Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

8210 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

5004 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

11171 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

10606 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

9738 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

5126 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

8686 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

1199 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2701 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

4805 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

17483 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

2833 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

5410 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

3639 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2657 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3016 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

19017 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

1047 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2206 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2349 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1885 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

4005 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am reveni...

4556 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1298 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3683 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat

Am revenit la Gargantua KSLF fara tragere de inima, pentru ca ultima data au fost extrem de lenti, am avut divergente majore de opinii cu chelnerii si nici mancarea nu mi s-a parut cine stie ce. Acum a fost o diferenta majora la serviciu, mi-a placut de chelneri, au fost atenti si politicosi, ba chiar ne-au intrebat daca sa ne duca hainele la garderoba – ceva nemaivazut in restaurantele bucurestene.

Am stat in salon de data aceasta, foarte frumos amenajat. In rest, parca si mai lenti decat data trecuta, am asteptat mancarea aproape un ceas, ceea ce pentru un pranz e greu de acceptat, fiindca oamenii mai si lucreaza in timpul zilei, nu stau cate doua ceasuri la restaurant. Mancarea obisnuita, desi in meniu e prezentata frumos si ai crede ca primesti ceva deosebit in farfurie. Noi am luat spanac, piure, lup de mare, rata, sos de portocale, legume, orez – toate bunicele, frumos asezate pe farfurie; corecte, s-ar putea spune, insa fara talnt facute.

Oamenii acestia de la Gargantua KSLF s-au straduit sa faca un lucru bun, au amenajat frumos restaurantul, au avansat destul de mult si cu serviciile, chelnerii se straduiesc si ei sa faca ce trebuie, si chiar reusesc destul de bine. Doar cheful pare sa fi ramas putin in urma cu talentul si cu imaginatia, cred ca Gargantua KSLF ar merita ceva mai mult decat atat. Oricum, sunt un restaurant bun si serios, pe ansamblu, o optiune buna pentru cei care locuiesc sau lucreaza la Piata Victoriei. (GB – ianuarie 2019)

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi

E clar, cei cu restaurantele Gargantua (eu stiu trei: Gargantua Park, Gargantual d’Oro si acesta, Gargantua KSLF), oamenii aceia, deci, isi recruteaza personalul de sala intr-un anumit fel, si acest fel e chiar pe dos fata de cum l-am face eu si cei cu care am fost acolo.

I-am vazut de departe, de pe trotuar, inca nu intrasem in frumoasa terasa. Stateau in usa care dadea spre salonul interior si sporovaiau de-ale lor, aparent foarte adanciti in subiect. Unul statea intr-o rana, cu umarul sprijinit de usa si cu bratele incrucisate. Pe vreo doua mese, soarele tinea la cald resturile de mancare de la clientii plecati.

Am intrat. S-au uitat cu coada ochiului, dupa care si-au continuat discutia, asteptand, probabil, sa mai castige putin timp de sporovait pana ne asezam noi la o masa. Dar le-am stricat planurile… M-am dus pana aproape si m-am asezat in fata lor, ostentativ. Au tacut brusc, uitandu-se mirati la mine, gandindu-se, poate, ca sunt de la sanepid sau de la vreo aprovizionare, ceva, fiindca toti clientii care veneau se asezau singuri la masa, fara sa-i deranjeze. Unul dintre ei a plecat. Cel care statea intr-o rana s-a inderptat de sale, insa tot cu mainile incrucisate a ramas sa vorbeasca cu noi. Si, desigur, ca orice alt chelner din Bucuresti care se respecta, m-a somat cu un “Spuneti!”, scurt si apasat. “Ce doriti sa spun?” Aici nu a mai stiut el ce sa spuna si se holba din ce in ce mai intrigat la mine…

Evident, nu avea chef de vorba. Ne-a pus meniurile in fata si s-a carat instantaneu, ca nu cumva sa-l intrebam ceva. Dar l-am intrebat, cu toata impotrivirea lui si cu recomndarea insistenta sa citim singuri in meniu si sa nu-l mai deranjam. A castigat el pana la urma.

Am asteptat…  (citeste tot)

Data actualizarii: 17/02/2019

Gargantua KSLF

  • Alex :

    Eu mai comand pt acasa de la astia, pana acum mancarea a fost ok, prezentarea ok, fara probleme de sanatate. Chiar as fi curios care e treaba cu bucataria

  • Un bucatar :

    Dacă ați fi putut intra in bucatarie , nu ați mai fi scris articolul .