Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară lansarea primei cărți de autor “Curatorul de zacuscă – texte gastronomice” o antologie de articole publicate în ultimii ani, dar și eseuri inedite despre poveștile și istoria gastronomiei românești.

Proiectul este susținut de Eisberg Simply Fresh, Bioshopromania.com și Cramele Averești și are ca parteneri Dreamstime, TeamFresh și Cabana Vânătorilor.

După o pauză editorială cauzată de pandemie editura GastroArt reia proiectul inițiat în 2018 de recuperare și valorificare a patrimoniului gastronomic național și pregătește pentru acest an o serie de lansări ale unor titluri reeditate sau publicate în premieră. Până în prezent editura a tipărit zece titluri, urmând ca până în vara anului viitor să își dubleze palmaresul.

Vinul pentru zacuscă lansat împreună cu BioShopRomania face parte din campania de marketing a cărții și precede alte proiecte similare care își doresc să arate versatilitatea acestui preparat nelipsit din cămările noastre.

“Este primul Vin pentru Zacuscă, urmează alte etichete, pregătim rozeul 😊 și un spumant. Am ales, de data aceasta, un Sauvignon Blanc de la Crama Averești, ediție limitată, pe care nu îl puteți găsi la noi sub altă etichetă. Cred că funcționează de minune alături de majoritatea covârșitoare a zacuștelor din comerț, și mă refer la cele artizanale, făcute de producători mici și medii, nu la cele industrializate. Fiind o ediție limitată avem doar 350 de sticle”, Cosmin Dragomir – gastroart.ro

BioShopRomania.com este o afacere de familie cu cu capital integral românesc, care promovează și vinde la nivel național și internațional numai produse românești de pe întreg cuprinsul țării.

În aceeași campanie, BioShopRomania anunță că devine magazinul cu cea mai mare ofertă de zacuște artizanale de la noi.

Produsul poate fi achiziționat de aici https://www.bioshopromania.com/curatorul-de-zacusca/ (Comunicat de presa – Iunie 2021)

Data actualizarii: 04/06/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close