Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunitatea italiana in Romania.

Belli Siciliani, restaurantul italian cu specific sicilian al familiei Bellantoni in MatasariZiua de 15 august, numită și Ferrragosto, este considerată de către italieni punctul culminant al verii și al vacanței. Este o sărbătoare importantă a anului și îndelung așteptată, menită să recompenseze prin divertisment și relaxare eforturile depuse de fiecare persoană în activitatea de peste an. E o festivitate religioasă stabilită pentru data de 15 august și cu multiple semnificații teologice și spirituale pentru credincioși, fiind decretata zi libera cu dezlegare la distractie si ospăț.

Meniul Ferragosto

oferit de restaurantul Belli Siciliani, al carui Chef a fost nominalizat Bucatar Ambasador al Siciliei in Lume de catre Regione Siciliana la EXPO Milano 2015, este compus din:

ANTIPASTO SICILIANO (Aperitiv sicilian)
Caponata siciliana
Misto di affetati (mezeluri tipc italienesti): Mortadella, Bresaola, Salame Milano, Salame Napoli, Salamino Picante, Ventricina, Pancetta arrotolata, Prosciutto cotto, Prosciutto crudo
Formaggi stagionati di produzione propria (branzeturi produse de fabrica proprie) „Casa della Mozzarella”: Pecorino, asiago, formaggio alle erbe siciliane, primo sale al pepe, formaggio al peppe rosso, formaggio al Tartufo, scamorza affumicata, provolone
Sott’olio (muraturi in ulei de masline): pomodoro secco, carciofi, misto olive siciliane, olive ripiene, olive al forno, caperi, misto di funghi porcini, cipolline agrodolce
Foccacia con parmigiano

PRIMO: Risotto con friarielli e vongole veraci

SECONDO: Involtini di pesce spada alla Messine

DOLCI: Cannoli Siciliani alla ricotta, Mulunata (Cocomeri/Anguria), Pepene verde

BEVANDE (bauturi): Acqua liscia o gasatta, Chinotto siciliano o Aranciata, Birra italiana Angelo Poretti, Prosecco, Vino Terre Siciliane bianco o rosso, Espresso

Evenimentul incepe la orele 13:00 si dureaza pana la orele 23:00. Costul este de 255 de lei de persoana.

Ferragosto la Belli Siciliani

Data actualizarii: 11/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close