Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

10651 vizite 1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

6281 vizite 1 comentarii

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

13809 vizite 6 comentarii

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

14622 vizite 2 comentarii

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

6687 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

11723 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

6358 vizite 5 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

14658 vizite 1 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

24207 vizite 2 comentarii

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

6704 vizite

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

5472 vizite 1 comentarii

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

1650 vizite

Dabeef, prima optiune de steakhouse din Floreasca Grecii care au Os...

1386 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3854 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

3024 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

8669 vizite

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

4884 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3659 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

25352 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2534 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

3081 vizite

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1208 vizite

Nu de la Stejarii Pool Club vin banii lui Tiriac... Dar nici nu va ...

3545 vizite 3 comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

4001 vizite 2 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

4824 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat

Am revenit la Gargantua KSLF fara tragere de inima, pentru ca ultima data au fost extrem de lenti, am avut divergente majore de opinii cu chelnerii si nici mancarea nu mi s-a parut cine stie ce. Acum a fost o diferenta majora la serviciu, mi-a placut de chelneri, au fost atenti si politicosi, ba chiar ne-au intrebat daca sa ne duca hainele la garderoba – ceva nemaivazut in restaurantele bucurestene.

Am stat in salon de data aceasta, foarte frumos amenajat. In rest, parca si mai lenti decat data trecuta, am asteptat mancarea aproape un ceas, ceea ce pentru un pranz e greu de acceptat, fiindca oamenii mai si lucreaza in timpul zilei, nu stau cate doua ceasuri la restaurant. Mancarea obisnuita, desi in meniu e prezentata frumos si ai crede ca primesti ceva deosebit in farfurie. Noi am luat spanac, piure, lup de mare, rata, sos de portocale, legume, orez – toate bunicele, frumos asezate pe farfurie; corecte, s-ar putea spune, insa fara talnt facute.

Oamenii acestia de la Gargantua KSLF s-au straduit sa faca un lucru bun, au amenajat frumos restaurantul, au avansat destul de mult si cu serviciile, chelnerii se straduiesc si ei sa faca ce trebuie, si chiar reusesc destul de bine. Doar cheful pare sa fi ramas putin in urma cu talentul si cu imaginatia, cred ca Gargantua KSLF ar merita ceva mai mult decat atat. Oricum, sunt un restaurant bun si serios, pe ansamblu, o optiune buna pentru cei care locuiesc sau lucreaza la Piata Victoriei. (GB – ianuarie 2019)

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi

E clar, cei cu restaurantele Gargantua (eu stiu trei: Gargantua Park, Gargantual d’Oro si acesta, Gargantua KSLF), oamenii aceia, deci, isi recruteaza personalul de sala intr-un anumit fel, si acest fel e chiar pe dos fata de cum l-am face eu si cei cu care am fost acolo.

I-am vazut de departe, de pe trotuar, inca nu intrasem in frumoasa terasa. Stateau in usa care dadea spre salonul interior si sporovaiau de-ale lor, aparent foarte adanciti in subiect. Unul statea intr-o rana, cu umarul sprijinit de usa si cu bratele incrucisate. Pe vreo doua mese, soarele tinea la cald resturile de mancare de la clientii plecati.

Am intrat. S-au uitat cu coada ochiului, dupa care si-au continuat discutia, asteptand, probabil, sa mai castige putin timp de sporovait pana ne asezam noi la o masa. Dar le-am stricat planurile… M-am dus pana aproape si m-am asezat in fata lor, ostentativ. Au tacut brusc, uitandu-se mirati la mine, gandindu-se, poate, ca sunt de la sanepid sau de la vreo aprovizionare, ceva, fiindca toti clientii care veneau se asezau singuri la masa, fara sa-i deranjeze. Unul dintre ei a plecat. Cel care statea intr-o rana s-a inderptat de sale, insa tot cu mainile incrucisate a ramas sa vorbeasca cu noi. Si, desigur, ca orice alt chelner din Bucuresti care se respecta, m-a somat cu un “Spuneti!”, scurt si apasat. “Ce doriti sa spun?” Aici nu a mai stiut el ce sa spuna si se holba din ce in ce mai intrigat la mine…

Evident, nu avea chef de vorba. Ne-a pus meniurile in fata si s-a carat instantaneu, ca nu cumva sa-l intrebam ceva. Dar l-am intrebat, cu toata impotrivirea lui si cu recomndarea insistenta sa citim singuri in meniu si sa nu-l mai deranjam. A castigat el pana la urma.

Am asteptat…  (citeste tot)

Data actualizarii: 17/02/2019

Gargantua KSLF  - Str. Monetariei, nr. 14 (Piata Victoriei)

  • Alex :

    Eu mai comand pt acasa de la astia, pana acum mancarea a fost ok, prezentarea ok, fara probleme de sanatate. Chiar as fi curios care e treaba cu bucataria

  • Un bucatar :

    Dacă ați fi putut intra in bucatarie , nu ați mai fi scris articolul .

  • gargantua-kslf-restaurant-cu-specific-multicuisine-evaluare-restocracy