Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Bone pentru oameni instariti

Bone

Bone nu inseamna dădace, guvernante, cum au crezut si sperat multi cand au vazut numele noului restaurant, ci os in engleza. Os, sau oase de peste, mai precis spus, pentr ca se prezinta ca restaurant preponderent pescaresc. Au deschis in ianuarie 2020 in locul lui Agape. Sunt langa Biserica Sfanta Sofia pe Calea Floreasca, intre Automatica si Promenada, peste drum de marele lac Floreasca.

E un restaurant frumos. Si Agape era, insa Bone imi place mai mult. Mi-a crescut inima cand am vazut fete de masa albe si pereti  si tavane vopsite si ingrijite, nu beton armat, tubulaturi si fieratanii. E colorat, tineresc, intim, o ambianta foarte potrivita pentru oamenii civilizati care vor sa ia o masa linistita, in tihna. Terasa e mica, ingusta, insa vara pot scoate un perete de sticla si se extinde cu o bucata din salonul de la parter.

Meniul e destul de cuminte, nu incearca sa iasa in evidenta prin originalitate, ci prin calitatea produselor si talentul bucatarului, pe care le-am apreciat. Pestele si fructele de mare sunt oferta lor principala, insa au si vita, rata, miel, paste, supe, salate, antreuri interesante. Toate au fost bune, insa cu totul deosebit a fost risotto, unul dintre cele mai bune din Bucuresti. Carpaccio de seabass cu ghimbir foarte bun, de asemenea, si caracatita buna. Pieptul de rata a fost cam tare, dar bun la gust, si piureul la fel. Painea buna si bine prezentata, desertul si cafeaua si ele.

Ne-au placut si chelnerii: seriosi, necrispati, fara gesticulatii inutile, cu care puteai sta de vorba. Preturile surprinzator de mari pentru un restaurant nou deschis, o strategie destul de riscanta. Clienti putini.

Bone se pozitioneaza, asadar, ca un restaurant premium, cu bucatarie fina, chiar daca nu e un fine dining in adevaratul sens al termenului. Pentru oamenii cu bani care apreciaza mancarea buna, de calitate, intr-o ambianta curata si placuta. Au ceva corporatisti in jur, dar nu multi. Nu e o zona de pasaj, asa ca e aproape exclus sa treaca cineva prin fata si sa intre de curiozitate. Cartierul e instarit, sa vedem daca va fi suficient pentru a le umple frumosul restaurant. Mai ales ca alternativa Agora Floreasca si mancarurile bune din jurul ei sunt amenintator de aproape… (GB – februarie 2020)

Bucataria Bone
Saloanele Bone
Terasa
Data actualizarii: 11/09/2021

Bone  - Calea Floreasca, nr. 198 (Biserica Sf. Sofia)

  • Adrian :

    Bullshit… seful de restaurant e un frustrat care nu stie sa trateze clientii… nu recomand

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close