Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentare pe Restocracy

Ord. dupa

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de... Ambiance...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Traditional grecesc de la ambianta la mancare Athos e un restaurant...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti [...] Meni...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca. Bistro Ateli...

Bistrou cu motociclisti frumosi Putini stiu acum cine a fost Mobra,...

Una dintre cele mai frunoase si mai spectaculoase terase din Bucuresti...

Cafe DeKo este locul inventat de Dan Chisu in anul 2003 si care scrie ...

O mancare ce ar fi fost foarte buna pe vremea comunistilor Oricat m...

Cred ca Chocolat ar trebui sa scoata in fata mai mult partea de cofeta...

E restaurantul celor care au si Isoletta, e chiar langa ei; l-au inchi...

Terasa de vara pentru muzica si distractie, mai putin pentru mancare ...

Ca sa nu spuna lumea ca nu au si ei restaurant... Hilton Garden Inn...

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta Gastr...

GensDuBien este un local boem din Bucuresti, situat pe bd. Dacia, nr. ...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

Una dintre cele mai spectaculoase terase de vara din Bucuresti Acum...

Sushi ardelenesc Hiro Sushi e un mic restaurant de sushi, dar si al...

O noua incercare de bucatarie creativa, de fine dining in Piata Doroba...

Cum mananca francezii Ici et La s-a mutat din casa aceea oribil a...

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala Kane s-a r...

Piata Muncii bate Piata Victoriei. Cel putin pentru moment... KOS e...

Unde chelnerul cel rau trage cu cocoloase in chelnerul cel bun ...

Chelnerita nu se putea ocupa de noi fiindca... lua masa! Nu credeam...

Atentie la aroganta atunci cand platesti o chirie de 12,000€ pe luna...

Pionierii de pe piata boemei bucurestene Lente de pe strada General...

Street food scump in Piata Dorobantilor. In diverse locuri din lume...

Cand intai deschizi restaurantul si abia apoi incepi sa te gandesti la...

MERON e o cafenea interesanta in Piata Victoriei, pacat ca nu m-au las...

Singurul restaurant din mijlocul Bucurestiului la care nu ai avea cura...

Fabuloasa gradina de pe Toamnei 101 Moudy's Kitchen e restaurantul...

Un bistrou cinstit Muse Bistro e un mic bistrou, dupa cum numele sp...

Unul dintre putinele restaurante cu mancare buna din centrul Bucuresti...

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

Unii spun ca e cel mai bun restaurant italian din Bucuresti Osteria...

Un mic bistrou de paste care merita incercat cand esti pe la Piata Flo...

Aparent, alta decadere iremediabila a unui restaurant in care s-a inve...

O fi un bistrou - bakery - coffee club pentru ASE-istii de peste drum?...

De ce nu or fi aflat cei din Floreasca ce noroc a dat peste ei? Dup...

“După ce a venit primul nostru espressor, probabilitatea ca visul s...

S-a inchis definitiv dupa multi ani de functionare. S-a deschis un res...

Sigur ma va suna domnul Sami (sau Samy?) sa-mi arate ca mancarea de la...

Foarte bun, foarte scump Sushi Room e restaurantul de sushi si buca...

Terasa Monteoru este situata pe Calea Victoriei, nr. 115, la intersect...

Probabil va ajunge o banala sala de mese pentru micul dejun al hotelul...

Bucataria romaneasca dincolo de sarmale si tochitura Zahana 33 de l...

Afiseaza

26 de lei o sticla de apa de 0.75…

La ultima vizita la Gargantua, acum un an, am avut o experienta foarte neplacuta cu chelnerii de acolo si eram convins ca nu le voi mai calca vreodata pragul. Totusi, fiind acum mai batran si mai intelept, mi-a mai trecut si m-am dus din nou.

Gargantua d’Oro, sau Gargantua Pantagruel, dupa cum am inteles ca-si mai spun, e la fel cum il lasasem. Doar mocheta de pe terasa mult mai uzata si mai murdara, nu stiu cat, si mai ales de ce o tin acolo. Nu au garderoba, asa toata lumea isi tine haonele pe unde apuca. I-am intrebat, au zis ca nu au spatiu pentru asa ceva. Am facut roata cu privirea inauntru si m-am gandit apoi ca a zis doar asa, ca nu avea chef de vorba. In rest, arata foarte bine Gargantua d’Oro, dupa cum am spus si data trecuta.

Acum am luat un peste, destul de mediocru, si paste, care au fost chiar bune. Si serviciul a fost bun, chiar daca nu era chelnerul prea atent la detalii. Sau, cred, mai degraba, ca nici nu ar fi inteles prea bine, chiar daca s-ar fi straduit sa observe.

Preturile mari la Gargantua d’Oro; o sticla de apa de 0.75 costa 26 de lei, bruschetele din poza 19. Clienti destui, totusi, dintre cei care misuna prin Beller, dupa cum aratau. Sa le fie de bine… (GB – martie 2018)

Chelner: Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri…

Dialog cu chelnerul la Gargantua d’Oro (sau Pantagruel – inca nu m-am lamurit cum se cheama restaurantul acesta): „Ce e cel mai bun de mancare aici, la Gargantua?” „Uitati-va in meniu!” „Da, pot sa ma uit, insa acolo nu scrie care e cel mai bun fel de aici.” „Doar nu o sa stau eu acuma sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri…” … dupa care a intors spatele si a plecat!

Nu e prima oara cand am astfel de conversatii cu chelnerii de la Gargantua d’Oro (sau Pantagruel – inca nu m-am lamurit cum se cheama restaurantul acesta). Nu stiu daca o fi fost acelasi chelner, sau altul. E drept, eu nu… (GB – martie 2017) (citeste tot

 

Noi restaurante in Bucuresti (septembrie 2018)

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene. Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef ...

Data actualizarii: 28/08/2018

Gargantua d’Oro (Pantagruel)

  • Gargantua Restaurant :

    Majoritatea restaurantelor din Bucuresti, sticla de apa autohtona la 0,3 l costa 10 lei. Aplicand regula de trei simpla o apa autohtona la 0,75 l ar trebui sa coste 25 lei. Dat fiind ca vorbim de San Pellegrino sau Aqua Panna , al caror cost de achizitie este de patru ori mai mare, nu mi se pare nimic nefiresc sa coste 26 lei. In acelasi meniu puteti gasi apa Dorna la 10 lei sticla de 0,3l.
    Sunt curios in celelalte restaurante apa de import la ce pret o gasiti? Nu cumva in acelasi interval 22-26 lei?

    • George Butunoiu :

      Da, probabil ca e la acelasi pret si in alte restaurante. Insa eu nu aveam nici cea mai mica intentie sa platesc 26 de lei pe o sticla cu apa. Daca era si alta apa in meniu, insa chelnerul a adus-o pe aceasta fara sa ma intrebe, ma indispune si mai tare decat pretul propriu-zis… GB

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.