Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

314 vizite

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

48 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

88 vizite

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

345 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

503 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca. Cas...

732 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

194 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

297 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima... Complexu...

177 vizite

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

294 vizite

O frumoasa gradina ascunsa a centrului Bucurestiului Eu ma duse...

145 vizite

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligent Cat sunt eu de int...

276 vizite

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

262 vizite

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

279 vizite

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1305 vizite 1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

59 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

233 vizite

Cam ca si celelalte doua restaurante Gargantua Gargantua KSLF e un ...

299 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

203 vizite

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

18 vizite

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

23 vizite

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

209 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

14 vizite

Marea bucatarie frantuzeasca fina traditionala adaugita cu rosii crude...

366 vizite

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

462 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost…

Am revenit la Cucina de la hotelul Marriott, fiindca la ultima vizita au iesit toate foarte prost si eram sigur ca nu vor ramane acolo. Stiam ca le-a venit deja noul chef italian, insa meniul il vor schimba abia peste vreo luna sau doua. Chiar ar fi cazul…

Acum am luat acelasi pui Valdostana, cu varza bine desarata de data aceasta si chiar buna; pieptul de pui de marimea unui pinguin, dupa cum arata, la gratar, e piept de pui la gratar, nu poti scoate mai mult din el. Eu nu as pune asa ceva in meniu. Dar e hotelul lor, nu al meu… Am mai luat orez cu legume si porumb, destul de bun, dar nu ceva ce as mai lua si a doua oara.

Serviciul a fost perfect la Cucina, cu doua chelnerite adorabile. Si asta nu de la training li se trage, in primul rand, ci de la felul in care au fost alese la recrutare. Chiar ii felicit pe cei de la HR de la Marriott, au facut o treaba excelenta, stiu exact de ce e nevoie intr-un restaurant.

Preturile foarte mari, dare ce nu e mare la Marriott?

Asadar, Cucina de la Marriott va fi din nou ceea ce a fost, probabil ca in curand, odata cu noul meniu, si ceea ce trebuie si merita sa fie. Le doresc sa aiba spor la reconstructie! (GB – august 2018)

Sa le vina mai repede noul chef, sa nu apuce sa se faca de ras…

Am ajuns la Cucina, restaurantul traditional italian de la Marriott, la exact un an de la ultima vizita. Si, pe cat de bine am scris atunci despre ei, pe atat de mult trebuie sa-i critic acum.

In privinta ambiantei, Cucina e la fel de frumos, e bine facut, bucatariile la vedere, conteaza mult asta. Si serviciul la fel, bun, desi putin mai apatic si mai neatent.

Mancarea, insa, a fost proasta, nici nu stiu de ce le-am dat o nota atat de mare de data aceasta. Am luat un pui Valdostana, un piept de pui pe gratar asezat pe o varza care ar fi fost chiar buna daca nu ar fi fost ingrozitor de sarata, cu greu o puteai manca, si inecata intr-un ulei inutil; apoi spaghetti carbonara, cu un sos ciudat, semitransparent, cum nu prea am mai vazut pana acum. Nu avea gust sosul, dar nu ar fi fost o problema daca nu ar fi pus un pumn de piper pe ele, de a trebuit sa le las si pe acestea deoparte. Iar caponata, niste legume taiate foarte mari si cu niste bulion deasupra, a fost proasta de-a binelea, nu stiu cum au putut lasa sa iasa din bucatarie asa ceva.

E drept, nu ne-au mai luat banii pe ghiveciul de legume si pe sarea cu piept de pui si varza, si-or fi dat si ei seama ca au facut-o lata de data aceasta. Altfel ar fi coborat si mai mult in Topul Restocracy, mai ales ca preturile sunt mari de tot la Cucina.

Am auzit ca nu mai au bucatar sef de vreo doua luni la Cucina si ca zilele acestea urmeaza sa le vina unul nou. Sa le vina mai repede, ca sa nu apuce sa se faca de ras… (GB – martie 2018)

Probabil cel mai bun restaurant cu specific italian traditional din Bucuresti

Hotelul Marriott din BucurestiCucina e unul dintre restaurantele Hotelului Marriott, un fel de trattoria.

Mare, foarte frumos amenajat, unul dintre cele mai frumoase restaurante cu specific italian din Bucuresti. Daca nu ar fi intr-un hotel si daca ar avea si un petic de gradina, chiar ca ar fi unul dintre cele mai atragatoare localuri.

Meniul de la Cucina e din bucataria italiana traditionala, clasica, felurile bine cunoscute bucurestenilor, de acum, insa cu mancare bine facuta, muncita, cu produse de cea mai buna calitate, fara compromisuri.

Serviciul e bun la Cucina, cei de la Marriott stiu sa selecteze si sa pregateasca personalul. Preturile sunt mari, insa nu te simti inselat la plecare, mancarea e foarte buna, o spun din nou.

Cucina e unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italian traditional din Bucuresti, poate chiar cel mai bun. E de luat intotdeauna in calcul cand vreti sa mancati italieneste, dar mancare italiana adevarata, nu surogatele pe care le intalniti l tot pasul prin oras. Asta daca nu va deranjeaza sa mancati intr-un hotel… (GB – martie 2017)

Data actualizarii: 23/10/2018

Cucina, august 2018