Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevaratNu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizzaE unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de BucurestiAm m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Mozzafiato - Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii...

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsăAm ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra!P...

Loft: cina in hala tipografieiAm aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum...Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua ZexeZahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomieAm mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatiiArata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare...Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining...Am revenit la ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi aniA fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit...M-...

BoemetruCand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabileAm reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listeiAm promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Afiseaza
comentarii

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost…

Am revenit la Cucina de la hotelul Marriott, fiindca la ultima vizita au iesit toate foarte prost si eram sigur ca nu vor ramane acolo. Stiam ca le-a venit deja noul chef italian, insa meniul il vor schimba abia peste vreo luna sau doua. Chiar ar fi cazul…

Acum am luat acelasi pui Valdostana, cu varza bine desarata de data aceasta si chiar buna; pieptul de pui de marimea unui pinguin, dupa cum arata, la gratar, e piept de pui la gratar, nu poti scoate mai mult din el. Eu nu as pune asa ceva in meniu. Dar e hotelul lor, nu al meu… Am mai luat orez cu legume si porumb, destul de bun, dar nu ceva ce as mai lua si a doua oara.

Serviciul a fost perfect la Cucina, cu doua chelnerite adorabile. Si asta nu de la training li se trage, in primul rand, ci de la felul in care au fost alese la recrutare. Chiar ii felicit pe cei de la HR de la Marriott, au facut o treaba excelenta, stiu exact de ce e nevoie intr-un restaurant.

Preturile foarte mari, dare ce nu e mare la Marriott?

Asadar, Cucina de la Marriott va fi din nou ceea ce a fost, probabil ca in curand, odata cu noul meniu, si ceea ce trebuie si merita sa fie. Le doresc sa aiba spor la reconstructie! (GB – august 2018)

Sa le vina mai repede noul chef, sa nu apuce sa se faca de ras…

Am ajuns la Cucina, restaurantul traditional italian de la Marriott, la exact un an de la ultima vizita. Si, pe cat de bine am scris atunci despre ei, pe atat de mult trebuie sa-i critic acum.

In privinta ambiantei, Cucina e la fel de frumos, e bine facut, bucatariile la vedere, conteaza mult asta. Si serviciul la fel, bun, desi putin mai apatic si mai neatent.

Mancarea, insa, a fost proasta, nici nu stiu de ce le-am dat o nota atat de mare de data aceasta. Am luat un pui Valdostana, un piept de pui pe gratar asezat pe o varza care ar fi fost chiar buna daca nu ar fi fost ingrozitor de sarata, cu greu o puteai manca, si inecata intr-un ulei inutil; apoi spaghetti carbonara, cu un sos ciudat, semitransparent, cum nu prea am mai vazut pana acum. Nu avea gust sosul, dar nu ar fi fost o problema daca nu ar fi pus un pumn de piper pe ele, de a trebuit sa le las si pe acestea deoparte. Iar caponata, niste legume taiate foarte mari si cu niste bulion deasupra, a fost proasta de-a binelea, nu stiu cum au putut lasa sa iasa din bucatarie asa ceva.

E drept, nu ne-au mai luat banii pe ghiveciul de legume si pe sarea cu piept de pui si varza, si-or fi dat si ei seama ca au facut-o lata de data aceasta. Altfel ar fi coborat si mai mult in Topul Restocracy, mai ales ca preturile sunt mari de tot la Cucina.

Am auzit ca nu mai au bucatar sef de vreo doua luni la Cucina si ca zilele acestea urmeaza sa le vina unul nou. Sa le vina mai repede, ca sa nu apuce sa se faca de ras… (GB – martie 2018)

Probabil cel mai bun restaurant cu specific italian traditional din Bucuresti

Hotelul Marriott din BucurestiCucina e unul dintre restaurantele Hotelului Marriott, un fel de trattoria.

Mare, foarte frumos amenajat, unul dintre cele mai frumoase restaurante cu specific italian din Bucuresti. Daca nu ar fi intr-un hotel si daca ar avea si un petic de gradina, chiar ca ar fi unul dintre cele mai atragatoare localuri.

Meniul de la Cucina e din bucataria italiana traditionala, clasica, felurile bine cunoscute bucurestenilor, de acum, insa cu mancare bine facuta, muncita, cu produse de cea mai buna calitate, fara compromisuri.

Serviciul e bun la Cucina, cei de la Marriott stiu sa selecteze si sa pregateasca personalul. Preturile sunt mari, insa nu te simti inselat la plecare, mancarea e foarte buna, o spun din nou.

Cucina e unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italian traditional din Bucuresti, poate chiar cel mai bun. E de luat intotdeauna in calcul cand vreti sa mancati italieneste, dar mancare italiana adevarata, nu surogatele pe care le intalniti l tot pasul prin oras. Asta daca nu va deranjeaza sa mancati intr-un hotel… (GB – martie 2017)

Data actualizarii: 23/10/2018

Cucina, august 2018  - Calea 13 Septembrie, nr. 90 (Hotel Marriott)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close