Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Chef Huang T. de la MissPho

Conceptul Miss Pho este un „slow food viet cuisine” lansat recent de grupul KanpaiJapanos, care imbina talentul unui bucatar vietnamez si retetele traditionale pregatite cu multa rabdare si profesionalism. Supele Pho sunt preparate atent cu pregatirea supei in oale speciale lasate la foc mai bine de 12 ore.

Chef Huang T. este bucatarul-sef responsabil de acest proiect si provine dintr-o zona renumita in Vietnam pentru aceste retete si pentru celebreme „nem” , cunoscute la noi sub numele de „pachetele de primavara”.

Numele Miss Pho provine de la bunica lui Chef Huang T. care era cunoscuta in satul lui sub acest pseudonim! De la aceasta a invatat sa gateasca, devenind apoi un bucatar foarte apreciat atat in Vietnam cat si acum in Romania. Un alt preparat special este „Tit Kho” ,o mancare gatita din carne de porc suculenta cumuraturi, castraveti, coriandru, ardei iute, ceapa prajita, lime si orez!

Puteti comanda online pe www.misspho.ro. (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Data actualizarii: 19/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close