Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta ...

4615 vizite

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

18369 vizite 4 comentarii

Noma, noua promisiune pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

6293 vizite 2 comentarii

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteană A fost un restau...

3116 vizite

Raionul Floreasca, restaurantul cu cea mai adorabilă proprietăreasă...

15249 vizite 5 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

20321 vizite 1 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

22636 vizite 1 comentarii

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătate Primu...

2541 vizite

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

4718 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

23679 vizite 10 comentarii

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

5592 vizite

Godai peste o saptamana Am revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

5603 vizite 1 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

39555 vizite 3 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

12423 vizite 1 comentarii

POT, probabil următorul hotspot monden al Bucureștiului bogat POT...

6346 vizite 2 comentarii

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

11504 vizite 3 comentarii

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

887 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

6429 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

4154 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

5885 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

6948 vizite

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

710 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

15293 vizite

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti A...

9328 vizite 1 comentarii

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

12523 vizite 2 comentarii

Chocolat Dorobanți revine în Beller, de unde a plecat Chocola...

1121 vizite 2 comentarii

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

1336 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

40059 vizite

HARE a început cu un raport calitate-preț foarte bun. Quattro Sta...

5236 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

10197 vizite 1 comentarii

Pizza Mamizza... Când au deschis prima dată pe strada Tunari, a a...

431 vizite

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai... Am fost ...

4961 vizite 1 comentarii

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac... Dar nici nu...

6152 vizite 3 comentarii

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand s...

3457 vizite 1 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

6722 vizite

Cau, surpriza plăcută a sfârșitului de an în București Eu cre...

5278 vizite

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Com...

6259 vizite 1 comentarii

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

7315 vizite

Pio Bistro - Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la P...

3185 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii Am reven...

2595 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

14659 vizite 1 comentarii

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

5608 vizite

Naan Project - Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantulu...

4934 vizite

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

7608 vizite 3 comentarii

La Samuelle - Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? ...

5111 vizite 1 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

4396 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

3978 vizite 1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

28382 vizite 5 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe ...

2192 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu Da...

2794 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Gargantua KSLF – Cred ca ar merita un chef mai talentat

Am revenit la Gargantua KSLF fara tragere de inima, pentru ca ultima data au fost extrem de lenti, am avut divergente majore de opinii cu chelnerii si nici mancarea nu mi s-a parut cine stie ce. Acum a fost o diferenta majora la serviciu, mi-a placut de chelneri, au fost atenti si politicosi, ba chiar ne-au intrebat daca sa ne duca hainele la garderoba – ceva nemaivazut in restaurantele bucurestene.

La Gargantua KSLF am stat in salon de data aceasta, foarte frumos amenajat. In rest, parca si mai lenti decat data trecuta, am asteptat mancarea aproape un ceas, ceea ce pentru un pranz e greu de acceptat, fiindca oamenii mai si lucreaza in timpul zilei, nu stau cate doua ceasuri la restaurant. Mancarea obisnuita, desi in meniu e prezentata frumos si ai crede ca primesti ceva deosebit in farfurie. Noi am luat spanac, piure, lup de mare, rata, sos de portocale, legume, orez – toate bunicele, frumos asezate pe farfurie; corecte, s-ar putea spune, insa fara talnt facute.

Oamenii acestia de la Gargantua KSLF s-au straduit sa faca un lucru bun, au amenajat frumos restaurantul, au avansat destul de mult si cu serviciile, chelnerii se straduiesc si ei sa faca ce trebuie, si chiar reusesc destul de bine. Doar cheful pare sa fi ramas putin in urma cu talentul si cu imaginatia, cred ca Gargantua KSLF ar merita ceva mai mult decat atat. Oricum, sunt un restaurant bun si serios, pe ansamblu, o optiune buna pentru cei care locuiesc sau lucreaza la Piata Victoriei. (GB – ianuarie 2019)

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi

E clar, cei cu restaurantele Gargantua (eu stiu trei: Gargantua Park, Gargantual d’Oro si acesta, Gargantua KSLF), oamenii aceia, deci, isi recruteaza personalul de sala intr-un anumit fel, si acest fel e chiar pe dos fata de cum l-am face eu si cei cu care am fost acolo.

I-am vazut de departe, de pe trotuar, inca nu intrasem in frumoasa terasa. Stateau in usa care dadea spre salonul interior si sporovaiau de-ale lor, aparent foarte adanciti in subiect. Unul statea intr-o rana, cu umarul sprijinit de usa si cu bratele incrucisate. Pe vreo doua mese, soarele tinea la cald resturile de mancare de la clientii plecati.

Am intrat. S-au uitat cu coada ochiului, dupa care si-au continuat discutia, asteptand, probabil, sa mai castige putin timp de sporovait pana ne asezam noi la o masa. Dar le-am stricat planurile… M-am dus pana aproape si m-am asezat in fata lor, ostentativ. Au tacut brusc, uitandu-se mirati la mine, gandindu-se, poate, ca sunt de la sanepid sau de la vreo aprovizionare, ceva, fiindca toti clientii care veneau se asezau singuri la masa, fara sa-i deranjeze. Unul dintre ei a plecat. Cel care statea intr-o rana s-a inderptat de sale, insa tot cu mainile incrucisate a ramas sa vorbeasca cu noi. Si, desigur, ca orice alt chelner din Bucuresti care se respecta, m-a somat cu un “Spuneti!”, scurt si apasat. “Ce doriti sa spun?” Aici nu a mai stiut el ce sa spuna si se holba din ce in ce mai intrigat la mine…

Evident, nu avea chef de vorba. Ne-a pus meniurile in fata si s-a carat instantaneu, ca nu cumva sa-l intrebam ceva. Dar l-am intrebat, cu toata impotrivirea lui si cu recomandarea insistenta sa citim singuri in meniul de la Gargantua KSLF si sa nu-l mai deranjam. A castigat el pana la urma.

Am asteptat…  (citeste tot)

Data actualizarii: 23/04/2020

Gargantua KSLF  - Str. Monetariei, nr. 14 (Piata Victoriei)

  • Alex :

    Eu mai comand pt acasa de la astia, pana acum mancarea a fost ok, prezentarea ok, fara probleme de sanatate. Chiar as fi curios care e treaba cu bucataria

  • Un bucatar :

    Dacă ați fi putut intra in bucatarie , nu ați mai fi scris articolul .

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close