Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf A...

Wine Ambassadors Dinner, alta cina memorabila pregatita de Chef Samuel...

O cina iordaniana memorabila cu prietenii in toamna tarzie a lui 2018 ...

O cina chiliana memorabila, cu cele mai reprezentative mancaruri chili...

Afiseaza

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Alexandru Dumitru. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

In-house smoked fish paté / Celeriac and wild garlic
Paté din pește afumat de noi / Țelină și leurdă

Cuvée Prestige Brut, Domeniile Panciu

Wild nettles dumplings / Zucchini / Crispy Kale
Găluștele cu urzici / Dovlecel tânăr / Kale crocant

Onion crusted zander / White bean jus / Roasted root vegetables
Șalău / Crustă crocantă de ceapă / Fasole albă / Rădăcinoase coapte

Mănăstirea Rohrbach, Gitana 2015

Grilled beef tongue / Fortified chicken jus / Spinach
Limbă de vită la grill / Supă concentrată din pasăre / Spanac

Grilled Argeș squab / Lentils stew / Chives Oil
Porumbel de Argeș la grătar / Linte verde / Ulei de cepșoară

 Domaine Ceptura Rouge, Davino 2014

Sponge cake with linden syrup / Fermented grains ice-cream
Pandișpan cu sirop de tei / Sorbet de borș făcut de noi

Nectar de Transilvania, Liliac 2016

Water and coffee are included / Apa şi cafeaua sunt incluse

Preţ meniu  / Menu price: 300 lei
Wine pairing: 185

Bistro Ateneu Chef Alexandru Dumitru

Data actualizarii: 11/09/2019