Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

4030 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

5602 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

5847 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

3381 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

2234 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti [...] Meni...

4731 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

349 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

6073 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

6904 vizite

Sharkia e unul dintre restaurantele hotelului Radisson, pus in partea ...

2841 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe 5ensi, citit "sen...

7101 vizite

Un restaurant aristocrat Am fost uimit sa aflu ca e un restaurant d...

2027 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1453 vizite

Cel mai constant restaurant Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

1193 vizite

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual Restaurant Nor Sky Casua...

8390 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

1833 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

3894 vizite

Experiment reusit cu chelneri de la un restaurant de lux Primele tr...

1290 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

5191 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

434 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1387 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

921 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1300 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

855 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

832 vizite

Poti face din aproape orice o delicatesa, cand iti pui capul la contri...

1422 vizite

Una dintre vedetele de moment ale Centrului Vechi Micul restaurant ...

741 vizite

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

2655 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1175 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

910 vizite

Cu Ferrari-ul la street food La Raionul de Peste din Piata Dorobant...

3180 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

3298 vizite

Fusion e sa amesteci bucatariile in farfurie, nu in meniu Au adus u...

204 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2495 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

972 vizite

Alt restaurant cu totul la vedere Acesta este genul de restaurante ...

1038 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

858 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

1831 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

418 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

716 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am revenit la Ta...

627 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

496 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

773 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

4693 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

2216 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

688 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

222 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1217 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

667 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

644 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

768 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

389 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

804 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

786 vizite

De ce cred chelnerii ca bucurestenii adora sa-si bage furculitele in a...

1430 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

775 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

467 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1304 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

842 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

489 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

260 vizite

O promisiune inca neonorata Aceea a fost casa lui Nicu Ceausecu, ca...

412 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

539 vizite

Noblesse ar putea sa fie un mare restaurant, dar nu e. De 14 ani... ...

666 vizite

Pentru cei pe care atmosfera de birt ii emotioneaza Un om important...

1563 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

1484 vizite

Un restaurant discret The Gallery, sau The Gallery Lounge, cum am v...

270 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

1585 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

605 vizite

O formula care a prins bine, cu chelneri bine alesi Salon Golescu e...

719 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1138 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

787 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

358 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

994 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

1118 vizite
Afiseaza
vizualizari

Braseria potrivita la locul potrivit

Hambar ceea ce au si sintetizat ei bine in subnumele lor, adica o “braserie, bacanie (charcuterie) si brutarie”, adica un loc in care sa mananci in apropiere si din care sa-ti iei cate ceva sa-ti astampere foamea, daca esti prea grabit sa astepti, sau intre mese.

Hambar e un local relativ mic, pe bulevardul Aviatorilor, intre Statuia Aviatorilor si Piata Charles de Gaulle, cam pe la mijloc. Acolo au foat restaurante inca de pe vremea comunistilor, sau poate chiar si mai inainte, cine stie. Era un restaurant cam sordid, La Sosea, un fel de bufet, apoi Paparazzi, si cred ca au mai fost si alte nume, mu-mi amintesc de ele.

George Cristodorescu, un cunoscut om de business, cel care a preluat afacerea, a refacut complet localul, a gasit un arhitect bun care a reusit sa foloseasca fiecare centimetru patrat din cel mai scump spatiu al Bucurestiului. Ce a iesit e remarcabil, si clientii au apreciat asta, umpland micul restaurant inca din prima zi.

Hambar are o sala cu mese in stanga si cu galantare pentru bacanie si patiserie in dreapta, iar in fata cateva mese intr-o mica terasa, destul de inghesuite si acelea. E frumos amenajat inauntru, peretele de sticla dinspre bulevard aducand contributia decisiva la atmosfera placuta de la Hambar. Au fete de masa albe, banchete la perete, ceva decoruri cu picturi pe pereti.

Meniul de la Hambar nu pare sa fie facut dupa vreun concept anume, ci invers, au cautat sa puna cate ceva din fiecar, in asa fel incat fiecare dintre corporatistii care vin sa manance la pranz acolo sa gaseasca cate ceva pe gustul lui – ceea ce este cat se poate de logic.

Fiindca sunt multe cladiri cu birouri in jur, si acolo lucreaza oamenii cu lefurile cele mai mari din tara. Si chiar si oamenii cu lefuri mari prefera adesea sa manance la pranz aproape de birou, daca stiu ca e mancare buna si, mai ales, cu o calitate constanta.

Preturile nu sunt mici la Hambar, insa pentru un local cu fete de masa albe si perfect apretate, pe cel mai scump bulevard al tarii si, mai ales, cu mancare destul de buna, sunt considerate potrivite. Mai ales cand ai o leafa mare… Serviciul lent, insa in rest e bun, mai ales ca aproape toti clientii sunt recurenti si cei de la Hambar au ajuns sa-i cunoasca personal pe fiecare in parte.

Hambar e, asadar, un restaurant de proximitate, pentru cei care locuiesc in zona, corect, cu mancare si servicii bune, preturi cinstite. Braseria potrivita la locul potrivit, facuta de un om cu cap, care stie cum se fac afacerile si ca e mai rentabil sa le dai clientiloor ceea ce vor ei, decat sa incerci sa-i educi… (GB – martie 2017)

Hambar, braserie charcuterie brutarie in Bulevardul Aviatorilor


Hambar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.