Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar extraordinar, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, distins cu trei stele Michelin.

  • Evenimentul va fi găzduit de chef-ul Alexandru Dumitru și echipa Restaurantului La Hambar, avându-l pe chef Quique Dacosta, invitat special.
  • Împreună, Quique Dacosta și Alexandru Dumitru vor crea o experiență culinară de neuitat, pregătind  alternativ un meniu unic care să celebreze fuziunea terroir-ului românesc și spaniol.
  • Quique Dacosta a primit Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase 2022 din partea Regelui și Reginei Spaniei. Dacosta este cunoscut în întreaga lume pentru expresia sa artistică culinară.

Singureni Manor Equestrian Retreat, desemnat „Cel mai bun resort din România” la Top Hotel Conference & Awards 2022, va găzdui începând cu 31 martie un eveniment extraordinar de trei zile, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, trei stele Michelin. Gazda evenimentul va fi chef Alexandru Dumitru și echipa La Hambar.

Oaspeții restaurantul La Hambar vor avea șansa de a testa preparatele de excepție pregătite de către Quique Dacosta. Acesta a primit cea mai înaltă distincție din partea Ghidului Michelin – trei stele acordate pentru Restaurantul Quique Dacosta. În ultimii ani, Restaurantul Quique Dacosta a fost inclus în lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de către prestigioasa revistă „The Restaurant”.

Astăzi Dacosta este cunoscut în întreaga lume pentru expresia sa artistică culinară. În creațiile sale încorporează cultura și gusturile spaniole, adăugând excelența, inovația și tradiția.

Chef-ul, recent distins cu Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase și numit de către Academia Regală de Gastronomie cel mai bun restaurator spaniol, a transformat Quique Dacosta Restaurant într-o adevărată Mecca pentru ”Haute Cuisine”.

În timpul evenimentului de la Singureni Manor, cei doi bucătari și echipele lor vor pregăti un meniu de degustare creat special pentru această ocazie. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu vinuri fine, selectate cu grijă de către somelierul lui Quique Dacosta, din colecția de vinuri din La Hambar. ”Acest eveniment este o șansă unică pentru mine de a învăța lucruri noi despre alte culturi, pe care le admir. În același timp, este o oportunitate de a duce mai departe amprenta noastră culinară, modul în care înțelegem bucătăria și modul de a găti, dincolo de granițele restaurantului nostru din Dénia, Spania. Mulțumesc Restaurantului La Hambar pentru invitația adresată mie și echipei mele.” a declarat Quique Dacosta.

Alexandru Dumitru și-a exprimat entuziasmul legat de vizita lui Quique Dacosta în România: „Sunt extrem de încântat să-i urez bun venit lui Quique Dacosta la Restaurantul La Hambar. El va aduce La Hambar un set bogat de cunoștințe și tehnici culinare!”.

Oaspeții vor avea ocazia de a se răsfăța cu un meniu de degustare cu mai multe feluri, fiecare fel de mâncare fiind realizat cu cele mai bune ingrediente și cu atenție sporită la detalii. Experiența culinară costă 1800 Ron/per persoană și oferă șansa de a explora gastronomia de ultimă oră a lui Quique Dacosta.

Biletele sunt limitate la doar 126 de oaspeți și rezervările se pot face online: https://lahambar.superbexperience.com/

Acest eveniment este posibil cu sprijinul partenerilor noștri:

Banca Transilvania, La Casa Del Flow, Jaguar Land Rover, TSG și Vodafone. (Comunicat de presă – martie 2023)

Data actualizarii: 02/04/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close