Ord. dupa
data
nr. comentarii
nr. vizualizari
(Feb 2021 )
Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...
(Feb 2021 )
La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...
(Feb 2021 )
Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...
(Jan 2021 )
Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...
(Jan 2021 )
Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...
(Jan 2021 )
5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...
(Dec 2020 )
După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...
(Dec 2020 )
Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...
(Dec 2020 )
Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...
(Dec 2020 )
O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...
(Dec 2020 )
În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...
(Dec 2020 )
Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...
(Dec 2020 )
2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...
(Nov 2020 )
Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...
(Nov 2020 )
Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...
(Nov 2020 )
„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...
(Nov 2020 )
30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...
(Nov 2020 )
Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...
(Nov 2020 )
Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...
(Nov 2020 )
5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!
...
(Nov 2020 )
De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...
(Nov 2020 )
La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...
(Nov 2020 )
Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...
(Oct 2020 )
La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...
(Oct 2020 )
O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...
(Oct 2020 )
Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...
(Oct 2020 )
Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...
(Oct 2020 )
Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...
(Oct 2020 )
Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...
(Oct 2020 )
My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...
(Oct 2020 )
Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...
(Oct 2020 )
Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...
(Sep 2020 )
Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...
(Sep 2020 )
Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...
(Sep 2020 )
Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...
(Sep 2020 )
Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...
(Sep 2020 )
Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...
(Sep 2020 )
Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...
(Sep 2020 )
România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al Campio...
(Sep 2020 )
Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...
(Sep 2020 )
Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...
(Sep 2020 )
Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...
(Aug 2020 )
THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES
Pentru cei care v...
(Aug 2020 )
Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...
(Aug 2020 )
5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...
(Aug 2020 )
Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...
(Jul 2020 )
Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...
(Jul 2020 )
Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...
(Jul 2020 )
VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...
(Jul 2020 )
Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...
Conceptul Miss Pho este un „slow food viet cuisine” lansat recent de grupul Kanpai –Japanos , care imbina talentul unui bucatar vietnamez si retetele traditionale pregatite cu multa rabdare si profesionalism. Supele Pho sunt preparate atent cu pregatirea supei in oale speciale lasate la foc mai bine de 12 ore.
Chef Huang T. este bucatarul-sef responsabil de acest proiect si provine dintr-o zona renumita in Vietnam pentru aceste retete si pentru celebreme „nem” , cunoscute la noi sub numele de „pachetele de primavara”.
Numele Miss Pho provine de la bunica lui Chef Huang T. care era cunoscuta in satul lui sub acest pseudonim! De la aceasta a invatat sa gateasca, devenind apoi un bucatar foarte apreciat atat in Vietnam cat si acum in Romania. Un alt preparat special este „Tit Kho” ,o mancare gatita din carne de porc suculenta cumuraturi, castraveti, coriandru, ardei iute, ceapa prajita, lime si orez!
Puteti comanda online pe www.misspho.ro . (Comunicat de presa – noiembrie 2020)
Data actualizarii: 19/11/2020