Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

4695 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

4573 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

2894 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti [...] Meni...

3826 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

4893 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

1572 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

4485 vizite

Sharkia e unul dintre restaurantele hotelului Radisson, pus in partea ...

2288 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe 5ensi, citit "sen...

4246 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca. Cas...

2005 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1147 vizite

Cel mai constant restaurant Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

955 vizite

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual Restaurant Nor Sky Casua...

6834 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

3024 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

719 vizite

Experiment reusit cu chelneri de la un restaurant de lux Primele tr...

897 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1079 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

679 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

920 vizite

O noua incercare de bucatarie creativa, de fine dining in Piata Doroba...

723 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

633 vizite

Una dintre vedetele de moment ale Centrului Vechi Micul restaurant ...

555 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

629 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2318 vizite

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

2844 vizite

Alt restaurant cu totul la vedere Acesta este genul de restaurante ...

819 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

710 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

734 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

289 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

1418 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am revenit la Ta...

555 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

414 vizite

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura The G...

2037 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

580 vizite

Greu de vandut o cina in holul unui hotel, oricat de buna ar fi mancar...

348 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

661 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

899 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

478 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

295 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

644 vizite

Noblesse ar putea sa fie un mare restaurant, dar nu e. De 14 ani... ...

520 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

380 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1110 vizite

Un restaurant pentru oamenii calmi Guxt si-a castigat o oarecare po...

507 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

389 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

391 vizite

Se mananca din nou bine in spate la Scala In coltul acela de casa b...

646 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

386 vizite

Un restaurant discret The Gallery, sau The Gallery Lounge, cum am v...

200 vizite

Un restaurant cuminte si discret, asa cum e si hotelul din care face p...

311 vizite

Cantina chic a Dorobantilor White Horse e unul dintre restaurantele...

507 vizite

O formula care a prins bine, cu chelneri bine alesi Salon Golescu e...

593 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

545 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

616 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima... Complexu...

896 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

922 vizite
Afiseaza
vizualizari

Braseria potrivita la locul potrivit

Hambar ceea ce au si sintetizat ei bine in subnumele lor, adica o “braserie, bacanie (charcuterie) si brutarie”, adica un loc in care sa mananci in apropiere si din care sa-ti iei cate ceva sa-ti astampere foamea, daca esti prea grabit sa astepti, sau intre mese.

Hambar e un local relativ mic, pe bulevardul Aviatorilor, intre Statuia Aviatorilor si Piata Charles de Gaulle, cam pe la mijloc. Acolo au foat restaurante inca de pe vremea comunistilor, sau poate chiar si mai inainte, cine stie. Era un restaurant cam sordid, La Sosea, un fel de bufet, apoi Paparazzi, si cred ca au mai fost si alte nume, mu-mi amintesc de ele.

George Cristodorescu, un cunoscut om de business, cel care a preluat afacerea, a refacut complet localul, a gasit un arhitect bun care a reusit sa foloseasca fiecare centimetru patrat din cel mai scump spatiu al Bucurestiului. Ce a iesit e remarcabil, si clientii au apreciat asta, umpland micul restaurant inca din prima zi.

Hambar are o sala cu mese in stanga si cu galantare pentru bacanie si patiserie in dreapta, iar in fata cateva mese intr-o mica terasa, destul de inghesuite si acelea. E frumos amenajat inauntru, peretele de sticla dinspre bulevard aducand contributia decisiva la atmosfera placuta de la Hambar. Au fete de masa albe, banchete la perete, ceva decoruri cu picturi pe pereti.

Meniul de la Hambar nu pare sa fie facut dupa vreun concept anume, ci invers, au cautat sa puna cate ceva din fiecar, in asa fel incat fiecare dintre corporatistii care vin sa manance la pranz acolo sa gaseasca cate ceva pe gustul lui – ceea ce este cat se poate de logic.

Fiindca sunt multe cladiri cu birouri in jur, si acolo lucreaza oamenii cu lefurile cele mai mari din tara. Si chiar si oamenii cu lefuri mari prefera adesea sa manance la pranz aproape de birou, daca stiu ca e mancare buna si, mai ales, cu o calitate constanta.

Preturile nu sunt mici la Hambar, insa pentru un local cu fete de masa albe si perfect apretate, pe cel mai scump bulevard al tarii si, mai ales, cu mancare destul de buna, sunt considerate potrivite. Mai ales cand ai o leafa mare… Serviciul lent, insa in rest e bun, mai ales ca aproape toti clientii sunt recurenti si cei de la Hambar au ajuns sa-i cunoasca personal pe fiecare in parte.

Hambar e, asadar, un restaurant de proximitate, pentru cei care locuiesc in zona, corect, cu mancare si servicii bune, preturi cinstite. Braseria potrivita la locul potrivit, facuta de un om cu cap, care stie cum se fac afacerile si ca e mai rentabil sa le dai clientiloor ceea ce vor ei, decat sa incerci sa-i educi… (GB – martie 2017)

Hambar, braserie charcuterie brutarie in Bulevardul Aviatorilor


Hambar

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.