Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by Marriott

Chef Alin Berba si Chef Oleg

S-a deschis de foarte putin timp Courtyard Floreasca by Marriott, un mare hotel in Pipera, in cartierul cu cladirile de birouri. E in coltul dinspre Barbu Vacarescu, chiar vizavi de Promenada Mall. Si acest hotel operat de Marriott are un restaurant interesant, pe care l-au botezat Solt Dining. E la parter, in capatul din spate, inconjurat de o terasa mica. E intr-un spatiu deschis pe holul mare al hotelului, cu o separare partiala de receptie si ce mai este pe acolo.

Solt Dining e amenajat in stilul general al hotelului, care are o arhitectura corporatista contemporana, occidentala, aripa ei teutona: austera, ergonomica, igienica, eminamente functionala. Scaunele sunt simple, dar comode.

Dar meniul e mult mai interesant decat ambianta la Solt. Au un chef tanar si talentat, Alin Berba. E cel cu negru din poze, alaturi de letonul Oleg Sorocins, cheful coordonator al grupului, care a venit din Vilnius ca sa lucreze impreuna la meniu. Pe site prezinta un concept New Nordic Kitchen, pe care Chef Alin Berba incearca sa-l traga cat de mult poate catre Noua Bucatarie Romaneasca creativa. Cam tot ce ne-au servit cei doi tineri chefs a fost original si bun la gust, frumos prezentat. Serviciul bun, preturile normale.

Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by Marriott e, fara indoiala, cel mai bun restaurant din zona aceea de birouri din Pipera. Sper sa ramana asa si chiar sa evolueze, sa nu devina in timp o cantina corporatista. Si sunt sigur ca vom mai auzi multe despre Chef Alin Berba… (GB – octombrie 2019)

Chefs la restaurantul hotelului Courtyard Floreasca by Marriott

Saloanele Solt Dining, restaurantul hotelului Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott
Hotelul Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott din Pipera

Hotelul Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott

 

Data actualizarii: 12/07/2020

Solt Dining (Courtyard Floreasca by Marriott), octombrie 2019  - Str. Dimitrie Pompeiu, nr. 2A (Pipera)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close