Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Beef Room, restaurant steakhouse la Hilton Garden Inn Hotel in Centrul Vechi

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene.

Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef Room, restaurantul cu terasa situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, apartinand hotelului Hilton Garden Inn. Locatia este un steakhouse si inlocuieste restaurantul Garden Grille & Bar al aceluiasi hotel, care a fost deschis in decembrie 2017.

La aproximativ o saptamana distanta, pe 30 august, s-a deschis Corto Malteseun restaurant cu specific mediteranean, multicuisine. Corto Maltese este proiectul grupului Le Manoir, care mai detine: Le Bistrot Francais, La Vinuri, dar si spatiul in care pana de curand a fost deschis restaurantul japonez SushiRoom, in locul caruia se anunta deschiderea unui restaurant romanesc cu bucatarie creativa (despre acest subiect a scris GB aici).

Apropo de locatii inchise, Gargantua d’Oro (Pantagruel) din zona Dorobanti a anuntat ca intra in renovare aproximativ 3 luni (august-octombrie), asa cum se intampla si cu Capsa, intrat in renovare pentru cateva luni. La locatii inchise in aceasta vara amintim si: KOS, Hiro Sushi, Ambiance Cafe (care e posibil sa se redeschida).

Chiar la inceputul lunii septembrie s-a deschis Taupe Bistro CaffeSituat pe strada Anastasie Simu, nr. 6, in imediata apropiere a bulevardului Magheru, Taupe Bistro Caffe este locatia omulu de afaceri Cristi Opait, cel care mai detine Drunken Lords si Old Habits din Centrul Vechi al Bucurestiului. Investitia s-a ridicat la aproximativ 200.000 de euro si vine urmareste sa readuca faima de odinioara pe care o avea bulevardul Magheru din Capitala.

Pe data de 9 septembrie a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului KAIAMO, un proiect mult asteptat de publicul bucurestean. KAIAMO este proiectul lui Radu Ionescu, cel care este si head chef-ul restaurantului, absolvent al celebrului Institut Culinar Le Cordon Bleu. Restaurantul KAIAMO este situat pe strada Ermil Pangratti, nr. 30A, in imediata apropiere a TVR si reprezinta o investitie de familie si un concept unic, cu patru zone gandite disctinct, denumite dupa diferite regiuni ale tarii (Moldova, Transilvania, Muntenia, Maramures, dar si o terasa (Basarabia). Meniul este alcatuit din preparate romanesti, dar gandite si realizate intr-o nota unica de catre head chef Radu Ionescu. (Daniel Catoi – septembrie 2018)

Data actualizarii: 13/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close