Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

3423 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

5169 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

5237 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

3148 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti [...] Meni...

4332 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

5435 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

1949 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

6481 vizite

Sharkia e unul dintre restaurantele hotelului Radisson, pus in partea ...

2555 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe 5ensi, citit "sen...

5714 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1296 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

1802 vizite

Cel mai constant restaurant Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

1048 vizite

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual Restaurant Nor Sky Casua...

7471 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

3531 vizite

Experiment reusit cu chelneri de la un restaurant de lux Primele tr...

1099 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

4660 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

288 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1248 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

795 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1043 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

789 vizite

Poate cel mai frumos restaurant din Centrul Vechi Nomad a fost una ...

420 vizite

Poti face din aproape orice o delicatesa, cand iti pui capul la contri...

1215 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

724 vizite

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

1386 vizite

Una dintre vedetele de moment ale Centrului Vechi Micul restaurant ...

645 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1037 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

756 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2410 vizite

Fusion e sa amesteci bucatariile in farfurie, nu in meniu Au adus u...

115 vizite

Cu Ferrari-ul la street food La Raionul de Peste din Piata Dorobant...

2752 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

889 vizite

Alt restaurant cu totul la vedere Acesta este genul de restaurante ...

909 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

804 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am revenit la Ta...

598 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

356 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

1659 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

636 vizite

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura The G...

2671 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

454 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

4266 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

636 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

565 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

723 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

993 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

338 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

720 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

682 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

657 vizite

De ce cred chelnerii ca bucurestenii adora sa-si bage furculitele in a...

1279 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

415 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1201 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

687 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

448 vizite

Se mananca din nou bine in spate la Scala In coltul acela de casa b...

728 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

456 vizite

Noblesse ar putea sa fie un mare restaurant, dar nu e. De 14 ani... ...

591 vizite

Pentru cei pe care atmosfera de birt ii emotioneaza Un om important...

1335 vizite

Un restaurant discret The Gallery, sau The Gallery Lounge, cum am v...

229 vizite

Un restaurant cuminte si discret, asa cum e si hotelul din care face p...

354 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

473 vizite

Cantina chic a Dorobantilor White Horse e unul dintre restaurantele...

554 vizite

O formula care a prins bine, cu chelneri bine alesi Salon Golescu e...

658 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

843 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

705 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

264 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

851 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima... Complexu...

1054 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

1010 vizite

A french bakery with the finest sortiments of bread, a little pastry s...

32 vizite
Afiseaza
vizualizari

26 de lei o sticla de apa de 0.75…

La ultima vizita la Gargantua, acum un an, am avut o experienta foarte neplacuta cu chelnerii de acolo si eram convins ca nu le voi mai calca vreodata pragul. Totusi, fiind acum mai batran si mai intelept, mi-a mai trecut si m-am dus din nou.

Gargantua d’Oro, sau Gargantua Pantagruel, dupa cum am inteles ca-si mai spun, e la fel cum il lasasem. Doar mocheta de pe terasa mult mai uzata si mai murdara, nu stiu cat, si mai ales de ce o tin acolo. Nu au garderoba, asa toata lumea isi tine haonele pe unde apuca. I-am intrebat, au zis ca nu au spatiu pentru asa ceva. Am facut roata cu privirea inauntru si m-am gandit apoi ca a zis doar asa, ca nu avea chef de vorba. In rest, arata foarte bine Gargantua d’Oro, dupa cum am spus si data trecuta.

Acum am luat un peste, destul de mediocru, si paste, care au fost chiar bune. Si serviciul a fost bun, chiar daca nu era chelnerul prea atent la detalii. Sau, cred, mai degraba, ca nici nu ar fi inteles prea bine, chiar daca s-ar fi straduit sa observe.

Preturile mari la Gargantua d’Oro; o sticla de apa de 0.75 costa 26 de lei, bruschetele din poza 19. Clienti destui, totusi, dintre cei care misuna prin Beller, dupa cum aratau. Sa le fie de bine… (GB – martie 2018)

Chelner: Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri…

Dialog cu chelnerul la Gargantua d’Oro (sau Pantagruel – inca nu m-am lamurit cum se cheama restaurantul acesta): “Ce e cel mai bun de mancare aici, la Gargantua?” “Uitati-va in meniu!” “Da, pot sa ma uit, insa acolo nu scrie care e cel mai bun fel de aici.” “Doar nu o sa stau eu acuma sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri…” … dupa care a intors spatele si a plecat!

Nu e prima oara cand am astfel de conversatii cu chelnerii de la Gargantua d’Oro (sau Pantagruel – inca nu m-am lamurit cum se cheama restaurantul acesta). Nu stiu daca o fi fost acelasi chelner, sau altul. E drept, eu nu… (GB – martie 2017) (citeste tot

 


Gargantua d’Oro (Pantagruel)

  • Gargantua Restaurant :

    Majoritatea restaurantelor din Bucuresti, sticla de apa autohtona la 0,3 l costa 10 lei. Aplicand regula de trei simpla o apa autohtona la 0,75 l ar trebui sa coste 25 lei. Dat fiind ca vorbim de San Pellegrino sau Aqua Panna , al caror cost de achizitie este de patru ori mai mare, nu mi se pare nimic nefiresc sa coste 26 lei. In acelasi meniu puteti gasi apa Dorna la 10 lei sticla de 0,3l.
    Sunt curios in celelalte restaurante apa de import la ce pret o gasiti? Nu cumva in acelasi interval 22-26 lei?

    • George Butunoiu :

      Da, probabil ca e la acelasi pret si in alte restaurante. Insa eu nu aveam nici cea mai mica intentie sa platesc 26 de lei pe o sticla cu apa. Daca era si alta apa in meniu, insa chelnerul a adus-o pe aceasta fara sa ma intrebe, ma indispune si mai tare decat pretul propriu-zis… GB

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.