Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu .

Chez Toni e un restaurant libanez traditional cunoscut deja in Bucuresti, e de 9 ani in acelasi loc, in complexul lui Pescariu, mai aproape de intrare, fara iesire sau vedere spre lacul Tei.

Au cladire fara etaj, careia i-au construitmai multe terase in fata, vreo doua acoperite in intregime, cred ca se poate sta acolo si primavara devreme si toamna tarziu.

Au un singur salon, nu foarte mare, destul de frumos amenajat. Cred ca a ramas asa de la inceput, de la deschidere, daca imi aduc eu bine aminte. E o atmosfera calda, culori placute, mult lemn. Vara, insa, toata lumea sta pe terasa, a pus si niste banchete acoperite cu covoare traditionale de-ale lor, arabesti, de efect. Au si multe plante, tin racoare vara, e placut. Fetele de masa erau cam uzate si niste scaune putin patate, insa si asta parea sa se integreze bine in atmosfera si sa intareasca sentimentul de autenticitate de la Chez Toni. Sper sa nu fi fost eu exagerat de subiectiv…

„Toni” vine de la numele patronului, Antoine Beaini, libanezul care e si bucatarul sef Chez Toni, asa cum se face intampla adesea in restaurantele libaneze si arabesti. E pasionat de ceea ce face, il vad tot timpul acolo, povesteste in permanenta ce si cum face el de mancare si de ce mancarea lui libaneza e neaparat mai buna decat a altora.

Ceea ce, in foarte mare masura, asa si este, am mancat mai bine Chez Toni decat in multe alte restaurante libaneze. Humusul e foarte bun, salata fattoush a fost incredibil de buna, cu niste frunze de salata foarte tinere si cu un gust deosebit. Cum ma cunoaste de multi ani, mi-a dat direct o kafta din rezerva lui, adica una cu mult seu de oaie si cu verdeturi, „cum nu le place la romani, ei stramba din nas cand le miroase a oaie, insa la noi kafta asa se mananca…”. E o dilema printre patronii si bucatarii libanezi, pentru ca romanii vor, intr-adevar, o kafta uscata, cu multa vita si putina oaie si, daca se poate fara seu de oaie deloc. Nu stiu cum de o pot manca, eu nu prea ma pot atinge de „versiunea romaneasca” a kaftei, si de aceea o cer numai in locurile in care stiu ca o fac si asa ca la ei in Arabia, oricat de tare s-ar indigna nutritionistii…

Preturile sunt moderate Chez Toni, serviciul bun, foarte personal, cu niste fete inimoase, care chiar voiau sa te serveasca si cu un chelner foarte sigur pe el, dezinvolt, cu replica prompta, care nu cade usor in capcana. Si Toni, desigur, care e acolo tot timpul si vorbeste cu toti clientii, multi dintre ei parand a fi cunostinte vechi.

Chez Toni e, deci, unul dintre restaurantele libaneze cele mai bune din Bucuresti, natural, autentic, cu mancare gustoasa si atmosfera placuta, preturi rezonabile. Merita un drum pana acolo cand vrei sa mananci si sa te simti bine, fara surprize neplacute de orice fel. (GB – aprilie 2017)

Chez Toni, restaurant libanez traditional in complexul Pescariu Sports and Spa

 

Dancing Lobster, martie 2020

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului. Si la propriu si la figurat. Nu am scris des despre el, desi il vizitez frecven...

Dancing Lobster, octombrie 2017

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din Bucuresti Am revenit la Dancing Lobster, pentru ca e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului si unul dintre putinele re...

Dancing Lobster

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului. Si la propriu si la figurat. Nu am scris des despre el, desi il vizitez frecven...

Data actualizarii: 10/07/2021

Chez Toni  - Str. Glodeni, nr. 3 (in incinta Pescariu Sports & Spa)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close