Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Piata Muncii bate Piata Victoriei. Cel putin pentru moment…

KOS e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in decembrie 2017 in locul faimosului Marul de Aur de pe vremea comunistilor, dat apoi la o parte de Sarpele Roz, si poate or mai fi fost si alte restaurante in rastimp acolo.

KOS e al celor care mai au un restaurant grecesc, Santorini de la Piata Muncii, apoi La Raci si, probabil, si altele. Totul e mare la KOS: casa e mare, iar gradina si mai mare, si are chiar si niste copaci mari. E surprinzator sa vezi atata spatiu chiar in centrul centrului Bucurestiului, chiar daca nu sunt la strada.

Pentru cei care nu stiu, Marul de Aur, acum KOS, e in Piata Victoriei, chiar in spatele marelui bloc care incepe de pe Calea Victoriei si se termina pe Buzesti. KOS sunt in partea cu Calea Victoriei, si au o intrare si din Sevastopol.

Aici, in Piata Victoriei, par sa fi amenajat restaurantul cam la repezeala, cu economie. Cladirea e intinsa si nu are etaj, iar mobilierul si decorurile sunt cele din poze: lemn, tapete cu scene mitologice, trimiteri la Grecia, desigur.

Meniul de la KOS e lung, felurile obisnuite si cunoscute de-acum bucurestenilor ale bucatarie traditionale grecesti, prezentate simplu, sec. Eu am luat un „platou cu meze”, care nu era foarte platou, de fapt, ci trei farfurioare cu salata de vinete, o crema de branza si tzatziki – toate cam fara gust. Calamarul umplut cu branza a fost chiar foarte bun, iar gyrosul facut de mantuiala, a ramas pe farfurie, apoi a ajuns intr-un pachet pe care l-am dat primului sarac ce mi-a iesit in cale.

Serviciul a fost „dual” la KOS, ca sa-i spun astfel, cu o chelnerita blonda, frumoasa si senzuala, care facea eforturi mari sa inteleaga ce-i spun, aparent fara succes. Vazand-o in incurcatura evidenta, o alta, putin mai in varsta, a venit si a salvat situatia, am avut un dialog chiar foarte placut si eficient cu ea.

Clienti nu prea aveau la pranz la KOS, ceea ce facea ca saloanele acelea mari sa arate rece, cam deprimant. Poate ca deschiderea marii terase va schimba radical lucrurile din acest punct de vedere.

Au trecut destule luni de la deschidere, le-ar fi greu acum celor de la KOS sa puna lipsurile evidente pe seama inceputurilor. Dezinteresul pentru detalii e evident acolo, si cred ca e ceva ce vine de mai sus. Angajatii, furnizorii sau cine or mai fi fost acei neclienti, se plimbau in voie prin restaurant, gesticuland si vorbind cu totul neatenti la cei cativa (chiar daca foarte putini) clienti, garderoba de la intrare era intr-o dezordine totala, o bucatareasa a iesit in salon ca sa vorbeasca la telefon, probabil ca era prea mult zgomot in bucatarie…

Sa vedem ce vor face mai departe, insa cu formula actuala nu prea vad cum vor umple ei ditamai restaurantul. Presupun ca isi pun toata nadejdea in terasa, cand o fi sa se deschida. (GB – martie 2018)

Scoici si Creveti

Ce merge in Baba Novac si la Piata Muncii s-ar putea sa nu mearga si in Piata VictorieiLucrurile s-au petrecut in felul urmator: niste oameni care au un grup cu foarte multe restaurante, cateva ze...

Noi restaurante in Bucuresti (septembrie 2018)

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim si noi locatii pe harta gastronomiei bucurestene.Astfel, la sfarsitul lunii august (pe 23 august mai exact) s-a deschis Beef ...

Santorini

Santorini - Si la Piata Muncii se poate manca bineSantorini e unul dintre putinele restaurante care sunt departe de centru, chiar foarte departe, si care a ajuns in Lista Restocracy a celor mai bu...

La Raci

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac!Cred ca sunt aceiasi care au deschis prima data o terasa pe Buzesti, un fel de terasa volanta, sau cam asa ceva, in care se imbulzeau bucurestenii ca sa ...

Data actualizarii: 18/11/2019

KOS  - Calea Victoriei, nr. 163 (Piata Victoriei)

  • Roza :

    ACEST RESTAURANT GRECESC ESTE IMPECABIL!!! MĂ SIMT EXACT CA ÎN GRECIA! MÂNCAREA IMPECABILĂ, RECOMAND DIN ❤️ IAR PERSONALUL IMPECABIL! MULT MAI BUN CA SANTORINI, CLAR!
    GUSTUL ESTE DESĂVÂRȘIT! REVIN CU DRAG! MULȚUMESC PENTRU OSPITALITATE!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close