Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega del Tartufo, a fost gazda editiei a 22-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment ce reuneste profesionisti din domeniul Horeca (chefi, manageri, furnizori, ziaristi, bloggeri, influenceri).

Devenita deja o traditie, intalnirea lunara a bucatarilor, ce a debutat in 2016, a ajuns deja la editia 22-a si isi propune sa reuneasca profesionistii din domeniul Horeca, creandu-le un spatiu propice pentru conectivitate, discutii, dezbateri, schimburi de experiente, dar mai ales coalizarea acestora intr-un spirit de solidaritate, colegialitate, respect si suport reciproc. (Daniel Catoi – aprilie 2018)

Pasterra & La Bottega del Tartufo

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe...

Radu Rughinis, patronul La Bottega del Tartufo si Pasterra

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...

Data actualizarii: 17/04/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close