Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie ...

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te ...

Afiseaza

Beef Room, restaurant steakhouse la Hilton Garden Inn Hotel in Centrul Vechi

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene.

Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef Room, restaurantul cu terasa situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, apartinand hotelului Hilton Garden Inn. Locatia este un steakhouse si inlocuieste restaurantul Garden Grille & Bar al aceluiasi hotel, care a fost deschis in decembrie 2017.

La aproximativ o saptamana distanta, pe 30 august, s-a deschis Corto Malteseun restaurant cu specific mediteranean, multicuisine. Corto Maltese este proiectul grupului Le Manoir, care mai detine: Le Bistrot Francais, La Vinuri, dar si spatiul in care pana de curand a fost deschis restaurantul japonez SushiRoom, in locul caruia se anunta deschiderea unui restaurant romanesc cu bucatarie creativa (despre acest subiect a scris GB aici).

Apropo de locatii inchise, Gargantua d’Oro (Pantagruel) din zona Dorobanti a anuntat ca intra in renovare aproximativ 3 luni (august-octombrie), asa cum se intampla si cu Capsa, intrat in renovare pentru cateva luni. La locatii inchise in aceasta vara amintim si: KOS, Hiro Sushi, Ambiance Cafe (care e posibil sa se redeschida).

Chiar la inceputul lunii septembrie s-a deschis Taupe Bistro CaffeSituat pe strada Anastasie Simu, nr. 6, in imediata apropiere a bulevardului Magheru, Taupe Bistro Caffe este locatia omulu de afaceri Cristi Opait, cel care mai detine Drunken Lords si Old Habits din Centrul Vechi al Bucurestiului. Investitia s-a ridicat la aproximativ 200.000 de euro si vine urmareste sa readuca faima de odinioara pe care o avea bulevardul Magheru din Capitala.

Pe data de 9 septembrie a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului KAIAMO, un proiect mult asteptat de publicul bucurestean. KAIAMO este proiectul lui Radu Ionescu, cel care este si head chef-ul restaurantului, absolvent al celebrului Institut Culinar Le Cordon Bleu. Restaurantul KAIAMO este situat pe strada Ermil Pangratti, nr. 30A, in imediata apropiere a TVR si reprezinta o investitie de familie si un concept unic, cu patru zone gandite disctinct, denumite dupa diferite regiuni ale tarii (Moldova, Transilvania, Muntenia, Maramures, dar si o terasa (Basarabia). Meniul este alcatuit din preparate romanesti, dar gandite si realizate intr-o nota unica de catre head chef Radu Ionescu. (Daniel Catoi – septembrie 2018)

Data actualizarii: 13/09/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.