Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Raionul de Peste a ajuns acum chiar ceea ce-i spune numele! Lucruri...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Afiseaza

Cred ca Chocolat ar trebui sa scoata in fata mai mult partea de cofetarie decat pe cea de restaurant

Chocolat a fost mai multa vreme pe Beller, aproape de Piata Floreasca, insa de vreo jumatate de an, sau chiar mai bine, s-au mutat ceva mai incolo, spre capatul dinspre Mircea Eliade al cunoscutei strazi, pe aceeasi parte, vizavi de parcul Floreasca si de Ambiance Cafe.

A fost un alt restaurant acolo inainte, nu a rezistat prea mult, si spatiul acela a ramas parasit cativa ani. E un clot din parterul unui bloc vechi, caruia i-au facut o extensie spre trotuar, cu pereti de sticla pe ambele laturi ale coltului respectiv. Din cate mi-am dat eu seama, sunt geamuri fixe, sper sa gaseasca o solutie cu asta pana la vara.

Spatiul e relativ mic, mai ales ca au pus si galantarele cu prajiturile care i-au facut cunoscuti mai mult decat restaurantul. Amenajarea e destul de simpla, nimic special de remarcat. Noroc ca zona e frumoasa si prin peretii de sticla vezi parcul si o bucata din bucurestiul vechi, frumos si instarit.

Fiindca au ocupat spatiul cu marchiza respectiva, nu mai au gradina, asa ca au injghebat o terasa punand cateva mese direct pe trotuar.

Chocolat se prezinta ca „o inovatie exclusiva”, un Boutique Restaurant – Le Createur, Chocolat Createur de Gout. Eu nu am gasit vreo inovatie in partea de restaurant, mi se pare un bistrot sau o braserie cu meniu frantuzesc si international ca multe altele. La partea de cofetarie nu m-am uitat, intr-adevar, acolo o fi diferenta asupra careia Tudor Constantinescu, stapanul Chocolaturilor, insista atat.

Mancarea a fost OK la Chocolat, dar nimic deosebit. Nu am avut amuse bouche, ceea ce la un restaurant cu pretentii e mai putin obisnuit. Sparanghelul a fost foarte bun, plantele tinere si fiert exact atat cat trebuie, insa spanacul a fost uitat pe foc. Si i-a pus si prea multa sare, dar din aceea mare, care trosnea in dinti. Risotto cu parmezan a fost foarte bun, cel mai bun din ce am mancat la Chocolat, de altfel. Pestele asa si asa.

Serviciul a fost foarte afectat la inceput, au facut putin teatru, insa si-au revenit dupa aceea si am avut o discutie normala. Preturile ceva mai mari decat ar fi cazul la o asemenea mancare, dar probabil ca o parte din bani sunt pentru privelistea cu parcul.

Chocolat de pe Beller e un mic restaurant placut, intr-o zona frumoasa, printre cele mai frumoase ale Bucurestiului vechi. Nu cred ca e de venit la Chocolat din alta parte a orasului doar pentru mancare, ci numai cand sunteti in zona si vreti sa mancati linistiti, la margine parcului. (GB – aprilie 2017)

Nuba (Beller)

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinele din Amsterdam... Au imbogatit meniul la Nuba din Beller, acum am fost surprins sa gasesc mancare in toata regula, meniu de br...

Chocolat (Atheneu)

Chocolat - Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului Chocolat de la Atheneu parea sa fie mai mult o cafenea si o cofetarie, dar am descoperit ca se si mananca la ei, si...

Data actualizarii: 18/11/2019

Chocolat (Beller)  - Str. Aviator Radu Beller, nr. 35 (Parcul Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close