Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua Zexe Zahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatii Arata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la ...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit... M-...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit ...

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

Green Hours, un local iconic al Bucurestiului Green Hours este unul...

Gradinile ascunse ale Bucurestiului Suento by Gram se cheama asa pe...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

Lamentabil The Old Sibiu e un restaurant cu cativa ani in spate. Il...

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu ...

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

1 comentarii

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita d...

Afiseaza
comentarii

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by Marriott

Chef Alin Berba si Chef Oleg

S-a deschis de foarte putin timp Courtyard Floreasca by Marriott, un mare hotel in Pipera, in cartierul cu cladirile de birouri. E in coltul dinspre Barbu Vacarescu, chiar vizavi de Promenada Mall. Si acest hotel operat de Marriott are un restaurant interesant, pe care l-au botezat Solt Dining. E la parter, in capatul din spate, inconjurat de o terasa mica. E intr-un spatiu deschis pe holul mare al hotelului, cu o separare partiala de receptie si ce mai este pe acolo.

Solt Dining e amenajat in stilul general al hotelului, care are o arhitectura corporatista contemporana, occidentala, aripa ei teutona: austera, ergonomica, igienica, eminamente functionala. Scaunele sunt simple, dar comode.

Dar meniul e mult mai interesant decat ambianta la Solt. Au un chef tanar si talentat, Alin Berba. E cel cu negru din poze, alaturi de letonul Oleg Sorocins, cheful coordonator al grupului, care a venit din Vilnius ca sa lucreze impreuna la meniu. Pe site prezinta un concept New Nordic Kitchen, pe care Chef Alin Berba incearca sa-l traga cat de mult poate catre Noua Bucatarie Romaneasca creativa. Cam tot ce ne-au servit cei doi tineri chefs a fost original si bun la gust, frumos prezentat. Serviciul bun, preturile normale.

Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by Marriott e, fara indoiala, cel mai bun restaurant din zona aceea de birouri din Pipera. Sper sa ramana asa si chiar sa evolueze, sa nu devina in timp o cantina corporatista. Si sunt sigur ca vom mai auzi multe despre Chef Alin Berba… (GB – octombrie 2019)

Chefs la restaurantul hotelului Courtyard Floreasca by Marriott

Saloanele Solt Dining, restaurantul hotelului Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott
Hotelul Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott din Pipera

Hotelul Courtyard Bucharest Floreasca by Marriott

 

Data actualizarii: 12/07/2020

Solt Dining (Courtyard Floreasca by Marriott), octombrie 2019  - Str. Dimitrie Pompeiu, nr. 2A (Pipera)