Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Recunoaștere internațională pentru cofetăria românească: „C...

Sun Plaza organizează Sun Beer Fest, festival de bere artizanală, î...

Domeniul Aristiței este situat în Valea Călugărească, satul Nicov...

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie ...

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Afiseaza

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară lansarea primei cărți de autor “Curatorul de zacuscă – texte gastronomice” o antologie de articole publicate în ultimii ani, dar și eseuri inedite despre poveștile și istoria gastronomiei românești.

Proiectul este susținut de Eisberg Simply Fresh, Bioshopromania.com și Cramele Averești și are ca parteneri Dreamstime, TeamFresh și Cabana Vânătorilor.

După o pauză editorială cauzată de pandemie editura GastroArt reia proiectul inițiat în 2018 de recuperare și valorificare a patrimoniului gastronomic național și pregătește pentru acest an o serie de lansări ale unor titluri reeditate sau publicate în premieră. Până în prezent editura a tipărit zece titluri, urmând ca până în vara anului viitor să își dubleze palmaresul.

Vinul pentru zacuscă lansat împreună cu BioShopRomania face parte din campania de marketing a cărții și precede alte proiecte similare care își doresc să arate versatilitatea acestui preparat nelipsit din cămările noastre.

“Este primul Vin pentru Zacuscă, urmează alte etichete, pregătim rozeul 😊 și un spumant. Am ales, de data aceasta, un Sauvignon Blanc de la Crama Averești, ediție limitată, pe care nu îl puteți găsi la noi sub altă etichetă. Cred că funcționează de minune alături de majoritatea covârșitoare a zacuștelor din comerț, și mă refer la cele artizanale, făcute de producători mici și medii, nu la cele industrializate. Fiind o ediție limitată avem doar 350 de sticle”, Cosmin Dragomir – gastroart.ro

BioShopRomania.com este o afacere de familie cu cu capital integral românesc, care promovează și vinde la nivel național și internațional numai produse românești de pe întreg cuprinsul țării.

În aceeași campanie, BioShopRomania anunță că devine magazinul cu cea mai mare ofertă de zacuște artizanale de la noi.

Produsul poate fi achiziționat de aici https://www.bioshopromania.com/curatorul-de-zacusca/ (Comunicat de presa – Iunie 2021)

Data actualizarii: 04/06/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close