Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

Afiseaza

Bucharest Degustation Tour

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu lanseaza serialul video de prezentari ale meniurilor de degustare ale restaurantelor de top din Bucuresti, meniuri create special pentru acest program al Restocracy.

Primul sezon al serialului “Bucharest Degustation Tour – The Restocracy Menus 2019” a debutat marti, 30 aprilie 2019, orele 18.00. Episodul-pilot a fost filmat la restaurantul Corto Maltese si este difuzat pe paginile de Facebook si Youtube ale site-urilor restocracy.ro, mediastory.rosuper-hrana.ro si supervinuri.ro.

Conceptul proiectului este de a realiza un tur video al celor mai bune restaurantelor din Bucuresti. In fiecare episod va fi filmat un pranz al respectivului meniu de degustare in care George Butunoiu, impreuna cu o personalitate din zona de business, academica, culturala, diplomatica sau media vor discuta despre gastronomie, despre marile restaurante din Bucuresti si din alte parti ale lumii, despre fiecare restaurant inclus in proiect, desigur. Gazde vor fi proprietarul, managerul sau chef-ul respectivului restaurant.

Bucharest Degustation Tour va avea un prim sezon de 8 episoade, cu difuzare saptamanala, martea, de la orele 18.00. In prezent, pregatesc deja un al doilea sezon ce va fi realizat si difuzat in toamna acestui an.

Fiecare episod va oferi o varietate de clipuri cu diferite durate, de la cateva minute pana la 20-25 de minute. In completarea clipurilor despre preparatele din meniuri, inclus in productia clipurilor este si un concept de imagine destinat exclusiv restaurantelor. Mai precis, acesta va contine ilustratie cu interiorul si exteriorul restaurantului cu focus pe detalii estetice, de design si de brand.

Productia clipurilor este realizata de colegii si prietenii de la MediaStory, atenti la detalii de fiecare data si cu sugestii pentru oricine este implicat. Fiecare episod din Bucharest Degustation Tour este filmat cu 5 camere 4k, cu o durata medie de 10 ore.

Restaurantele prezentate in program vor fi puternic promovate si prin alte canale media care vor prelua productiile video, dar si de mai multe agentii de turism care vor include turul de degustare prin marile restaurante bucurestene in ofertele lor catre turistii straini care ajung in Bucuresti, dar nu doar lor.

Acestia sunt primii pasi catre atingerea unuia dintre obiectivele Restocracy pe termen lung, acela de a ajunge sa promoveze Bucurestiul si ca destinatie gastronomica in ofertele turistice generale.

Restocracy.ro este un site de clasificari de resturante din Romania, cu evaluari facute de specialisti independenti, nu de catre clienti sau cititori. Sistemul de clasificare si de evaluare, precum si intregul site, sunt concepute si detinute de catre George Butunoiu.

Super-Hrana.ro si SuperVinuri.ro fac parte din Grupul Agrointeligenta, fondat si detinut de Vlad Macovei. Grupul acopera mediatic trei zone de interes: agri, food si wine. MediaStory.ro este un brand BTvideo, detinut de Cristi Nita si Sergiu Panaite si colaboreaza de doi ani cu Grupul Agrointeligenta, ca partener exclusiv, pe zona de productie video corporate. BTvideo are una dintre cele mai experimentate echipe de productie de clipuri din Romania.

Programul Bucharest Degustation Tour este coordonat de George Butunoiu; Vlad Macovei se ocupa de marketing si vanzari iar Sergiu Panaite este responsabil de concept si productie video.

Cei interesati de parteneriate comerciale sau media ii pot scrie lui Vlad Macovei la adresa vlad.macovei@agrointel.ro.

Data actualizarii: 17/05/2019