Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista

Un restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneascaΚΛΙΛΜO̲ (asa isi scriu ei numele) e unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti si e printre cele mai reprezentative pentru ceea ce inseamna Noua Bucatarie Romaneasca Fina, inventata de curand, de abia cativa ani. Si Radu Ionescu, initiatorul proiectului, stapanul restaurantului si head chef, e imaginea insasi a acestei noi generatii de bucatari artisti, creatori de scoala noua si antreprenori. Si printre cei cativa mandri reprezentanti ai acestei meserii aduse nu numai in zona de onorabilitate sociala, ci chiar mai mult decat atat.

Restaurantul e la fel ca in prima zi: foarte frumos, cu meniuri sofisticate si mancare foarte buna, dar si cu un nou tip de serviciu, foarte distinctiv si el. Da, Chef Radu Ionescu, Cezara, adorabila lui femeie si toata echipa de la KAIAMO merita toata aprecierea si sustinerea noastra! (GB – februarie 2020)

KAIAMO: Cap, talent, munca, antropologie…

A auzit multa lume despre KAIAMO, a fost cel mai mediatizat restaurant de anul acesta, cu mult timp inainte de se fi deschis.

KAIAMO s-a deschis saptamana trecuta, foarte putini au apucat sa treaca pe acolo, insa intrebarea la ordinea zilei, care mi-a fost pusa si mie de nenumarate ori, este daca sunt mai buni decat MAIZE, la fel de buni sau mai putin buni. Si da, o sa fac in zilele urmatoare o comparatie punctuala intre KAIAMO si MAIZE, desigur, stiu ca multi cititori o asteapta.

In comunicarea pre-opening, accentul a fost pus pe cheful de la KAIAMO, care e si proprietarul restaurantului, Radu Ionescu. Ceea ce este si foarte bine si inteligent comunicat, desigur. Radu Ionescu e un baiat frumos, tanar, plin cu tatuaje, citit, trecut prin scoli serioase, si nu numai de bucatari, ci si din acelea cu biblioteci si cu studenti care stau in ele si citesc carti pe hartie. Si mai e si foarte placut Radu Ionescu, pe deasupra, ultima… (citeste tot)

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Echipa KAIAMO

KAIAMO, restaurant cu Noua bucatarie creativa romaneasca

Calea Dorobantilor, acolo unse se impreuneaza cu Emil Pangratti, la TVR, unde e acum restaurantul KAIAMO

Master Chef Colin Westal: O calatorie de la 3 stele Michelin la KAIAMO

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanesti este gazda unui eveniment in cadrul caruia Master Chef Colin Westal de la renumitul institut Le Cordon Bleu intalneste gastrono...

Radu CM Ionescu

A plecat la Londra in 2010 pentru a studia Global Business Management la Regent’s University. Apoi, dupa absolvire, a urmat un Master in Marketing Communications la University of Westminster. In tim...

Noi restaurante in Bucuresti (septembrie 2018)

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene.Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef ...

Data actualizarii: 06/08/2020

KAIAMO  - Str. Ermil Pangratti, nr. 30A (Piata Ch. de Gaulle)

  • Cristina & Keith :

    Am fost la Kaiamo cu partenerul meu din UK, in Octombrie 2021. Inainte de Kaiamo, am vizitat in jur de 40 de restaurante cu stele Michelin, inclusiv Fat Duck si Mugaritz.
    Am ramas placut surprinsi de atmosfera restaurantului, calitatea preparatelor si creativitatea din spatele prezentarii. O domnisoara sommelier ne-a vorbit in romana si engleza toata seara. Am avut pahare pline, burta plina, am fost informati, distrati si satisfacuti de experienta Kaiamo.
    Intr-adevar, am avut luxul de a incerca meniul la chef’s table, dar asta a facut experienta mai speciala. Este un meniu scump, raportat la salariul mediu a unei persoane care lucreaza in Romania. La final am ajuns la concluzia ca restaurantul este comparabil cu (daca nu mai bun ca) jumatate din restaurantele cu o stea din cate am vizitat. Speram sa revenim in curand, poate pentru un meniu updatat.

  • Cristi :

    O mancare foarte gustoasa! Recomand!

  • Alexander :

    Este util sa existe asa ceva si in Romania, dar pentru ca este in Romania, of, se simte. Recte, deja avand posibilitatea de a manca in peste 7 restaurante cu maximul de stele Michelin si nu numai in acelea, nu am cum sa nu observ tendinta spre snobism a acestui loc. Preparatele sunt bune, nu exceptionale, dar bune, dar meh, este un mix de incercare de fusion care este la nivel ‘baby’. Preturile sunt dmdv destul de mari pt o reinventare esuata a bucatariei traditionale si nici esquisite enough pentru a justifica totusi. Clar, nu poti plati mai putin, dar la fel de clar, simt ca esti furat, ca na, cand iesi din restaurant aceeasi mizerie o vezi, ca tot in Bucuresti traiesti. Personal, consider ca domnul care a facut posibila aceasta locatie putea sa tinteasca mai sus, intr-un oras european, si daca totusi a considerat sa faca asta aici, din varii motive, ar mai avea de adaugat f multe lucruri pentru a fi cu adevarat ‘spectaculos’. Este un restaurant ca orice alt restaurant fusion din Paris, de exemplu, sau din Singapore, unde as plati 35 de euro pt o masa full fusion (de succes) cu bautura alcoolica. Apreciez curajul de a mixa carnuri cu texturi grele (cum este caracatita) intr-o incercare de reinventare a modului clasic de servire si preparare, but still – c’est pas ca, nu merge, nu iese,nu e bun. Dar, cat traim invatam, bine ca exista ca altfel viata ar fi prea boring. No, asta este, clienti exista, sanatosi sa fim.

  • Olimpia :

    Misto conceptul, locatia si mancarea. Mi-a placut foarte mult vata de zahar reinventata. Chiar e un loc foarte placut unde poti lua cina intr-o atmosfera linistita.

  • Michelle :

    Nu recomand absolut deloc . Doar fite – vestitul parizer pe ziar este chiar cel mai ordinar parizer prajit intr-o crusta de schnitzel.
    Dupa ce te ridici de la masa iti vine sa dai o fuga alaturi la Gallo Nero sau KFC sa iti potolesti foamea …..

    • Anonim :

      Draga domnule/doamna,

      Multumim pentru dovada clara a capacitatii dvs. de intelegere/neintelegere a acestui loc. Data viitoare, va rugam sa aveti o doza minima de rabdare sa ne explicati la fata locului ce anume va deranjeaza si vom face tot posibilul sa aveti o experienta cat mai placuta. Pana atunci insa, subiectivismul dvs. poate fi usor confundat cu un aspect pur de free hate. Mii de multumiri! Have a stunning day ahead! Cheers

  • ada :

    ce hidos este individul acela cu rasta.

    • Anonim :

      ‘Hidos’ este un termen foarte relativ si subiectiv, stimata doamna. La fel cum este si profesionalismul comentariului dvs. O zi frumoasa in continuare.

  • Anonim :

    Da, excelenta recomandare, suficente motive de a reveni !
    Ca peste tot, poti gasi / inventa plusuri si minusuri dar este un loc care se diferentiaza.
    Cei ai casei foarte cool, ar fi bine ca toti sa vorbeasca (macar) engleza – am fost cu un partener de afara si – daca nu gresesc – 1 sau 2 din cei cu care am interactionat .. nu prea
    Dar all in all, un mare plus.
    Laurentiu Badicu

  • Anonim :

    Good food, low quality services. Not recommended to alergic people. They don’t understand the meaning of word „allergic”. I asked food without specific ingredient and they brought me that food full with that ingredient. They just apologise…
    We have to ask for napkins 4 times till they brought them. Also, the drinking bottles were put separately on a shelf and no-one fill our glasses, we need to go and take the bottles ourselves.
    The food was good, but for a restaurant like this, I have higher expectations.

  • Anonim :

    am fost la Kayamo..subtirel totusi!astept cu nerabdare revenirea celor de la Kane!
    la kayamo o grija pt prezentare,pt plating,insa gustul lasa de dorit
    le urez totusi succes

  • Anonim :

    mancare de nivelul restaurantelor cu stele Michelin la care am fost prin Europa dar preturi decente pt calitatea si design-ul mancarii. Super tare!!

  • Răspunde-i lui Anonim Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close