Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

8215 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

5009 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

11181 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

9743 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

10617 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

5128 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

8695 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

1203 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2703 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

4809 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

17489 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

2840 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

5415 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

3644 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2658 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3018 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

19039 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

1048 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2207 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2351 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1889 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

4006 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am reveni...

4565 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1299 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3683 vizite
Afiseaza
vizualizari

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt prima ta grija

Braseria Corso e unul dintre cele doua locuri in care se poate manca la Hotelul Intercontinental, si ia cam toti clientii celuilalt restaurant al lor, Modigliani, pe care il vad mai tot timpul gol de cate ori trec pe acolo.

Braseria Corso e la parter, in partea stanga, spre Bulevardul Nicolae Balcescu si spre Batistei. E mare, e luminoasa, cu pereti de sticla de jur imprejur, o singura sala mare, foarte bine amenajata, confortabila. Au facut si o terasa mica in spate, unde se taie Batistei cu Balcescu, o terasa frumoasa si ea, pentru ca e in Piata Universitatii si nu in alt aparte.

Braseria Corso e cunoscuta pentru bufetul ei, in care mananci ce vrei si cat vrei din mancarurile expuse, contra a 110 sau 120 de lei, ceva pe acolo. Si brunch-urile de la Braseria Corso sunt cunoscute, atrageau multi bucuresteni cand acest sistem era abia la inceputurile lui in oras. Au si meniu a la carte, cu un amestec de bucatarie romaneasca si ceva international. Mancarurile romanesti sunt interesante, e un fel de bucatarie traditionala romaneasca recreata, cu cateva insertii de creativitate, de originalitate.

Mancarea e destul de buna la Braseria Corso, in general, asa cum e la toate hotelurile de lux, care nu isi permit sa se joace cu imaginea lor. Nu e bucatarie fina, e mancare de bufet de volum. Braseria Corso e restaurant de trafic, pentru oaspetii hotelului si pentru cei care participa la numeroasele evenimente de la Intercontinental, nici nu ar avea de ce sa mearga mai sus de atat, mai ales ca spatiul e destul de mare.

Cred ca daca cei de la Hotelul Intercontinental s-ar hotari sa faca un restaurant fine dining acolo, l-ar face undeva pe la ultimele etaje, si mult mai mic si mai intim. Au si avut un astfel de restaurant acolo sus, cu mult timp in urma, si era unul dintre cele mai bune din Bucuresti (cred ca se chema Balada), insa acum e doar salon de evenimente.

Serviciul a fost surprinzator de bun la Braseria Corso, cu un chelner nu la prima tinerete, dar foarte tonic, dezinvolt, cu chef de viata si de vorba. Preturile sunt destul de mari, dar asa e moda la hotelurile de lux.

Braseria Corso e un restaurant constant, previzibil, bine facut si administrat, e o optiune foarte buna pentru cei care sunt in zona si vor sa manance bine, mai ales cand nu vor sa stea cu orele la masa si optiunea cu bufetul cu toate la vedere e cea mai rapida si mai avantajoasa, mai ales ca pare disponibil pe tot parcursul zilei. (GB – iulie 2017)

Corso Brasserie cu terasa la Hotelul Intercontinental

Data actualizarii: 11/06/2019

Corso Brasserie