Resstaurante si alte localuri cu servicii care au lasat o amintire placuta

Ord. dupa

Angelica Ilie a inceput sa faca si bucatarie fina la Pata Negra. Am...

1 comentarii

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

11 comentarii

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

1 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita ever A...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

1 comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipster CPWHF inseamna Coffe...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai...

ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine... ...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

1 comentarii

Decadance: restaurant, cafenea, bar si evenimente facute bine in...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

1 comentarii

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

2 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

13 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

1 comentarii

ZEN Garden - Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-...

1 comentarii

Trofic: a bohemian eatery, une mangerie boeme, cum s-ar spune... Am...

1 comentarii

Belli Siciliani - Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film it...

5 comentarii

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Afiseaza
comentarii

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista

Un restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneascaΚΛΙΛΜO̲ (asa isi scriu ei numele) e unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti si e printre cele mai reprezentative pentru ceea ce inseamna Noua Bucatarie Romaneasca Fina, inventata de curand, de abia cativa ani. Si Radu Ionescu, initiatorul proiectului, stapanul restaurantului si head chef, e imaginea insasi a acestei noi generatii de bucatari artisti, creatori de scoala noua si antreprenori. Si printre cei cativa mandri reprezentanti ai acestei meserii aduse nu numai in zona de onorabilitate sociala, ci chiar mai mult decat atat.

Restaurantul e la fel ca in prima zi: foarte frumos, cu meniuri sofisticate si mancare foarte buna, dar si cu un nou tip de serviciu, foarte distinctiv si el. Da, Chef Radu Ionescu, Cezara, adorabila lui femeie si toata echipa de la KAIAMO merita toata aprecierea si sustinerea noastra! (GB – februarie 2020)

KAIAMO: Cap, talent, munca, antropologie…

A auzit multa lume despre KAIAMO, a fost cel mai mediatizat restaurant de anul acesta, cu mult timp inainte de se fi deschis.

KAIAMO s-a deschis saptamana trecuta, foarte putini au apucat sa treaca pe acolo, insa intrebarea la ordinea zilei, care mi-a fost pusa si mie de nenumarate ori, este daca sunt mai buni decat MAIZE, la fel de buni sau mai putin buni. Si da, o sa fac in zilele urmatoare o comparatie punctuala intre KAIAMO si MAIZE, desigur, stiu ca multi cititori o asteapta.

In comunicarea pre-opening, accentul a fost pus pe cheful de la KAIAMO, care e si proprietarul restaurantului, Radu Ionescu. Ceea ce este si foarte bine si inteligent comunicat, desigur. Radu Ionescu e un baiat frumos, tanar, plin cu tatuaje, citit, trecut prin scoli serioase, si nu numai de bucatari, ci si din acelea cu biblioteci si cu studenti care stau in ele si citesc carti pe hartie. Si mai e si foarte placut Radu Ionescu, pe deasupra, ultima… (citeste tot)

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Echipa KAIAMO

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Calea Dorobantilor, acolo unse se impreuneaza cu Emil Pangratti, la TVR, unde e acum restaurantul KAIAMO

Master Chef Colin Westal: O calatorie de la 3 stele Michelin la KAIAMO

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanesti este gazda unui eveniment in cadrul caruia Master Chef Colin Westal de la renumitul institut Le Cordon Bleu intalneste gastrono...

Radu CM Ionescu

A plecat la Londra in 2010 pentru a studia Global Business Management la Regent’s University. Apoi, dupa absolvire, a urmat un Master in Marketing Communications la University of Westminster. In tim...

Noi restaurante in Bucuresti (septembrie 2018)

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene. Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef ...

Data actualizarii: 06/08/2020

KAIAMO  - Str. Ermil Pangratti, nr. 30A (Piata Ch. de Gaulle)

  • Cristi :

    O mancare foarte gustoasa! Recomand!

  • Alexander :

    Este util sa existe asa ceva si in Romania, dar pentru ca este in Romania, of, se simte. Recte, deja avand posibilitatea de a manca in peste 7 restaurante cu maximul de stele Michelin si nu numai in acelea, nu am cum sa nu observ tendinta spre snobism a acestui loc. Preparatele sunt bune, nu exceptionale, dar bune, dar meh, este un mix de incercare de fusion care este la nivel ‘baby’. Preturile sunt dmdv destul de mari pt o reinventare esuata a bucatariei traditionale si nici esquisite enough pentru a justifica totusi. Clar, nu poti plati mai putin, dar la fel de clar, simt ca esti furat, ca na, cand iesi din restaurant aceeasi mizerie o vezi, ca tot in Bucuresti traiesti. Personal, consider ca domnul care a facut posibila aceasta locatie putea sa tinteasca mai sus, intr-un oras european, si daca totusi a considerat sa faca asta aici, din varii motive, ar mai avea de adaugat f multe lucruri pentru a fi cu adevarat ‘spectaculos’. Este un restaurant ca orice alt restaurant fusion din Paris, de exemplu, sau din Singapore, unde as plati 35 de euro pt o masa full fusion (de succes) cu bautura alcoolica. Apreciez curajul de a mixa carnuri cu texturi grele (cum este caracatita) intr-o incercare de reinventare a modului clasic de servire si preparare, but still – c’est pas ca, nu merge, nu iese,nu e bun. Dar, cat traim invatam, bine ca exista ca altfel viata ar fi prea boring. No, asta este, clienti exista, sanatosi sa fim.

  • Olimpia :

    Misto conceptul, locatia si mancarea. Mi-a placut foarte mult vata de zahar reinventata. Chiar e un loc foarte placut unde poti lua cina intr-o atmosfera linistita.

  • Michelle :

    Nu recomand absolut deloc . Doar fite – vestitul parizer pe ziar este chiar cel mai ordinar parizer prajit intr-o crusta de schnitzel.
    Dupa ce te ridici de la masa iti vine sa dai o fuga alaturi la Gallo Nero sau KFC sa iti potolesti foamea …..

    • Anonim :

      Draga domnule/doamna,

      Multumim pentru dovada clara a capacitatii dvs. de intelegere/neintelegere a acestui loc. Data viitoare, va rugam sa aveti o doza minima de rabdare sa ne explicati la fata locului ce anume va deranjeaza si vom face tot posibilul sa aveti o experienta cat mai placuta. Pana atunci insa, subiectivismul dvs. poate fi usor confundat cu un aspect pur de free hate. Mii de multumiri! Have a stunning day ahead! Cheers

  • ada :

    ce hidos este individul acela cu rasta.

    • Anonim :

      ‘Hidos’ este un termen foarte relativ si subiectiv, stimata doamna. La fel cum este si profesionalismul comentariului dvs. O zi frumoasa in continuare.

  • Anonim :

    Da, excelenta recomandare, suficente motive de a reveni !
    Ca peste tot, poti gasi / inventa plusuri si minusuri dar este un loc care se diferentiaza.
    Cei ai casei foarte cool, ar fi bine ca toti sa vorbeasca (macar) engleza – am fost cu un partener de afara si – daca nu gresesc – 1 sau 2 din cei cu care am interactionat .. nu prea
    Dar all in all, un mare plus.
    Laurentiu Badicu

  • Anonim :

    Good food, low quality services. Not recommended to alergic people. They don’t understand the meaning of word „allergic”. I asked food without specific ingredient and they brought me that food full with that ingredient. They just apologise…
    We have to ask for napkins 4 times till they brought them. Also, the drinking bottles were put separately on a shelf and no-one fill our glasses, we need to go and take the bottles ourselves.
    The food was good, but for a restaurant like this, I have higher expectations.

  • Anonim :

    am fost la Kayamo..subtirel totusi!astept cu nerabdare revenirea celor de la Kane!
    la kayamo o grija pt prezentare,pt plating,insa gustul lasa de dorit
    le urez totusi succes

  • Anonim :

    mancare de nivelul restaurantelor cu stele Michelin la care am fost prin Europa dar preturi decente pt calitatea si design-ul mancarii. Super tare!!