Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

Afiseaza

Tana Hashimoto

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Razvan-Andrei Dumitru la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019, cu supa ramen in centrul atentiei.

Supa Ramen este un simbol national pentru japonezi si este considerata ca fiind cea mai hranitoare supa din lume. Este facuta dintr-un stock obtinut din oase de porc si de pui, usturoi, ghimbir si praz. In functie de supa ramen aleasa, se adauga taitai din faina de grau, sunca de porc japoneza (Yakibuta) si diferite sosuri.

Meniul pregatit de Kana Hashimoto si de Chef Razvan-Andrei Dumitru a cuprins sushi, sashimi, tataki si cateva alte feluri in afara competitiei. Insa aceasta supa a fost cel mai bine reprezentata, mai ales ca anul trecut Kanpai a fost castigatorul competitiei la aceasta categorie, si anul acesta spera sa repete performanta.

  • Salata de caracatita
  • Seanad cu sos de turfe
  • Seabas transat cat se poate de subtire cu sos de ponzu cu trufe
  • Legume tempura, patrunjel tempura
  • Curry
  • Wok vegetarian
  • Role facute cu sparanghel tempura, vita tataki foie-gras, pesmet tanuki deasupara.
  • Ramen Shoyu: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), paste, sos de soia si ou fiert marinat
  • Ramen Miso: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), ceapa verde, ou fiert marinat, unt, paste, supa de porc, porumb, varza chinezeasca, morcov si ceapa uscata
  • Tan Tan Ramen: Stoc, paste, carne tocata de porc, bambus, ciuperci shiitake, pasta de alune, pasta de susan, praz, ardei iute, ou fiert marinat
  • Ramen Yokohama: Stoc,  paste, carne tocata de porc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), usturoi, ardei iute, ulei de susan, ou batut, praz
  • Ramen Sea-food: Stoc, paste, creveti, calamari, urechi de lemn, bambus, varza chinezeasca
  • Maki beef Foie-gras
  • Desert specific japonez cu orez si inghetata de cacao

Retete: Kana Hashimoto si Chef Kanpai Razvan-Andrei Dumitru

Kanpai Bistro e unul dintre cele mai cunoscute restaurante japoneze generaliste din Bucuresti.

Cina la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019

Kana Hashimoto

Data actualizarii: 01/12/2019

ramen-si-alte-delicatese-la-o-cina-memorabila-japoneza-la-kanpai