Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona centrala a Bucurestiului, cuprinsa intre:...

Ord. dupa

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Aici Pe malul cu Piata Unirii...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritate Foarte fr...

Un restaurant fara ambitii, care se lasa in grija curentului Multe ...

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocr...

Hanul cu Tei este unul dintre putinele hanuri vechi care mai exista in...

Imobilul ce găzduieste astazi Berăria Nenea Iancu a fost dintodeauna...

Bistro Raw Vegan este un business de familie creat de două surori și...

Bodega La Mahala este un local situat in Centrul Istoric al Bucurestiu...

Secvente dintr-un film de arta Nu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

O cantina-bistrou cu mancare destul de buna Boutique du Pain e un b...

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in ...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffe Am revenit la Caffe Ci...

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

Restaurantul Hotelului Capitol, scenariul unui film de epoca Cei ca...

Exista viata in Caragea 8! Dar nu exsita mancare... Caragea 8 (scri...

Un grup de prieteni francezi și români, deopotrivă profesioniști ...

Carturesti Carusel este o librarie si ceainarie situata pe strada Lips...

Cărturești is a cultural venue that functions as a bookshop, tea stu...

Casa Oamenilor de Stiinta (COS), cu Parcul Trandafirilor, unul dintre ...

Afiseaza

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt prima ta grija

Braseria Corso e unul dintre cele doua locuri in care se poate manca la Hotelul Intercontinental, si ia cam toti clientii celuilalt restaurant al lor, Modigliani, pe care il vad mai tot timpul gol de cate ori trec pe acolo.

Braseria Corso e la parter, in partea stanga, spre Bulevardul Nicolae Balcescu si spre Batistei. E mare, e luminoasa, cu pereti de sticla de jur imprejur, o singura sala mare, foarte bine amenajata, confortabila. Au facut si o terasa mica in spate, unde se taie Batistei cu Balcescu, o terasa frumoasa si ea, pentru ca e in Piata Universitatii si nu in alt aparte.

Braseria Corso e cunoscuta pentru bufetul ei, in care mananci ce vrei si cat vrei din mancarurile expuse, contra a 110 sau 120 de lei, ceva pe acolo. Si brunch-urile de la Braseria Corso sunt cunoscute, atrageau multi bucuresteni cand acest sistem era abia la inceputurile lui in oras. Au si meniu a la carte, cu un amestec de bucatarie romaneasca si ceva international. Mancarurile romanesti sunt interesante, e un fel de bucatarie traditionala romaneasca recreata, cu cateva insertii de creativitate, de originalitate.

Mancarea e destul de buna la Braseria Corso, in general, asa cum e la toate hotelurile de lux, care nu isi permit sa se joace cu imaginea lor. Nu e bucatarie fina, e mancare de bufet de volum. Braseria Corso e restaurant de trafic, pentru oaspetii hotelului si pentru cei care participa la numeroasele evenimente de la Intercontinental, nici nu ar avea de ce sa mearga mai sus de atat, mai ales ca spatiul e destul de mare.

Cred ca daca cei de la Hotelul Intercontinental s-ar hotari sa faca un restaurant fine dining acolo, l-ar face undeva pe la ultimele etaje, si mult mai mic si mai intim. Au si avut un astfel de restaurant acolo sus, cu mult timp in urma, si era unul dintre cele mai bune din Bucuresti (cred ca se chema Balada), insa acum e doar salon de evenimente.

Serviciul a fost surprinzator de bun la Braseria Corso, cu un chelner nu la prima tinerete, dar foarte tonic, dezinvolt, cu chef de viata si de vorba. Preturile sunt destul de mari, dar asa e moda la hotelurile de lux.

Braseria Corso e un restaurant constant, previzibil, bine facut si administrat, e o optiune foarte buna pentru cei care sunt in zona si vor sa manance bine, mai ales cand nu vor sa stea cu orele la masa si optiunea cu bufetul cu toate la vedere e cea mai rapida si mai avantajoasa, mai ales ca pare disponibil pe tot parcursul zilei. (GB – iulie 2017)

Corso Brasserie cu terasa la Hotelul Intercontinental

Data actualizarii: 08/07/2019

Corso Brasserie  - Bd. Nicolae Balcescu, nr. 4 (Hotel Intercontinental)

corso-brasserie-local-cu-specific-international-si-romanesc-evaluare-restocracy