Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

Afiseaza

Beef Room, restaurant steakhouse la Hilton Garden Inn Hotel in Centrul Vechi

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene.

Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef Room, restaurantul cu terasa situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, apartinand hotelului Hilton Garden Inn. Locatia este un steakhouse si inlocuieste restaurantul Garden Grille & Bar al aceluiasi hotel, care a fost deschis in decembrie 2017.

La aproximativ o saptamana distanta, pe 30 august, s-a deschis Corto Malteseun restaurant cu specific mediteranean, multicuisine. Corto Maltese este proiectul grupului Le Manoir, care mai detine: Le Bistrot Francais, La Vinuri, dar si spatiul in care pana de curand a fost deschis restaurantul japonez SushiRoom, in locul caruia se anunta deschiderea unui restaurant romanesc cu bucatarie creativa (despre acest subiect a scris GB aici).

Apropo de locatii inchise, Gargantua d’Oro (Pantagruel) din zona Dorobanti a anuntat ca intra in renovare aproximativ 3 luni (august-octombrie), asa cum se intampla si cu Capsa, intrat in renovare pentru cateva luni. La locatii inchise in aceasta vara amintim si: KOS, Hiro Sushi, Ambiance Cafe (care e posibil sa se redeschida).

Chiar la inceputul lunii septembrie s-a deschis Taupe Bistro CaffeSituat pe strada Anastasie Simu, nr. 6, in imediata apropiere a bulevardului Magheru, Taupe Bistro Caffe este locatia omulu de afaceri Cristi Opait, cel care mai detine Drunken Lords si Old Habits din Centrul Vechi al Bucurestiului. Investitia s-a ridicat la aproximativ 200.000 de euro si vine urmareste sa readuca faima de odinioara pe care o avea bulevardul Magheru din Capitala.

Pe data de 9 septembrie a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului KAIAMO, un proiect mult asteptat de publicul bucurestean. KAIAMO este proiectul lui Radu Ionescu, cel care este si head chef-ul restaurantului, absolvent al celebrului Institut Culinar Le Cordon Bleu. Restaurantul KAIAMO este situat pe strada Ermil Pangratti, nr. 30A, in imediata apropiere a TVR si reprezinta o investitie de familie si un concept unic, cu patru zone gandite disctinct, denumite dupa diferite regiuni ale tarii (Moldova, Transilvania, Muntenia, Maramures, dar si o terasa (Basarabia). Meniul este alcatuit din preparate romanesti, dar gandite si realizate intr-o nota unica de catre head chef Radu Ionescu. (Daniel Catoi – septembrie 2018)

Data actualizarii: 13/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close