Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Afiseaza

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazduit o degustare de vinuri de la producatorul transnistrean Kvint impletita cu o asociere de preparate pe baza de trufe si nu numai. Gazda evenimentul a fost somelierul Mihai Ciucur, cel care s-a ocupat ca toti cei prezenti sa se bucure de atat de vinuri, cat si de preparatele culinare, insa si de frumoase incursiuni in lumea vinului. Vorbind despre degustare, Mihai Ciurcur ne-a declarat: „A fost un spectacol total. Multumim participantilor si ne cerem scuze celor care nu au reusit sa fie partasi evenimentului nostru. Vinurile de aseara au fost: Apriori Brut/ Spumant cuplaj Muscat si Cabernet Sauvignon, Blanc de noir Cabernet Sauvignon vinificat in alb, Cupaj Bordeaux Rose, Merlot 2015, Irsay Oliver, iar toate acestea au fost completate de branzeturile maturate in pestera din Romania, Tilsit, Petea, fructe confiate proaspete si delicioase o bogatie de arome si multitudine de gusturi. Pana data viitoare sa degustam de bine!”

Evenimentul este primul dintr-o serie saptamanala pe care Dianei 4 o propune publicului, in fiecare saptamana invitand un alt producator de vinuri. (Daniel Catoi – septembrie 2018)


Despre Kvint

Climat unic, sol fertil, teren deluros in apropierea raului Nistru au creat conditii favorabile pentru cresterea celor mai buni struguri; echipamente moderne, tehnologii avansate, retete originale, traditii antice si munca profesionistilor Kvint – sunt factorii ce permit sa produca bauturi admirabile, care concureaza cu branduri de renume pe plan mondial.

Anual se produc aproximativ 20 de milioane de sticle de bauturi alcoolice, care includ peste 30 de nume de divinuri cu varsta cuprinsa intre 3-50 ani, vin de masa si de epoca, vodca, gin, lichioruri tari si calvados. Incepand cu anul 2000, productia Kvint este certificata ISO 9001 (BVQI).In beciurile Kvint se pastreaza peste 10 milioane de litri de bauturi spirtoase cu varste cuprinse intre 1 si 60 ani. Cu aceasta gama larga de bauturi spirtoase, maesterii se bucura de o libertate si flexibilitate mare in cea ce priveste dezvoltarea de noi branduri.

Numeroase premii castigate la diverse concursuri internationale si concursuri de degustare au dovedi calitatea premium a produselor Kvint: 3 trofee Super Grand Prix, mai mult de 20 de Grand Prix-uri, si aproximativ 200 de medalii de aur si argint.

Data actualizarii: 28/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close