Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

Boema viu colorata de pe PolonaAcuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef!Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

1 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai multA treia ...

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

Cherhanaua Ancora, restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de ...

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoareCopper's Pub...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

O frumoasa gradina ascunsa a centrului BucurestiuluiEu ma duse...

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligentCat sunt eu de int...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara?Am revenit l...

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiA...

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75...La ultima vizita la Gargantua,...

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

Cam ca si celelalte doua restaurante GargantuaGargantua KSLF e un ...

1 comentarii

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidereToa...

Golden Blitz: nume mare, casa mare, imaginatie micaGolden Blitz a ...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

Green Hours, un local iconic al BucurestiuluiGreen Hours este unul...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

4 comentarii

Un model pentru restaurantele populare cu specific romanesc, pentru cl...

Il Destino in Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silve...

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta...E greu ...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferie

Fata frumoasa la Draft Pub Tankeria Ursus, berarie in Baneasa pe Ionescu SisestiTocmai scriam ca restauarntele mari si-au inceput ofensiva si spre partile ocolite pana acum ale Bucurestiului, in cartiere in care astfel de investitii erau socotite riscante, aproape de neconceput. Acum tocmai am aflat ca Gabriel Faflei si-a trimis banii in indepartatul bulevard Gheorghe Ionescu Sisesti si a deschis acolo o mare berarie de cateva saptamani. Asa ca m-am grabit sa ajung.

Langa Biserica Sfantul Antonie Maicaneasa am vazut o cladire urata, fara etaj, pe care scria Draft Pub Tankeria Ursus. Si am intrat. M-am mai inveselit dupa ce am trecut de usa, pentru ca beraria arata foarte bine in interior. Are un singur salon mare, cu pereti de sticla, foarte luminos, cu un mare bar in mijloc. Conceptul de berarie populara e foarte bine proiectat si realizat, de la un capat la celalalt. Totul nou la Draft Pub, unitar, facut de niste oameni care cunosc si inteleg bine tendintele zilei in materie de consum social.

Ambianta e relativ austera, cu mese simple de lemn masiv, scaune la fel, cu butoaiele si tancurile Ursus pe post de decor. Farfurii de tabla, tacamuri rustice. Pe o parte au o terasa medie spre mica, daca e sa o masuram cu interiorul.

Meniul de la Draft Pub Tankeria Ursus e cel asteptat pentru o berarie de volum, la care mancarea trebuie sa vina repede: multa carne, cartofi prajiti, un fel cu creveti, peste, supe, deserturi. Au un bucatar grec foarte simpatic, pe Chef BAZ, care indelung ne-a explicat cum prepara el singur sosurile in bucatarie. Asta e o mare raritate, si e surprinzator sa auzi, mai ales ca preturile sunt tinute bine sub control. Am si filmat o portiune din pledoaria lui pentru mancarea muncita in bucatarie.

Tot ce am luat noi la Draft Pub a fost surprinzator de bun pentru o berarie. Unul dintre cele mai bune tzatziki pe care le-am mancat in Bucuresti, cu o pita foarte buna si ea, apoi coaste de porc si coaste de vita bune; niste mici miniaturali excelenti, cel mai bun gust de mici pe care l-am pastrat in memoria recenta. Am mai luat trei feluri diferite de hamburgeri, si e interesant de spus aici ca poti sa-i ceri in marimi diferite. De efect a fost galetuta cu carne, plina cu diverse carnuri (pui, porc, mici etc.) si cu cartofi prajiti. Bune toate, mai putin salata de varza, despre care ne-au spus de la inceput ca nu va fi buna, pentru ca le intarziase o livrare. Am schimbat cu castraveciori murati si s-a rezolvat. Desertul a fost foarte bun, o (un?) cheese cake la pahar si inventia lui Chef BAZ, frozen pizza, in special.

Bere multa, buna si ieftina, desigur, dar am fost surprinsi sa vedem ca Ursus nu si-au trimis toate sortimentele lor din portofoliu la Draft Pub. Or fi facut cei de la marketing niste calcule, sunt sigur ca nu fiindca au uitat ca mai au si alte branduri. Multi chelneri, serviciul bun la masa noastra, cu un chelner sigur pe el. Clienti multi si ei, terasa plina.

Bearia Draft Pub Tankeria Ursus e deja un restaurant de referinta al indepartatei zone din Baneasa. Bucuria localnicilor, fara indoiala, care nu mai sunt obligati sa mearga kilometri multi ca sa manance si sa bea bine. (GB – martie 2019)

Data actualizarii: 02/07/2023

Draft Pub – Tankeria Ursus, martie 2019  - Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti 23-25 (Baneasa)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close