Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona Dorobantilor – Floreasca din...

Ord. dupa

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

Boema hipster bucuresteana Stiu Ai Sushi Bar inca de cand s-a desch...

Alt Fel este un bistrou cu bucatarie urbana, situat pe strada Tudor St...

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Avido: fetele inimoase si micul lor bistrou din Piata Floreasca ...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

Am plecat si nemancat si plin de grasime! Luna octombrie a ince...

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de Gaulle Nu sunt m...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva la Die Deutsche Knei...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Due Amici isi fac o virtute din neschimbare Dupa aproape doi ani, am ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am reveni...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Intentii bune, insa imaginatia putina strica planurile Fitto Cafe e...

Afiseaza

Cap, talent, munca, antropologie…

A auzit multa lume despre KAIAMO, a fost cel mai mediatizat restaurant de anul acesta, cu mult timp inainte de se fi deschis.

KAIAMO s-a deschis saptamana trecuta, foarte putini au apucat sa treaca pe acolo, insa intrebarea la ordinea zilei, care mi-a fost pusa si mie de nenumarate ori, este daca sunt mai buni decat MAIZE, la fel de buni sau mai putin buni. Si da, o sa fac in zilele urmatoare o comparatie punctuala intre KAIAMO si MAIZE, desigur, stiu ca multi cititori o asteapta.

In comunicarea pre-opening, accentul a fost pus pe cheful de la KAIAMO, care e si proprietarul restaurantului, Radu Ionescu. Ceea ce este si foarte bine si inteligent comunicat, desigur. Radu Ionescu e un baiat frumos, tanar, plin cu tatuaje, citit, trecut prin scoli serioase, si nu numai de bucatari, ci si din acelea cu biblioteci si cu studenti care stau in ele si citesc carti pe hartie. Si mai e si foarte placut Radu Ionescu, pe deasupra, ultima… (citeste tot)

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Echipa KAIAMO

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Calea Dorobantilor, acolo unse se impreuneaza cu Emil Pangratti, la TVR, unde e acum restaurantul KAIAMO

Master Chef Colin Westal: O calatorie de la 3 stele Michelin la KAIAMO

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanesti este gazda unui eveniment in cadrul caruia Master Chef Colin Westal de la renumitul institut Le Cordon Bleu intalneste gastrono...

Radu CM Ionescu

A plecat la Londra in 2010 pentru a studia Global Business Management la Regent’s University. Apoi, dupa absolvire, a urmat un Master in Marketing Communications la University of Westminster. In tim...

Noi restaurante in Bucuresti (septembrie 2018)

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene. Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef ...

Data actualizarii: 09/07/2019

KAIAMO

  • Michelle :

    Nu recomand absolut deloc . Doar fite – vestitul parizer pe ziar este chiar cel mai ordinar parizer prajit intr-o crusta de schnitzel.
    Dupa ce te ridici de la masa iti vine sa dai o fuga alaturi la Gallo Nero sau KFC sa iti potolesti foamea …..

    • Anonim :

      Draga domnule/doamna,

      Multumim pentru dovada clara a capacitatii dvs. de intelegere/neintelegere a acestui loc. Data viitoare, va rugam sa aveti o doza minima de rabdare sa ne explicati la fata locului ce anume va deranjeaza si vom face tot posibilul sa aveti o experienta cat mai placuta. Pana atunci insa, subiectivismul dvs. poate fi usor confundat cu un aspect pur de free hate. Mii de multumiri! Have a stunning day ahead! Cheers

  • ada :

    ce hidos este individul acela cu rasta.

    • Anonim :

      ‘Hidos’ este un termen foarte relativ si subiectiv, stimata doamna. La fel cum este si profesionalismul comentariului dvs. O zi frumoasa in continuare.

  • Anonim :

    Da, excelenta recomandare, suficente motive de a reveni !
    Ca peste tot, poti gasi / inventa plusuri si minusuri dar este un loc care se diferentiaza.
    Cei ai casei foarte cool, ar fi bine ca toti sa vorbeasca (macar) engleza – am fost cu un partener de afara si – daca nu gresesc – 1 sau 2 din cei cu care am interactionat .. nu prea
    Dar all in all, un mare plus.
    Laurentiu Badicu

  • Anonim :

    Good food, low quality services. Not recommended to alergic people. They don’t understand the meaning of word „allergic”. I asked food without specific ingredient and they brought me that food full with that ingredient. They just apologise…
    We have to ask for napkins 4 times till they brought them. Also, the drinking bottles were put separately on a shelf and no-one fill our glasses, we need to go and take the bottles ourselves.
    The food was good, but for a restaurant like this, I have higher expectations.

  • Anonim :

    am fost la Kayamo..subtirel totusi!astept cu nerabdare revenirea celor de la Kane!
    la kayamo o grija pt prezentare,pt plating,insa gustul lasa de dorit
    le urez totusi succes

  • Anonim :

    mancare de nivelul restaurantelor cu stele Michelin la care am fost prin Europa dar preturi decente pt calitatea si design-ul mancarii. Super tare!!