Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta & Bucuresti

In data de 25.06.2018, s-a desfasurat Editia de Primavara, actiune a Clubului Privat de VIN-ASR, eveniment desfasurat in 5 centre nationale ASR, din cele 6 existente momentan.
Au fost prezente 162 persoane, printre care s-au numarat: membri ASR, bloggeri, atasati diplomatici, agenti HoReCa, jurnalisti, patroni de restaurante, patroni de wine-bar-uri si iubitori de vin.
Au fost degustate vinuri din portofoliu partenerilor: Davino, Domeniile Samburesti, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Domeniile Blaga si Negrini.
Apa a fost pusa la dispozitie de partenerii: Borsec si Aqua Carpatica, Borsec oferind si alte produce carbogazoase.
La acest eveniment, au fost prezente si produse ce se afla in atentia Comisiei Tehnice ASR, pentru viitoare parteneriate: Vinarte, Crama La Salina, Cramele Recas, Domaine Muntean, Tarla101,
Aceasta actiune la nivel national, a fost posibila cu ajutorul si implicarea partenerilor: Restaurant Rod din Cluj, wine barului ‘’The ‘’Wine Guy’’ din Timisoara, restaurant Casa Hircher din Brasov, Hotelului Epoque Relais & Chateau din Bucuresti, restaurant Harlequin din Constanta, lantul de brutarii Le Grenier à Pain, General Parma Food.
Parteneri media ai evenimentului: VipStyle.ro, E-Restaurant.ro, Vinul.ro. (Comunicat de presa – iulie 2018)

Alexandru Dan este noul F&B Manager al Ston Easton Park

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, si unul dintre cei mai mai reputati si premiati somelieri din Romania, a semnat un contract de colaborare cu Ston Easton Park (4*),...

Data actualizarii: 02/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close