Restaurantele Restocracy cu bucatarie italiana

Ord. dupa

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

6382 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare fina dintre foarte multele...

9018 vizite

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

1985 vizite

Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o perioada lunga in...

1975 vizite

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

3158 vizite

Scenariu de film: Dragos Petrescu asteptand rabdator... . Lido era, ...

3449 vizite

Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Robert...

4821 vizite

Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film italian cu sicilieni...

3988 vizite

Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul cu hotelul ...

801 vizite

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

1752 vizite

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

1082 vizite

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

934 vizite

Sara Restaurant & more: au succesul pe care il merita, sunt unul d...

2215 vizite

Unul dintre putinele restaurante bune ale marelui Cotroceni Daca im...

937 vizite

La fel ca si celelalte Trattoria Buongiorno ale lui Dragos Petrescu ...

678 vizite

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

1845 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare cat de cat fina de la marg...

836 vizite

Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silvestru Il Des...

762 vizite

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

1778 vizite

O noua viata pentru marele restaurant de pe Caderea Bastiliei Despr...

1334 vizite

Cam asa mananca italienii obisnuiti In casa aceea din poarta Manast...

757 vizite

Daca v-ati saturat, ca mine, de restaurante in stil industrial Unic...

1142 vizite

Giuseppe, un bucatar italian in Cartierul Francez In complexul acel...

533 vizite

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

567 vizite

Cantina de lux a corporatistilor din Piata Victoriei Prin 2000 si c...

1145 vizite

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

4053 vizite

Un restaurant care rezista cu luxul unei generatii trecute Restaura...

1277 vizite

O trattoria de ambianta Am revenit la restaurantul italienesc Q...

555 vizite

A va documenta cu atentie inainte sa comandati! Cei care au lantul ...

872 vizite

Cel mai cunoscut si mai profitabil restaurant italian din Bucuresti ...

742 vizite

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

2034 vizite

Pe elegantul si bogatul bulevard Aviatorilor nu sunt doar stomacuri fi...

724 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost…

Am revenit la Cucina de la hotelul Marriott, fiindca la ultima vizita au iesit toate foarte prost si eram sigur ca nu vor ramane acolo. Stiam ca le-a venit deja noul chef italian, insa meniul il vor schimba abia peste vreo luna sau doua. Chiar ar fi cazul…

Acum am luat acelasi pui Valdostana, cu varza bine desarata de data aceasta si chiar buna; pieptul de pui de marimea unui pinguin, dupa cum arata, la gratar, e piept de pui la gratar, nu poti scoate mai mult din el. Eu nu as pune asa ceva in meniu. Dar e hotelul lor, nu al meu… Am mai luat orez cu legume si porumb, destul de bun, dar nu ceva ce as mai lua si a doua oara.

Serviciul a fost perfect la Cucina, cu doua chelnerite adorabile. Si asta nu de la training li se trage, in primul rand, ci de la felul in care au fost alese la recrutare. Chiar ii felicit pe cei de la HR de la Marriott, au facut o treaba excelenta, stiu exact de ce e nevoie intr-un restaurant.

Preturile foarte mari, dare ce nu e mare la Marriott?

Asadar, Cucina de la Marriott va fi din nou ceea ce a fost, probabil ca in curand, odata cu noul meniu, si ceea ce trebuie si merita sa fie. Le doresc sa aiba spor la reconstructie! (GB – august 2018)

Sa le vina mai repede noul chef, sa nu apuce sa se faca de ras…

Am ajuns la Cucina, restaurantul traditional italian de la Marriott, la exact un an de la ultima vizita. Si, pe cat de bine am scris atunci despre ei, pe atat de mult trebuie sa-i critic acum.

In privinta ambiantei, Cucina e la fel de frumos, e bine facut, bucatariile la vedere, conteaza mult asta. Si serviciul la fel, bun, desi putin mai apatic si mai neatent.

Mancarea, insa, a fost proasta, nici nu stiu de ce le-am dat o nota atat de mare de data aceasta. Am luat un pui Valdostana, un piept de pui pe gratar asezat pe o varza care ar fi fost chiar buna daca nu ar fi fost ingrozitor de sarata, cu greu o puteai manca, si inecata intr-un ulei inutil; apoi spaghetti carbonara, cu un sos ciudat, semitransparent, cum nu prea am mai vazut pana acum. Nu avea gust sosul, dar nu ar fi fost o problema daca nu ar fi pus un pumn de piper pe ele, de a trebuit sa le las si pe acestea deoparte. Iar caponata, niste legume taiate foarte mari si cu niste bulion deasupra, a fost proasta de-a binelea, nu stiu cum au putut lasa sa iasa din bucatarie asa ceva.

E drept, nu ne-au mai luat banii pe ghiveciul de legume si pe sarea cu piept de pui si varza, si-or fi dat si ei seama ca au facut-o lata de data aceasta. Altfel ar fi coborat si mai mult in Topul Restocracy, mai ales ca preturile sunt mari de tot la Cucina.

Am auzit ca nu mai au bucatar sef de vreo doua luni la Cucina si ca zilele acestea urmeaza sa le vina unul nou. Sa le vina mai repede, ca sa nu apuce sa se faca de ras… (GB – martie 2018)

Probabil cel mai bun restaurant cu specific italian traditional din Bucuresti

Hotelul Marriott din BucurestiCucina e unul dintre restaurantele Hotelului Marriott, un fel de trattoria.

Mare, foarte frumos amenajat, unul dintre cele mai frumoase restaurante cu specific italian din Bucuresti. Daca nu ar fi intr-un hotel si daca ar avea si un petic de gradina, chiar ca ar fi unul dintre cele mai atragatoare localuri.

Meniul de la Cucina e din bucataria italiana traditionala, clasica, felurile bine cunoscute bucurestenilor, de acum, insa cu mancare bine facuta, muncita, cu produse de cea mai buna calitate, fara compromisuri.

Serviciul e bun la Cucina, cei de la Marriott stiu sa selecteze si sa pregateasca personalul. Preturile sunt mari, insa nu te simti inselat la plecare, mancarea e foarte buna, o spun din nou.

Cucina e unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italian traditional din Bucuresti, poate chiar cel mai bun. E de luat intotdeauna in calcul cand vreti sa mancati italieneste, dar mancare italiana adevarata, nu surogatele pe care le intalniti l tot pasul prin oras. Asta daca nu va deranjeaza sa mancati intr-un hotel… (GB – martie 2017)

Nicolae Lica

Nicolae Lica este Executive Cheful hotelului JW Marriott din Bucuresti, unul dintre cele mai mari si mai importante hoteluri din Bucuresti, dar si din tara. Cu o experienta de peste 20 de ani de bu...

Champions Sports Bar

De ce sa mananci bine, cand poti manca aiurea alaturi? Champions Sports bar e unul dintre cele trei restaurante ale Hotelului Marriott. E mare, atmosfera de club american, decoruri legate de sportu...

Data actualizarii: 20/10/2018

Cucina

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.