Cele mai frumoase si mai originale restaurante, cafenele si alte localuri din oras…

Ord. dupa

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

Caru cu Bere, o minune logistica Nu merg des la Caru cu Bere, desi il...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

Casa Doina, probabil cel mai conservator mare restaurant din Bucuresti...

Casa Espana by Alioli, modelul latin de a mânca la restaurant ...

Educarea și disciplinarea clientului la Caupona Primul restaur...

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta ...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

Neo-boema industriala hipster dupa toate regulile artei la Hangar Grou...

Il Locale -  Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o per...

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o ...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac! Cred ca sunt aceiasi ca...

La Taifas in pandemie Am revenit La Taifas in plina pandemie, cand ...

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

Le Bistrot Francais are un nou mare chef! Aristocratic elegantu...

La Cuisine Francaise du Chef Samuel Le Torriellec Le salon chic du ...

Linea / Closer To The Moon - Unul dintre localurile emblematice ale Ce...

Lokal boem cu design comunist Lokal este un gastropub situat pe st...

Fier din belșug la The Marmorosch, Autograph Collection Se tot vor...

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

Poesia dupa pandemie A fost unul dintre primele restaurante la care...

Bucătăria Red Angus Salonul American Western Red Angus  ...

Secretul restaurantului Sardin Apreciez cel puțin la fel de mult u...

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac... Dar nici nu...

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai... Am fost ...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteană A fost un restau...

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

Afiseaza

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricotul

Parcul cu Pescariu Sports & Spa are mai multe restaurante. Toate mari, iar unele chiar foarte bune, cum ar fi Dancing Lobster. Chez Toni, un restaurant libanez foarte apreciat lipit de restaurantul portughez, s-a mutat în Floreasca în timpul pandemiei. Însă de la începutul anului niște oameni au deschis o steak house, un restaurant argentinian și sud american, în general, în locul libanezului. I-au spus Buenasado, adică „grătar bun” în spaniolă. Dar unii mai malițioși ar putea să-l traducă și ca „buna sado-masochistă”, dacă ar vrea…

Au un salon mare pe care l-au amenajat foarte interesat în stil colonial american country, cu scaune și fotolii din piele, banchete la perete, mese din lemn. Salonul continuă cu o terasă închisă pe toate părțile, cu care face corp comun vara, când se scoate peretele de sticlă dintre ele. Iar afară, chiar când intri pe aleea lungă și foarte înverzită, au o mare terasă deschisă dar acoperită. Frumoasă și aerisită, decorată cu plante și flori din plastic, alături de altele naturale. Fără ochelari, sau privită ceva mai de la distanță, arată foarte bine, oricum.

Meniul e mai diversificat și mai generalist decât mă așteptam de la cineva care se prezintă ca steak & grill restaurant. Au și paste și câteva feluri pe care nu le-am mai văzut în alte locuri. Am luat un pate de ficat de gâscă surprinzător de bun, niște paste cu carne de vită, la fel, foarte bune, dar antricotul a fost ațos, cu multă pieliță care a rămas în farfurie.

Serviciul bun, cu un om deschis și plăcut care s-a ocupat de noi, și care părea să fie și ceva șef, sau chiar unul dintre stăpâni, după cum vorbea despre acel loc. Clienți erau, dar toți în echipament de sport, venind direct de pe terenurile de tenis de alături. Doar noi doi făceam notă discordantă, eu și cu prietenul meu, grași, în costume de business.

Buenasado, grătarul bun din Parcul Studențesc, acum Pescariu Sports & Spa, e un restaurant mare, bun, așezat, bine amenajat, cu șanse să se facă cunoscut pe piața din ce în ce mai competitivă a restaurantelor bucureștene. Le doresc să aibă succes, au făcut un lucru bun. (George Butunoiu – iulie 2021)

Bucătăria argenitiniană Buenasado
Salonul sud-american
Terasa acoperită
Terasele Buenasado

 

Pisoii Buenasado

 

Data actualizarii: 01/03/2022

Buenasado  - Str. Glodeni, nr. 3 (Complexul Pescariu Sports)