Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

10059 vizite 1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

5915 vizite 1 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

13595 vizite 1 comentarii

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

12768 vizite 2 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

12641 vizite 6 comentarii

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

6072 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

10932 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

2655 vizite 1 comentarii

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2876 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

5316 vizite 3 comentarii

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

6288 vizite

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

4995 vizite 1 comentarii

Dabeef este un restaurant de tip steakhouse, situat in Agora Floreasca...

82 vizite

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut! Bine a...

4977 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3704 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2975 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3477 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

23530 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2435 vizite

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1123 vizite

Nu de la Stejarii Pool Club vin banii lui Tiriac... Dar nici nu va ...

3329 vizite 2 comentarii

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator Barbizon...

1467 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1866 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

3955 vizite

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

2567 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat

Am revenit la Gargantua KSLF fara tragere de inima, pentru ca ultima data au fost extrem de lenti, am avut divergente majore de opinii cu chelnerii si nici mancarea nu mi s-a parut cine stie ce. Acum a fost o diferenta majora la serviciu, mi-a placut de chelneri, au fost atenti si politicosi, ba chiar ne-au intrebat daca sa ne duca hainele la garderoba – ceva nemaivazut in restaurantele bucurestene.

Am stat in salon de data aceasta, foarte frumos amenajat. In rest, parca si mai lenti decat data trecuta, am asteptat mancarea aproape un ceas, ceea ce pentru un pranz e greu de acceptat, fiindca oamenii mai si lucreaza in timpul zilei, nu stau cate doua ceasuri la restaurant. Mancarea obisnuita, desi in meniu e prezentata frumos si ai crede ca primesti ceva deosebit in farfurie. Noi am luat spanac, piure, lup de mare, rata, sos de portocale, legume, orez – toate bunicele, frumos asezate pe farfurie; corecte, s-ar putea spune, insa fara talnt facute.

Oamenii acestia de la Gargantua KSLF s-au straduit sa faca un lucru bun, au amenajat frumos restaurantul, au avansat destul de mult si cu serviciile, chelnerii se straduiesc si ei sa faca ce trebuie, si chiar reusesc destul de bine. Doar cheful pare sa fi ramas putin in urma cu talentul si cu imaginatia, cred ca Gargantua KSLF ar merita ceva mai mult decat atat. Oricum, sunt un restaurant bun si serios, pe ansamblu, o optiune buna pentru cei care locuiesc sau lucreaza la Piata Victoriei. (GB – ianuarie 2019)

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi

E clar, cei cu restaurantele Gargantua (eu stiu trei: Gargantua Park, Gargantual d’Oro si acesta, Gargantua KSLF), oamenii aceia, deci, isi recruteaza personalul de sala intr-un anumit fel, si acest fel e chiar pe dos fata de cum l-am face eu si cei cu care am fost acolo.

I-am vazut de departe, de pe trotuar, inca nu intrasem in frumoasa terasa. Stateau in usa care dadea spre salonul interior si sporovaiau de-ale lor, aparent foarte adanciti in subiect. Unul statea intr-o rana, cu umarul sprijinit de usa si cu bratele incrucisate. Pe vreo doua mese, soarele tinea la cald resturile de mancare de la clientii plecati.

Am intrat. S-au uitat cu coada ochiului, dupa care si-au continuat discutia, asteptand, probabil, sa mai castige putin timp de sporovait pana ne asezam noi la o masa. Dar le-am stricat planurile… M-am dus pana aproape si m-am asezat in fata lor, ostentativ. Au tacut brusc, uitandu-se mirati la mine, gandindu-se, poate, ca sunt de la sanepid sau de la vreo aprovizionare, ceva, fiindca toti clientii care veneau se asezau singuri la masa, fara sa-i deranjeze. Unul dintre ei a plecat. Cel care statea intr-o rana s-a inderptat de sale, insa tot cu mainile incrucisate a ramas sa vorbeasca cu noi. Si, desigur, ca orice alt chelner din Bucuresti care se respecta, m-a somat cu un “Spuneti!”, scurt si apasat. “Ce doriti sa spun?” Aici nu a mai stiut el ce sa spuna si se holba din ce in ce mai intrigat la mine…

Evident, nu avea chef de vorba. Ne-a pus meniurile in fata si s-a carat instantaneu, ca nu cumva sa-l intrebam ceva. Dar l-am intrebat, cu toata impotrivirea lui si cu recomndarea insistenta sa citim singuri in meniu si sa nu-l mai deranjam. A castigat el pana la urma.

Am asteptat…  (citeste tot)

Data actualizarii: 17/02/2019

Gargantua KSLF  - Str. Monetariei, nr. 14 (Piata Victoriei)

  • Alex :

    Eu mai comand pt acasa de la astia, pana acum mancarea a fost ok, prezentarea ok, fara probleme de sanatate. Chiar as fi curios care e treaba cu bucataria

  • Un bucatar :

    Dacă ați fi putut intra in bucatarie , nu ați mai fi scris articolul .