Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facut M-am dus ...

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutului Cine ...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucurestene Deschis Gastrobar...

eVarza Pub, perfect pentru cei care cauta mancarea ieftina, socializar...

Boema la scara industriala Fabrica, sau Fabrica Club, ca sa folosim...

Am scos Funky Lounge Herastrau de pe lista restaurantelor serioase Am...

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

Ground Zero este o berarie artizanala, bar, mic bistrou si club boem s...

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

Cotroceniul ar merita mai mult Stiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas Parnaud Am scris d...

Va reusi La Mama Clubul Taranului imposibilul? S-a redeschis la inc...

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi Cred ca Luna Cafe & Bi...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O fi un loc cu adevarat boem, sau doar unul pentru dat muzica la maxim...

Meniul cu specific international al restaurantului TECADRA iti va sati...

Trattoria Il Calcio H, cea mai proasta mancare dintre multele lor rest...

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

Afiseaza

Am scos Funky Lounge Herastrau de pe lista restaurantelor serioase

Club in Herastrau, terasa de varaAm fost la Funky Lounge Herastrau si acum doi ani. M-am dus ca la un restaurant, nu la club, asa cum fac aproape toti cei care ajung pe frumosul ponton. Nu a fost cine stie ce mancarea atunci, insa acum mi s-a parut vizibil mai banala, ca sa folosesc un eufemism. Carnea de vitel a fost rezonabila, la fel si somonul, insa nu e de ajuns.

Ei stiu si pot sa faca mancare buna. Au avut Funky Resto-Bar pe Calea Dorobantilor, langa ASE, si se manca chiar bine acolo. L-au inchis intre timp, si cu atat mai mult te gandesti ca ar fi putut transfera niste resurse catre terasa din Herastrau. Deci nu vor ei sa faca mancare mai buna de atat. Nu ca nu ar sti cum si nu ar avea cu ce. Insa nu poti sa-i condamni, ei sunt un club, inainte de toate. Si cei care se duc la club nu prea sunt atenti la ce e in farfurie, ci mai mult la ce le pui in pahar. Si, oricum, chiar daca ar fi atenti, probabil ca nu ar intelege mare lucru si nu ar face diferenta.

In rest, toate bune: lacul e lac, Herastraul e mare si frumos, terasa e bine amenajata, si e si destul de mare incat sa faca atmosfera. De scos Funky Lounge Herastrau de pe lista restaurantelor serioase, asadar… (GB – iulie 2019)

Terasa de vara pentru muzica si distractie, mai putin pentru mancare

Funky Lounge e o mare terasa pe lac, pe ponton, in parcul Herastrau, pe partea cu bulevardul Aviatorilor, unde se termina si incepe bulevardul Beijing, vizavi de parcul Bordei. E mare, una dintre cele mai mari terase pe ponton ale Herastraului. Funky Lounge e deschis(a) doar vara, nu au si salon interior.

Funky Lounge Herastrau e amenajat ca ca o discoteca, un club mai degraba, cu instalatiile si decorurile specifice, cred ca locul se activeaza si se animeaza doar seara si noaptea.

Au si meniu de terasa la Funky Lounge, de cafenea, nu prea lung si nici sofisticat, ca si cum ar fi un restaurant in timpul zilei, insa au putini clienti la pranz pentru mancare. Cei cativa care stau acolo mediteaza in fata unei cafele sau a unor bauturi. E meniu international, dar l-as incadra mai degraba la bucataria urbana, cu pizza inclusa.

Mancarea…

e rezonabila la Funky Lounge, mai ales lasi marile asteptari la usa cand intri si te lamuresti ce fel de loc e. Am luat rulouri cu branza de capra, destul de bune, ravioli cu parmezan, asa si asa, inecati (inecate?) in prea multa smantana si un peste cu legume, care e mai bun in alte parti si mai prost in alte restaurante cu mult mai multe pretentii.

Preturile la mancare nu au fost mari la Funky Lounge, probabil ca fac cea mai mare parte a banilor din bauturi.

Si serviciul a fost rezonabil si el la Funky Lounge, cu un chelner dezinvolt, sigur pe el, dar preocupat de lucruri mai importante, probabil de pregatirile pentru seara. Se vedea clar ca nu sunt prea obisnuiti cu clienti care sa ia o masa completa la pranz, poate ca o gustare sau doua.

Funky Lounge e un mare club, o terasa pentru distractie, mai putin un restaurant propriu-zis, in care sa te duci sa ai un adevarat pranz sau cina. Poti sa le ai, daca vrei, dar nu mergi acolo doar pentru asta, mai ales ca trebuie sa vii de departe. (GB – iunie 2017)

Clubul Funky Lounge, terasa de vara pe ponton
pe Lacul Herastrau
Funky Lounge Decebal

Alt restaurant de la care m-am intors imputit Funky Lounge e unul dintre numeroasele restaurante de pe Bulevardul Decebal, puse in blocurile comuniste construite in serie pe vremea comunistilor, la...

Funky Resto-Bar

Bani aruncati pe ceva mult prea dulce si altceva mult prea acru Funky Resto-Bar e localul din centru al celor care au Funky Lounge Herastrau, clubul despre care am scris deja, pe un ponton de pe La...

Data actualizarii: 29/08/2019

Funky Lounge Herastrau  - Bd. Aviatorilor, nr. 1 (Parcul Herastrau)