Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

5590 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe 5ensi, citit "sen...

9005 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

1364 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

970 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

2735 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

4306 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1421 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

584 vizite

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin! M-am intors la Atypi...

848 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

803 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1087 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

954 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

1625 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

397 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

2002 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1168 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

7732 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

4922 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1351 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

1385 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6162 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

566 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

433 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1117 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

1662 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

520 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

870 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

466 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1695 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

1101 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

1900 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

370 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

632 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

879 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

564 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

1404 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1589 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

871 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

986 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

559 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

6767 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

1939 vizite

Pentru cei pe care atmosfera de birt ii emotioneaza Un om important...

1819 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1414 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

1987 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

2544 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

5799 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1493 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2252 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1353 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1485 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2658 vizite

Un restaurant aristocrat Am fost uimit sa aflu ca e un restaura...

2407 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

927 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1035 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

2028 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

10423 vizite

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

3841 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

558 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

914 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

3708 vizite

Cu Ferrari-ul la street food La Raionul de Peste din Piata Dorobant...

3729 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

959 vizite

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

960 vizite

Cand cel mai bun client din lume nu stie nimic despre tine... Seva ...

1260 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

3722 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

851 vizite
Afiseaza
vizualizari

Braseria potrivita la locul potrivit

Hambar ceea ce au si sintetizat ei bine in subnumele lor, adica o „braserie, bacanie (charcuterie) si brutarie”, adica un loc in care sa mananci in apropiere si din care sa-ti iei cate ceva sa-ti astampere foamea, daca esti prea grabit sa astepti, sau intre mese.

Hambar e un local relativ mic, pe bulevardul Aviatorilor, intre Statuia Aviatorilor si Piata Charles de Gaulle, cam pe la mijloc. Acolo au foat restaurante inca de pe vremea comunistilor, sau poate chiar si mai inainte, cine stie. Era un restaurant cam sordid, La Sosea, un fel de bufet, apoi Paparazzi, si cred ca au mai fost si alte nume, mu-mi amintesc de ele.

George Cristodorescu, un cunoscut om de business, cel care a preluat afacerea, a refacut complet localul, a gasit un arhitect bun care a reusit sa foloseasca fiecare centimetru patrat din cel mai scump spatiu al Bucurestiului. Ce a iesit e remarcabil, si clientii au apreciat asta, umpland micul restaurant inca din prima zi.

Hambar are o sala cu mese in stanga si cu galantare pentru bacanie si patiserie in dreapta, iar in fata cateva mese intr-o mica terasa, destul de inghesuite si acelea. E frumos amenajat inauntru, peretele de sticla dinspre bulevard aducand contributia decisiva la atmosfera placuta de la Hambar. Au fete de masa albe, banchete la perete, ceva decoruri cu picturi pe pereti.

Meniul de la Hambar nu pare sa fie facut dupa vreun concept anume, ci invers, au cautat sa puna cate ceva din fiecar, in asa fel incat fiecare dintre corporatistii care vin sa manance la pranz acolo sa gaseasca cate ceva pe gustul lui – ceea ce este cat se poate de logic.

Fiindca sunt multe cladiri cu birouri in jur, si acolo lucreaza oamenii cu lefurile cele mai mari din tara. Si chiar si oamenii cu lefuri mari prefera adesea sa manance la pranz aproape de birou, daca stiu ca e mancare buna si, mai ales, cu o calitate constanta.

Preturile nu sunt mici la Hambar, insa pentru un local cu fete de masa albe si perfect apretate, pe cel mai scump bulevard al tarii si, mai ales, cu mancare destul de buna, sunt considerate potrivite. Mai ales cand ai o leafa mare… Serviciul lent, insa in rest e bun, mai ales ca aproape toti clientii sunt recurenti si cei de la Hambar au ajuns sa-i cunoasca personal pe fiecare in parte.

Hambar e, asadar, un restaurant de proximitate, pentru cei care locuiesc in zona, corect, cu mancare si servicii bune, preturi cinstite. Braseria potrivita la locul potrivit, facuta de un om cu cap, care stie cum se fac afacerile si ca e mai rentabil sa le dai clientiloor ceea ce vor ei, decat sa incerci sa-i educi… (GB – martie 2017)

Hambar, braserie charcuterie brutarie in Bulevardul Aviatorilor

Data actualizarii: 04/09/2018

Hambar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.