Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

 

Hard Rock Cafe incepe anul cu noi tentatii: de pe 12 ianuarie din meniul restaurantului vor face parte, pentru un timp limitat, o serie de preparate apetisante in care vedeta este orezul. Cele cinci feluri de mancare cuprind arome provocatoare de pe toate continentele, incepand cu Bibimpab care contine orez brun, mirodenii asiatice, chiftelute si Kimchi picant, si pana la Jambalaya cu creveti, pui si carnati Andouille.

Meniul Rock’n Bowls ofera posibilitatea gurmanzilor sa experimenteze combinatii irezistibile intr-o singura farfurie. Noile produse sunt:

  • BIBIMBAP – Orez brun cu mirodenii asiatice, servit cu chiftelute din carne de porc si vita, sos Sriracha si garnitura de ardei rosu, morcov, castravete, ceapa verde si Kimchi picant. Totul este invaluit intr-o glazura irezistibila Honey Sriracha.
  • BBQ SHRIMP NOODLE BOWL – Creveti la gratar, glazurati cu sos de soia, usturoi, ghimbir si susan, serviti pe un pat de taitei stropiti cu otet din vin si acompaniati de frunze fragede de varza Napa. Se adauga la final bucatele crocante de Wontons, suc de lamaie, ceapa verde si seminte de susan.
  • SOUTHWEST MEATBALL BOWL – Orez brun asezonat in stil Cajun, servit alaturi de chiftelute cu carne de vita si Chorizo, bucati de avocado, Pico de Gallo si branza. Servit cu dressing cremos Chilli Lime si bucati de tortilla picanta.
  • JAMBALAYA CREOLE STYLE – Jambalaya cu creveti, carnati Andouille, carne frageda de pui, ardei, ceapa, rosii, telina si ceapa verde.
  • CHILLI LIME CHICKEN BOWL – Orez brun condimentat servit alaturi de pui la gratar, marinat cu Chilli Lime si garnisit cu bucatele de avocado, Pico de Gallo, fasole neagra si boabe de porumb copt.

“Hard Rock incearca mereu sa aduca in meniu noutati care reflecta ultimele tendinte culinare. Din acestea sunt inspirate si preparatele din meniul Rock’n’Bowl” a spus Darryl Mickler, Director de Cercetare si Dezvoltare. “Cele cinci produse incorporeaza ingrediente si arome deosebite pentru o reinterpretare unica a felurilor pe baza de orez”.

Meniul va fi disponibil pana pe 13 martie. Va invitam sa incercati noile produse la Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa vizitati site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii.

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 12/01/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close