Toate localurile din Bucuresti de pe site-ul Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

9475 vizite 2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

1146 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

33679 vizite 5 comentarii

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

858 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5589 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1164 vizite

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

809 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

594 vizite

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

759 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1161 vizite

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

1113 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

681 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

788 vizite

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1239 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

49154 vizite

Mi-am regasit pianul la A46!Una dintre cele mai frumoase și umbro...

1057 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

14709 vizite

Adamo by MRS Residence și dedublarea La FattoriaÎn iulie s-a des...

11457 vizite 4 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5184 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9525 vizite

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

2694 vizite

Ahmad Hammadi a deschis de câteva zile cel mai mare, și, foarte prob...

1014 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

5377 vizite 1 comentarii

Restaurantele de pe malul Dambovitei: AiciPe malul cu Piata Unirii...

28932 vizite 2 comentarii

Un pranz ratatCred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

4932 vizite

Cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile unul din...

3168 vizite

La Ali Baba mergi ca sa mananci repede si ieftinAli Baba a ajuns s...

7622 vizite 3 comentarii

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

19490 vizite 7 comentarii

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

4219 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

24348 vizite 1 comentarii

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

4449 vizite 1 comentarii

O taverna sincera, ca acelea adevarateAmada a fost surpriza placut...

5812 vizite 1 comentarii

Amoom cu Chef Sorin Miftode - o nouă lovitură gastronomică a famili...

7472 vizite 2 comentarii

Cu draperii, ca sa nu-ti distraga Biserica Precupetii Vechi atentia......

2221 vizite

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

14694 vizite

Să nu vă așezați la masa din spate de la Animaletto Pizza bar, ace...

12187 vizite

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

4690 vizite

Boema de meserie de la Palatul UniversulApollo111 este la subsolul...

4523 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

4868 vizite

Un restaurant arabesc la umbra bisericii Adormirea Maicii Domnului din...

3041 vizite 1 comentarii

Un bistrou de business center bunArco, sau Arco Giro di Gusto, pe ...

2986 vizite

O veste foarte bună pentru corporatiștii de la Aviatorilor – Charl...

233 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

34940 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

19449 vizite 2 comentarii

Arogant by Loka, viitoare atractie a zonei din jurul pietei Alba Iulia...

30221 vizite 6 comentarii

Arome - Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincereStii...

5127 vizite

Artemis de la Athina Suites, alta banalitate pe harta Bucurestiului. D...

1968 vizite 2 comentarii

Artichoke is located in central Bucharest, on 45 Calea Victoriei near ...

2152 vizite

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrouAm revenit la Atelierul ...

6476 vizite

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

6113 vizite 7 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista

Un restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneascaΚΛΙΛΜO̲ (asa isi scriu ei numele) e unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti si e printre cele mai reprezentative pentru ceea ce inseamna Noua Bucatarie Romaneasca Fina, inventata de curand, de abia cativa ani. Si Radu Ionescu, initiatorul proiectului, stapanul restaurantului si head chef, e imaginea insasi a acestei noi generatii de bucatari artisti, creatori de scoala noua si antreprenori. Si printre cei cativa mandri reprezentanti ai acestei meserii aduse nu numai in zona de onorabilitate sociala, ci chiar mai mult decat atat.

Restaurantul e la fel ca in prima zi: foarte frumos, cu meniuri sofisticate si mancare foarte buna, dar si cu un nou tip de serviciu, foarte distinctiv si el. Da, Chef Radu Ionescu, Cezara, adorabila lui femeie si toata echipa de la KAIAMO merita toata aprecierea si sustinerea noastra! (GB – februarie 2020)

KAIAMO: Cap, talent, munca, antropologie…

A auzit multa lume despre KAIAMO, a fost cel mai mediatizat restaurant de anul acesta, cu mult timp inainte de se fi deschis.

KAIAMO s-a deschis saptamana trecuta, foarte putini au apucat sa treaca pe acolo, insa intrebarea la ordinea zilei, care mi-a fost pusa si mie de nenumarate ori, este daca sunt mai buni decat MAIZE, la fel de buni sau mai putin buni. Si da, o sa fac in zilele urmatoare o comparatie punctuala intre KAIAMO si MAIZE, desigur, stiu ca multi cititori o asteapta.

In comunicarea pre-opening, accentul a fost pus pe cheful de la KAIAMO, care e si proprietarul restaurantului, Radu Ionescu. Ceea ce este si foarte bine si inteligent comunicat, desigur. Radu Ionescu e un baiat frumos, tanar, plin cu tatuaje, citit, trecut prin scoli serioase, si nu numai de bucatari, ci si din acelea cu biblioteci si cu studenti care stau in ele si citesc carti pe hartie. Si mai e si foarte placut Radu Ionescu, pe deasupra, ultima… (citeste tot)

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Echipa KAIAMO

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Calea Dorobantilor, acolo unse se impreuneaza cu Emil Pangratti, la TVR, unde e acum restaurantul KAIAMO

Master Chef Colin Westal: O calatorie de la 3 stele Michelin la KAIAMO

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanesti este gazda unui eveniment in cadrul caruia Master Chef Colin Westal de la renumitul institut Le Cordon Bleu intalneste gastrono...

Radu CM Ionescu

A plecat la Londra in 2010 pentru a studia Global Business Management la Regent’s University. Apoi, dupa absolvire, a urmat un Master in Marketing Communications la University of Westminster. In tim...

Noi restaurante in Bucuresti (septembrie 2018)

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene.Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef ...

Data actualizarii: 06/08/2020

KAIAMO  - Str. Ermil Pangratti, nr. 30A (Piata Ch. de Gaulle)

  • Cristina & Keith :

    Am fost la Kaiamo cu partenerul meu din UK, in Octombrie 2021. Inainte de Kaiamo, am vizitat in jur de 40 de restaurante cu stele Michelin, inclusiv Fat Duck si Mugaritz.
    Am ramas placut surprinsi de atmosfera restaurantului, calitatea preparatelor si creativitatea din spatele prezentarii. O domnisoara sommelier ne-a vorbit in romana si engleza toata seara. Am avut pahare pline, burta plina, am fost informati, distrati si satisfacuti de experienta Kaiamo.
    Intr-adevar, am avut luxul de a incerca meniul la chef’s table, dar asta a facut experienta mai speciala. Este un meniu scump, raportat la salariul mediu a unei persoane care lucreaza in Romania. La final am ajuns la concluzia ca restaurantul este comparabil cu (daca nu mai bun ca) jumatate din restaurantele cu o stea din cate am vizitat. Speram sa revenim in curand, poate pentru un meniu updatat.

  • Cristi :

    O mancare foarte gustoasa! Recomand!

  • Alexander :

    Este util sa existe asa ceva si in Romania, dar pentru ca este in Romania, of, se simte. Recte, deja avand posibilitatea de a manca in peste 7 restaurante cu maximul de stele Michelin si nu numai in acelea, nu am cum sa nu observ tendinta spre snobism a acestui loc. Preparatele sunt bune, nu exceptionale, dar bune, dar meh, este un mix de incercare de fusion care este la nivel ‘baby’. Preturile sunt dmdv destul de mari pt o reinventare esuata a bucatariei traditionale si nici esquisite enough pentru a justifica totusi. Clar, nu poti plati mai putin, dar la fel de clar, simt ca esti furat, ca na, cand iesi din restaurant aceeasi mizerie o vezi, ca tot in Bucuresti traiesti. Personal, consider ca domnul care a facut posibila aceasta locatie putea sa tinteasca mai sus, intr-un oras european, si daca totusi a considerat sa faca asta aici, din varii motive, ar mai avea de adaugat f multe lucruri pentru a fi cu adevarat ‘spectaculos’. Este un restaurant ca orice alt restaurant fusion din Paris, de exemplu, sau din Singapore, unde as plati 35 de euro pt o masa full fusion (de succes) cu bautura alcoolica. Apreciez curajul de a mixa carnuri cu texturi grele (cum este caracatita) intr-o incercare de reinventare a modului clasic de servire si preparare, but still – c’est pas ca, nu merge, nu iese,nu e bun. Dar, cat traim invatam, bine ca exista ca altfel viata ar fi prea boring. No, asta este, clienti exista, sanatosi sa fim.

  • Olimpia :

    Misto conceptul, locatia si mancarea. Mi-a placut foarte mult vata de zahar reinventata. Chiar e un loc foarte placut unde poti lua cina intr-o atmosfera linistita.

  • Michelle :

    Nu recomand absolut deloc . Doar fite – vestitul parizer pe ziar este chiar cel mai ordinar parizer prajit intr-o crusta de schnitzel.
    Dupa ce te ridici de la masa iti vine sa dai o fuga alaturi la Gallo Nero sau KFC sa iti potolesti foamea …..

    • Anonim :

      Draga domnule/doamna,

      Multumim pentru dovada clara a capacitatii dvs. de intelegere/neintelegere a acestui loc. Data viitoare, va rugam sa aveti o doza minima de rabdare sa ne explicati la fata locului ce anume va deranjeaza si vom face tot posibilul sa aveti o experienta cat mai placuta. Pana atunci insa, subiectivismul dvs. poate fi usor confundat cu un aspect pur de free hate. Mii de multumiri! Have a stunning day ahead! Cheers

  • ada :

    ce hidos este individul acela cu rasta.

    • Anonim :

      ‘Hidos’ este un termen foarte relativ si subiectiv, stimata doamna. La fel cum este si profesionalismul comentariului dvs. O zi frumoasa in continuare.

  • Anonim :

    Da, excelenta recomandare, suficente motive de a reveni !
    Ca peste tot, poti gasi / inventa plusuri si minusuri dar este un loc care se diferentiaza.
    Cei ai casei foarte cool, ar fi bine ca toti sa vorbeasca (macar) engleza – am fost cu un partener de afara si – daca nu gresesc – 1 sau 2 din cei cu care am interactionat .. nu prea
    Dar all in all, un mare plus.
    Laurentiu Badicu

  • Anonim :

    Good food, low quality services. Not recommended to alergic people. They don’t understand the meaning of word „allergic”. I asked food without specific ingredient and they brought me that food full with that ingredient. They just apologise…
    We have to ask for napkins 4 times till they brought them. Also, the drinking bottles were put separately on a shelf and no-one fill our glasses, we need to go and take the bottles ourselves.
    The food was good, but for a restaurant like this, I have higher expectations.

  • Anonim :

    am fost la Kayamo..subtirel totusi!astept cu nerabdare revenirea celor de la Kane!
    la kayamo o grija pt prezentare,pt plating,insa gustul lasa de dorit
    le urez totusi succes

  • Anonim :

    mancare de nivelul restaurantelor cu stele Michelin la care am fost prin Europa dar preturi decente pt calitatea si design-ul mancarii. Super tare!!

  • Răspunde-i lui Olimpia Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close