Cativa dintre cei mai buni si mai cunoscuti bucatari ai orasului

Ord. dupa

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Alex Petricean este Head Chef-ul restaurantului Maize, deschis anul ac...

Chef Alexandru Iacob s-a nascut la Iasi si este bine-cunoscut publicul...

Ana Consulea este Chef cofetar si fondator al Zexe Braserie, un loc na...

Angelica Ilie a fost sportiva de performanta, a practicat handbalul. I...

Chef Antonio Passarelli are 58 de ani si este unul dintre cei mai renu...

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capital...

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca ...

Chef Cezar Petru Munteanu, pe numele sau intreg, a absolvit Colegiul d...

Chef Adi Hădean: #LoveAllFeedAll When asked if he has a short ...

Cu o cariera in gastronomie de peste 18 ani, Alexandru Chioaru a lucra...

Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton Bucuresti ...

Chef Mircea Niculescu se afla in bucatariile hotelului Athenee Palace ...

I am Chef Patricio Massimino. My Culinary adventure started 17 yea...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Chef Radu Ionescu: #NotJustARestaurant Chef Radu Ionescu spent ...

Tim Schmidt este Chef-ul Executiv al hotelului Athenee Palace Hilton B...

Chef Ciprian Nicolescu are de 48 ani si s-a nascut la Brasov. Cariera ...

Chef Constantin Ghimpu s-a apucat relativ tarziu de bucatarie si, intr...

Cristian Lazar are 38 de ani si este Head Chef-ul restaurantului Prime...

Cu o experienta de aproximativ 30 de ani, din cei 49 de ani de viata, ...

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 a...

Dan Tudor Tonescu este Head Corporate Chef al Grupului City Grill. Che...

David Contant este deja unul dintre numele sonore ale gastronomiei si ...

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantul...

Dumitru Bucsa are 42 de ani si este Executive Chef al Hotelului Novote...

Doamna Evanthia Zisi este o persoana carismatica, foarte sociabila si ...

Francesco Castrovillari  are 29 de ani si s-a nascut in sudul Italiei...

Este randul lui George Baciu, chef intr-unul dintre restaurantele hote...

Chef Gianny Banuta, pe numele sau intreg Iulian Marian Banuta, are 35 ...

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu ...

Chef Iosif Stefanescu nu este o fire extrovertita sau o persoana laud...

Numele: Johhny Susala. De ce „Johnny”? Il cheama Ionut, dar lumea ...

Chef Joseph Hadad around The World “I breath flavors. The mag...

Chef Marian Huzu lucreaza in bucatarie din anul 1994, adica de la vars...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romane...

Se numeste Mehrzad si semnificatia numelui sau spune multe despre el....

Se numeste Mihai Zamfira si are 41 de ani. In bucatarie a petrecut mai...

Povestea lui Nico Lontras incepe acum 23 de ani, cand a plecat din Rom...

Nicolae Lica este Executive Cheful hotelului JW Marriott din Bucuresti...

Chef Nicolae Vasile are 36 de ani, din care jumatate i-a petrecut in b...

Nicolai Schleifer este Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bu...

Chef Orlando Zaharia este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din R...

Florin Cojocariu e prietenul meu de o viata, am fost colegi la aceeasi...

Cu o experienta de peste doua decenii in domeniul patiseriei si in hot...

A plecat la Londra in 2010 pentru a studia Global Business Management ...

Se numeste Radu Dumitrescu si este bucatar. Are 45 de ani, dintre care...

L-am intalnit pe Radu Nedelcu intr-o dimineata in restaurantul Sar...

Chef Razvan Alexandru are 36 de ani si es...

Pentru ca s-a nascut intr-un sat de pescari din Algarve, ba mai mult, ...

Afiseaza

Chef Patricio Massimino - Le Bistrot Francais

I am Chef Patricio Massimino. My Culinary adventure started 17 years ago in the High Culinary Institute of Madrid, where I studied and had apprenticeships at One Michelin Star restaurant El Chaflán in Madrid. In 2006 I started as a commis chef with the restaurant Enrich in La Moraleja in Madrid – one of the most luxurious neighborhoods in the big city. I worked there for almost 6 years in two different periods, leaving the restaurant as chef de cuisine. I left for a few months to continue improving my culinary skills in France, to study at Le Cordon Bleu Paris.

In 2012 I started to work with Atrio Restaurante, a 2 Michelin star and Relais & Chateaux member. After Atrio, I worked at Ramón Freixa Madrid, a 2 Michelin Star and also Relais & Chateaux, then I started my 7 year Caribbean journey working for Aman Resorts in Turks and Caicos Islands. Moving again to Barbados to the iconic Sandy Lane Hotel for 3 years, and finally I moved to the island of Anguilla to work as Executive Chef for Auberge Resorts in another iconic property called Malliouhana (all of them high luxury boutique hotels), before coming to Bucharest to join Le Bistrot Francais Relais et Chateaux. My style of cooking is Mediterranean with French, Caribbean and Asian influences.

And this is my cuisine:

Data actualizarii: 02/05/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close