Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Industrializarea boemei

Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de la Muzeul Taranului Roman, dar nu am reusit sa scriu despre ei la timp… 🙁

Multa lume a pus acest Club al Taranului pe lista localurilor boeme, insa eu nu am gasit mai nimic boem acolo, ba dimpotriva. Sigur, m-am dus in mijlocul zilei, la pranz, cand o parte din boema, probabil ca inca doarme, poate ca seara ar fi cu totul altfel, cine stie…

Cat tine vara, toata lumea sta pe terasa, desigur, mai ales ca in cea mai mare parte e acoperita si nu-ti bate soarele direct in cap. Iarna au sala din interior, cu scena, probabil (si sper) ca se fac lucruri interesante acolo, fiindca mancarea nu are prea mult haz, iar spiritualitate nici atat.

Au un meniu „eclectic” la Clubul Taranului (MTR), ca sa folosesc un cuvant frumos. Mancare romaneasca, ceva italieneasca, urbana si ce s-o mai nimeri acolo. Presupun ca nu e facut la intamplare meniul acela destul de lung, totusi, pentru ca cei care tin afacerea asta par sa se priceapa bine la vanzari, e facuta sa fie de volum mare, aproape industrial.

Nu a fost deloc rea mancarea la Clubul Taranului (MTR), ba chiar am mancat tot din farfurie, desi nu mi-as mai aduce aminte peste doua ceasuri ce am mancat la ei, fara sa ma uit la poze. Si preturile destul de rezonabile. Vinul la pahar a fost oribil, insa.

Serviciul a fost prost la Clubul Taranului (MTR), cu un chelner foarte obosit si care parea ca-si blestema zilele ca a ajuns nevoie sa fie chelner.

Stiu ca nu e de mare folos ce am scris eu aici, din amintiri si din cateva note pe care le-am regasit acum despre vizita mea din vara. Daca se intampla lucruri cu adevarat interesante la Clubul Taranului (MTR), poate da cineva aici niste detalii. Dar pot sa bag mana in foc, insa, ca mancarea nu va fi altfel decat am descris-o eu aici, si nici nu ar avea de ce sa faca altceva decat cer cei care se duca la Clubul Taranului (MTR)… (GB – august 2017)

Save

Data actualizarii: 15/05/2020

Clubul Taranului (MTR)  - Str. Monetariei, nr. 3 (Muzeul Taranului Roman)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close