Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din București Sun...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Afiseaza

Industrializarea boemei

Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de la Muzeul Taranului Roman, dar nu am reusit sa scriu despre ei la timp… 🙁

Multa lume a pus acest Club al Taranului pe lista localurilor boeme, insa eu nu am gasit mai nimic boem acolo, ba dimpotriva. Sigur, m-am dus in mijlocul zilei, la pranz, cand o parte din boema, probabil ca inca doarme, poate ca seara ar fi cu totul altfel, cine stie…

Cat tine vara, toata lumea sta pe terasa, desigur, mai ales ca in cea mai mare parte e acoperita si nu-ti bate soarele direct in cap. Iarna au sala din interior, cu scena, probabil (si sper) ca se fac lucruri interesante acolo, fiindca mancarea nu are prea mult haz, iar spiritualitate nici atat.

Au un meniu „eclectic” la Clubul Taranului (MTR), ca sa folosesc un cuvant frumos. Mancare romaneasca, ceva italieneasca, urbana si ce s-o mai nimeri acolo. Presupun ca nu e facut la intamplare meniul acela destul de lung, totusi, pentru ca cei care tin afacerea asta par sa se priceapa bine la vanzari, e facuta sa fie de volum mare, aproape industrial.

Nu a fost deloc rea mancarea la Clubul Taranului (MTR), ba chiar am mancat tot din farfurie, desi nu mi-as mai aduce aminte peste doua ceasuri ce am mancat la ei, fara sa ma uit la poze. Si preturile destul de rezonabile. Vinul la pahar a fost oribil, insa.

Serviciul a fost prost la Clubul Taranului (MTR), cu un chelner foarte obosit si care parea ca-si blestema zilele ca a ajuns nevoie sa fie chelner.

Stiu ca nu e de mare folos ce am scris eu aici, din amintiri si din cateva note pe care le-am regasit acum despre vizita mea din vara. Daca se intampla lucruri cu adevarat interesante la Clubul Taranului (MTR), poate da cineva aici niste detalii. Dar pot sa bag mana in foc, insa, ca mancarea nu va fi altfel decat am descris-o eu aici, si nici nu ar avea de ce sa faca altceva decat cer cei care se duca la Clubul Taranului (MTR)… (GB – august 2017)

Save

Data actualizarii: 15/05/2020

Clubul Taranului (MTR)  - Str. Monetariei, nr. 3 (Muzeul Taranului Roman)