Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatiiCei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

Zestrea de la Amalgam a Domnului Consulea pentru cele doua fete ale sa...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobraAperitivo e o te...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece?De la Aqua am pastrat o a...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!M-am intors la A...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Avido, locul in care te simti bine primitM-am intors la fetele de ...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

Cantina pentru corporatistiBenedict Bistro e un restaurant destul ...

Una din marile berarii ale BucurestiuluiBeraria Germana Bucuresti ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bunBiBO Restaura...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!Am ajun...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa GalleronNoul Bistro Ateneu insea...

Bistrou cu motociclisti frumosiPutini stiu acum cine a fost Mobra,...

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de capMi-a pla...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Blid – locanta romaneasca experiment de gastronomie etnica al lui Co...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autenticBlue Margar...

Una dintre marile curti din spate ale BucurestiuluiBlueberry Garde...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartierMarea casa din celeb...

Una dintre cele mai frunoase si mai spectaculoase terase din Bucuresti...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoriaEu stiu de do...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Cafe DeKo este locul inventat de Dan Chisu in anul 2003 si care scrie ...

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffeAm revenit la Caffe Ci...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Afiseaza

Cred ca Chocolat ar trebui sa scoata in fata mai mult partea de cofetarie decat pe cea de restaurant

Chocolat a fost mai multa vreme pe Beller, aproape de Piata Floreasca, insa de vreo jumatate de an, sau chiar mai bine, s-au mutat ceva mai incolo, spre capatul dinspre Mircea Eliade al cunoscutei strazi, pe aceeasi parte, vizavi de parcul Floreasca si de Ambiance Cafe.

A fost un alt restaurant acolo inainte, nu a rezistat prea mult, si spatiul acela a ramas parasit cativa ani. E un clot din parterul unui bloc vechi, caruia i-au facut o extensie spre trotuar, cu pereti de sticla pe ambele laturi ale coltului respectiv. Din cate mi-am dat eu seama, sunt geamuri fixe, sper sa gaseasca o solutie cu asta pana la vara.

Spatiul e relativ mic, mai ales ca au pus si galantarele cu prajiturile care i-au facut cunoscuti mai mult decat restaurantul. Amenajarea e destul de simpla, nimic special de remarcat. Noroc ca zona e frumoasa si prin peretii de sticla vezi parcul si o bucata din bucurestiul vechi, frumos si instarit.

Fiindca au ocupat spatiul cu marchiza respectiva, nu mai au gradina, asa ca au injghebat o terasa punand cateva mese direct pe trotuar.

Chocolat se prezinta ca „o inovatie exclusiva”, un Boutique Restaurant – Le Createur, Chocolat Createur de Gout. Eu nu am gasit vreo inovatie in partea de restaurant, mi se pare un bistrot sau o braserie cu meniu frantuzesc si international ca multe altele. La partea de cofetarie nu m-am uitat, intr-adevar, acolo o fi diferenta asupra careia Tudor Constantinescu, stapanul Chocolaturilor, insista atat.

Mancarea a fost OK la Chocolat, dar nimic deosebit. Nu am avut amuse bouche, ceea ce la un restaurant cu pretentii e mai putin obisnuit. Sparanghelul a fost foarte bun, plantele tinere si fiert exact atat cat trebuie, insa spanacul a fost uitat pe foc. Si i-a pus si prea multa sare, dar din aceea mare, care trosnea in dinti. Risotto cu parmezan a fost foarte bun, cel mai bun din ce am mancat la Chocolat, de altfel. Pestele asa si asa.

Serviciul a fost foarte afectat la inceput, au facut putin teatru, insa si-au revenit dupa aceea si am avut o discutie normala. Preturile ceva mai mari decat ar fi cazul la o asemenea mancare, dar probabil ca o parte din bani sunt pentru privelistea cu parcul.

Chocolat de pe Beller e un mic restaurant placut, intr-o zona frumoasa, printre cele mai frumoase ale Bucurestiului vechi. Nu cred ca e de venit la Chocolat din alta parte a orasului doar pentru mancare, ci numai cand sunteti in zona si vreti sa mancati linistiti, la margine parcului. (GB – aprilie 2017)

Nuba (Beller)

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinele din Amsterdam...Au imbogatit meniul la Nuba din Beller, acum am fost surprins sa gasesc mancare in toata regula, meniu de br...

Chocolat (Atheneu)

Chocolat - Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul BucurestiuluiChocolat de la Atheneu parea sa fie mai mult o cafenea si o cofetarie, dar am descoperit ca se si mananca la ei, si...

Data actualizarii: 18/11/2019

Chocolat (Beller)  - Str. Aviator Radu Beller, nr. 35 (Parcul Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close