Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asa Au fost ...

5114 vizite 1 comentarii

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

2237 vizite 1 comentarii

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

2365 vizite 1 comentarii

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

5528 vizite

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

439 vizite

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

105 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

2766 vizite

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasa Colonial Lounge e cel...

1265 vizite 2 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita ever A...

1176 vizite

Graffiti Urban Food Cotroceni, cantina cu acvariu M-am uitat si pe ...

674 vizite 2 comentarii

Naneti e un mic bistrou de pizza, supe si paste, iar de curand au adau...

361 vizite

Beijing Garden, o cantina chinezeasca in Pipera Plaza Iar am mers p...

2006 vizite

Le Boutique, Food Concept Store-ul lui omu cu ochi albastri De ...

948 vizite

Sushi Time, ceva cu care Hotel Lafayette nu se poate mandri defel... ...

260 vizite

Oare de ce i-or fi spus Passione Ristorante? Passione e un mic rest...

2502 vizite

Casa Myt te duce intr-o calatorie nostalgica inapoi in timp Am ...

1329 vizite 3 comentarii

La Souk au modernizat deocamdata doar preturile. Mancarea mai asteapta...

4536 vizite 3 comentarii

Lucruri cinstite la Winestone Victoriei 37 Am revenit la Winest...

1876 vizite

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

1653 vizite

E bine la Trattoria della Nonna daca iti setezi asteptarile corect ...

757 vizite

Shocul kelnerului de la Copper’s Pub Am trecut de la multe ori pe...

2247 vizite 2 comentarii

Pippo, tatal frumoasei brunete de la Pippo’s... Pippo’s ins...

2640 vizite 6 comentarii

Chelnerita de la Cent’anni, singurul subiect de scris despre acest r...

931 vizite

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinel...

3955 vizite 1 comentarii

Politica si Delicateturi, un restaurant care-si selecteaza clientii ...

12178 vizite 3 comentarii

Mezzaluna, pentru cei care au destul timp ca sa o traga pe pisica Luna...

2143 vizite

Enjoy, sau cum sa fii fraierit fara sa te superi prea tare Enjo...

787 vizite

CAU promoveaza vita si porcul din Spania CAU  o mica macelarie...

2869 vizite

Unde o fi exceptia de la Trattoria Lugo Cucina Italiana? Chiar in ziu...

1893 vizite

Mikkeller, pubul bacovian din inima Bucurestiului Mikkeller Bar, sa...

4379 vizite

Sa mancam la Frudisiac pentru a nu muri de foame! Liniste de data a...

6521 vizite

Forever Young pare sa fie mai cuminte decat e cazul Forever Young e...

619 vizite

Nu intelegi mare lucru din Energiea daca nu esti in target Iata, do...

3303 vizite 1 comentarii

Va reusi La Mama Clubul Taranului imposibilul? S-a redeschis la inc...

1637 vizite 4 comentarii

Potcoava din Giulesti, mandria cartierului Au doua restaurante Potc...

791 vizite

Trattoria Adagio CCIR e pe la mijoc din orice directie ai privi-o S...

75 vizite

Amenajarea in stilul Bunica cu Disposofobie de la Mantuleasa 40 Mâ...

1739 vizite

Coclinta Brasserie se ia la tranta cu pizzeriile Bucurestene Co...

2453 vizite 1 comentarii

The Old Sibiu, o chestiune de rationament si de calcul The Old Sibiu ...

1897 vizite 1 comentarii

PengYou si frumoasa lui terasa Nu e mare lucru de spus diferit despre...

2730 vizite 7 comentarii

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

13867 vizite

Artemis de la Athina Suites, alta banalitate pe harta Bucurestiului. D...

878 vizite

Le Bab de Dambovita, ca sa vedeti cum veti manca in viitorul apropiat ...

4182 vizite

Refresh Social Bar, bistroul cinstit Pe coltul acela al Parcului Ci...

738 vizite

Gasesti ce te astepti la Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu, si asta...

8914 vizite 4 comentarii

Dorada, cel mai trist restaurant in care am intrat in ultima vreme ...

484 vizite

Gambrinus, un brand aproape pierdut Am revenit la Beraria Gambrinus d...

5050 vizite

La Armeneasca, primul restaurant de picnic kosher din Bucuresti ...

1934 vizite 1 comentarii

Zexe Braserie, un mini-Zexe cu bucatarie urbana Stiu Zexe Braserie ...

1894 vizite

Mustele de la La Placinte din Titulescu sunt de la Dumnezeu! Sunt s...

1026 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Fabrica de pizza si de mancare. Lumea multumita.

Cuptorul cu Lemne e un restaurant-pizzerie vedeta al cartierului, vad mereu agitatie acolo cand trec prin fata si plin de masini de jur imprejur, parcate necivilizat, desigur, care pe unde apuca sa opreasca.

Cuptorul cu Lemne nu e un restaurant foarte mare, au un salon de marime mijlocie intr-o casa veche de pe Pache Protopopescu, vizavi de Liceul Mihai Viteazul si aproape de un alt restaurant cunoscut al zonei, Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu.

Amenajarea e simpla, fara nimic de care sa iti mai aduci aminte dupa ce pleci de la ei. Bucataria si cuptorul de pizza sunt in spate. Terasa e in fata casei, chiar la strada, si ea obisnuita, daca e sa o masuram cu restaurantele din centru sau din nord, care investesc mult in podoabe. Alaturi, separat de restaurant, au un punct de vanzare direct de la geam, pe trotuar, am vazut si acolo oameni care cumparau mancare. Pizza cei mai multi dintre ei, presupun.

Meniul e imens la Cuptorul cu Lemne, ca la toate restaurantele de cartier, de altfel, nicio surpriza. Bucatarie italieneasca si romaneasca, dar si diverse altele, cat sa fie clar care e conceptul. Eu am luat doar o ciorba de perisoare, normala, adica destul de buna, dar nimic special cu ea, si o pizza, desigur, dar care mi s-a parut banala, mai ales umplutura. Daca Cuptorul cu Lemne si-au facut un renume cu pizza lor, care nici prea ieftina nu este, eu nu inteleg foarte bine de ce. Cealalta mancare are preturi mai mici decat la restaurantele din centru, intr-adevar.

Am ramas mai mult cu amintirea serviciului de la Cuptorul cu Lemne, decat cu cea a mancarii. Doua chelnerite atente la ce vorbeau cu tine, care s-au straduit sa primesti ce ai nevoie, fara ostentatie sau gesturi inutile.

Cuptorul cu Lemne e un restaurant ca foarte multe altele ale marelui oras, un fel de cantina de cartier, cu priza la public, si asta de multa vreme. Lumea multumita, si asta conteaza mai mult decat altele… (GB – septembrie 2018)

Constantin Vladareanu, patronul Cuptorul cu Lemne

Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul cu Lemne, a deschis prima pizzerie in anul 1994, in Branesti (langa Bucuresti) avand un succes deplin la acel moment. De aceea, pentru a veni in intam...

Data actualizarii: 30/08/2019

Cuptorul cu Lemne  - Bd. Pache Protopopescu, nr. 65

  • Anonim :

    Foarte dezamăgitor, mai ales pt prețurile pe care le practică!
    Am comandat pt livrare în data de 21.10.2019, împreună cu colegii de birou mai multe feluri de mâncare, printre care niște supe cremă, ciorbe și ceva produse cu pește.
    Adevărat că pe site este scris gramajul pt fiecare, dar vizual și cantitativ mâncarea este insuficientă! Probabil se bazează și pe faptul că oricum clienții nu au vreun cântar, să poată verifica.
    Ciorbitzele și supele vin într-o casoletă micutză, de zici ca este castronel de bebeluși, ca preț sunt mult mai mari decât altele asemănătoare, concentrația de ingrediente este normală spre scăzută, iar gustul nu este deloc deosebit. Se primesc însă suficiente crutoane.
    La felurile principale casoletele sunt metalice medii și predomină partea de legume/sos, alte ingrediente, iar cărnitză cât să pară că nu lipsește.
    La felul de mâncare ”Baby calamar pe plita cu ciuperci gratinate si sos limoncelo” – practic se pot număra până la 5 bucăți de baby calamar (da baby rău de tot) și 5 pălării de ciuperci, restul un pic de parmezan și rucola cât încape.
    Nu se primește pâine pt felurile principale, nici nu ești întrebat dacă vrei și oricum ”pâinea casei” cum este denumită, este de fapt o chifluțză din aceea congelată și amărâtă.
    Trageți singuri concluzia!