Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Fabrica de pizza si de mancare. Lumea multumita.

Cuptorul cu Lemne e un restaurant-pizzerie vedeta al cartierului, vad mereu agitatie acolo cand trec prin fata si plin de masini de jur imprejur, parcate necivilizat, desigur, care pe unde apuca sa opreasca.

Cuptorul cu Lemne nu e un restaurant foarte mare, au un salon de marime mijlocie intr-o casa veche de pe Pache Protopopescu, vizavi de Liceul Mihai Viteazul si aproape de un alt restaurant cunoscut al zonei, Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu.

Amenajarea e simpla, fara nimic de care sa iti mai aduci aminte dupa ce pleci de la ei. Bucataria si cuptorul de pizza sunt in spate. Terasa e in fata casei, chiar la strada, si ea obisnuita, daca e sa o masuram cu restaurantele din centru sau din nord, care investesc mult in podoabe. Alaturi, separat de restaurant, au un punct de vanzare direct de la geam, pe trotuar, am vazut si acolo oameni care cumparau mancare. Pizza cei mai multi dintre ei, presupun.

Meniul e imens la Cuptorul cu Lemne, ca la toate restaurantele de cartier, de altfel, nicio surpriza. Bucatarie italieneasca si romaneasca, dar si diverse altele, cat sa fie clar care e conceptul. Eu am luat doar o ciorba de perisoare, normala, adica destul de buna, dar nimic special cu ea, si o pizza, desigur, dar care mi s-a parut banala, mai ales umplutura. Daca Cuptorul cu Lemne si-au facut un renume cu pizza lor, care nici prea ieftina nu este, eu nu inteleg foarte bine de ce. Cealalta mancare are preturi mai mici decat la restaurantele din centru, intr-adevar.

Am ramas mai mult cu amintirea serviciului de la Cuptorul cu Lemne, decat cu cea a mancarii. Doua chelnerite atente la ce vorbeau cu tine, care s-au straduit sa primesti ce ai nevoie, fara ostentatie sau gesturi inutile.

Cuptorul cu Lemne e un restaurant ca foarte multe altele ale marelui oras, un fel de cantina de cartier, cu priza la public, si asta de multa vreme. Lumea multumita, si asta conteaza mai mult decat altele… (GB – septembrie 2018)

Constantin Vladareanu, patronul Cuptorul cu Lemne

Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul cu Lemne, a deschis prima pizzerie in anul 1994, in Branesti (langa Bucuresti) avand un succes deplin la acel moment. De aceea, pentru a veni in intam...

Data actualizarii: 13/08/2025

Cuptorul cu Lemne  - Bd. Pache Protopopescu, nr. 65

  • Anonim :

    Foarte dezamăgitor, mai ales pt prețurile pe care le practică!
    Am comandat pt livrare în data de 21.10.2019, împreună cu colegii de birou mai multe feluri de mâncare, printre care niște supe cremă, ciorbe și ceva produse cu pește.
    Adevărat că pe site este scris gramajul pt fiecare, dar vizual și cantitativ mâncarea este insuficientă! Probabil se bazează și pe faptul că oricum clienții nu au vreun cântar, să poată verifica.
    Ciorbitzele și supele vin într-o casoletă micutză, de zici ca este castronel de bebeluși, ca preț sunt mult mai mari decât altele asemănătoare, concentrația de ingrediente este normală spre scăzută, iar gustul nu este deloc deosebit. Se primesc însă suficiente crutoane.
    La felurile principale casoletele sunt metalice medii și predomină partea de legume/sos, alte ingrediente, iar cărnitză cât să pară că nu lipsește.
    La felul de mâncare ”Baby calamar pe plita cu ciuperci gratinate si sos limoncelo” – practic se pot număra până la 5 bucăți de baby calamar (da baby rău de tot) și 5 pălării de ciuperci, restul un pic de parmezan și rucola cât încape.
    Nu se primește pâine pt felurile principale, nici nu ești întrebat dacă vrei și oricum ”pâinea casei” cum este denumită, este de fapt o chifluțză din aceea congelată și amărâtă.
    Trageți singuri concluzia!

  • Răspunde-i lui Anonim Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close