Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Tana Hashimoto

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Razvan-Andrei Dumitru la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019, cu supa ramen in centrul atentiei.

Supa Ramen este un simbol national pentru japonezi si este considerata ca fiind cea mai hranitoare supa din lume. Este facuta dintr-un stock obtinut din oase de porc si de pui, usturoi, ghimbir si praz. In functie de supa ramen aleasa, se adauga taitai din faina de grau, sunca de porc japoneza (Yakibuta) si diferite sosuri.

Meniul pregatit de Kana Hashimoto si de Chef Razvan-Andrei Dumitru a cuprins sushi, sashimi, tataki si cateva alte feluri in afara competitiei. Insa aceasta supa a fost cel mai bine reprezentata, mai ales ca anul trecut Kanpai a fost castigatorul competitiei la aceasta categorie, si anul acesta spera sa repete performanta.

  • Salata de caracatita
  • Seanad cu sos de turfe
  • Seabas transat cat se poate de subtire cu sos de ponzu cu trufe
  • Legume tempura, patrunjel tempura
  • Curry
  • Wok vegetarian
  • Role facute cu sparanghel tempura, vita tataki foie-gras, pesmet tanuki deasupara.
  • Ramen Shoyu: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), paste, sos de soia si ou fiert marinat
  • Ramen Miso: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), ceapa verde, ou fiert marinat, unt, paste, supa de porc, porumb, varza chinezeasca, morcov si ceapa uscata
  • Tan Tan Ramen: Stoc, paste, carne tocata de porc, bambus, ciuperci shiitake, pasta de alune, pasta de susan, praz, ardei iute, ou fiert marinat
  • Ramen Yokohama: Stoc,  paste, carne tocata de porc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), usturoi, ardei iute, ulei de susan, ou batut, praz
  • Ramen Sea-food: Stoc, paste, creveti, calamari, urechi de lemn, bambus, varza chinezeasca
  • Maki beef Foie-gras
  • Desert specific japonez cu orez si inghetata de cacao

Retete: Kana Hashimoto si Chef Kanpai Razvan-Andrei Dumitru

Kanpai Bistro e unul dintre cele mai cunoscute restaurante japoneze generaliste din Bucuresti.

Cina la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019

Kana Hashimoto

Data actualizarii: 04/01/2021

  • gurmandul :

    Buna dimineata
    Totul arata minunat si apetisante
    Puteti arată si preturile ?
    Va multumesc

  • Răspunde-i lui George Butunoiu Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close