Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR�...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat�...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Tana Hashimoto

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Razvan-Andrei Dumitru la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019, cu supa ramen in centrul atentiei.

Supa Ramen este un simbol national pentru japonezi si este considerata ca fiind cea mai hranitoare supa din lume. Este facuta dintr-un stock obtinut din oase de porc si de pui, usturoi, ghimbir si praz. In functie de supa ramen aleasa, se adauga taitai din faina de grau, sunca de porc japoneza (Yakibuta) si diferite sosuri.

Meniul pregatit de Kana Hashimoto si de Chef Razvan-Andrei Dumitru a cuprins sushi, sashimi, tataki si cateva alte feluri in afara competitiei. Insa aceasta supa a fost cel mai bine reprezentata, mai ales ca anul trecut Kanpai a fost castigatorul competitiei la aceasta categorie, si anul acesta spera sa repete performanta.

  • Salata de caracatita
  • Seanad cu sos de turfe
  • Seabas transat cat se poate de subtire cu sos de ponzu cu trufe
  • Legume tempura, patrunjel tempura
  • Curry
  • Wok vegetarian
  • Role facute cu sparanghel tempura, vita tataki foie-gras, pesmet tanuki deasupara.
  • Ramen Shoyu: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), paste, sos de soia si ou fiert marinat
  • Ramen Miso: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), ceapa verde, ou fiert marinat, unt, paste, supa de porc, porumb, varza chinezeasca, morcov si ceapa uscata
  • Tan Tan Ramen: Stoc, paste, carne tocata de porc, bambus, ciuperci shiitake, pasta de alune, pasta de susan, praz, ardei iute, ou fiert marinat
  • Ramen Yokohama: Stoc,  paste, carne tocata de porc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), usturoi, ardei iute, ulei de susan, ou batut, praz
  • Ramen Sea-food: Stoc, paste, creveti, calamari, urechi de lemn, bambus, varza chinezeasca
  • Maki beef Foie-gras
  • Desert specific japonez cu orez si inghetata de cacao

Retete: Kana Hashimoto si Chef Kanpai Razvan-Andrei Dumitru

Kanpai Bistro e unul dintre cele mai cunoscute restaurante japoneze generaliste din Bucuresti.

Cina la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019

Kana Hashimoto

Data actualizarii: 04/01/2021

  • gurmandul :

    Buna dimineata
    Totul arata minunat si apetisante
    Puteti arată si preturile ?
    Va multumesc

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close