Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

 

Hard Rock Cafe incepe anul cu noi tentatii: de pe 12 ianuarie din meniul restaurantului vor face parte, pentru un timp limitat, o serie de preparate apetisante in care vedeta este orezul. Cele cinci feluri de mancare cuprind arome provocatoare de pe toate continentele, incepand cu Bibimpab care contine orez brun, mirodenii asiatice, chiftelute si Kimchi picant, si pana la Jambalaya cu creveti, pui si carnati Andouille.

Meniul Rock’n Bowls ofera posibilitatea gurmanzilor sa experimenteze combinatii irezistibile intr-o singura farfurie. Noile produse sunt:

  • BIBIMBAP – Orez brun cu mirodenii asiatice, servit cu chiftelute din carne de porc si vita, sos Sriracha si garnitura de ardei rosu, morcov, castravete, ceapa verde si Kimchi picant. Totul este invaluit intr-o glazura irezistibila Honey Sriracha.
  • BBQ SHRIMP NOODLE BOWL – Creveti la gratar, glazurati cu sos de soia, usturoi, ghimbir si susan, serviti pe un pat de taitei stropiti cu otet din vin si acompaniati de frunze fragede de varza Napa. Se adauga la final bucatele crocante de Wontons, suc de lamaie, ceapa verde si seminte de susan.
  • SOUTHWEST MEATBALL BOWL – Orez brun asezonat in stil Cajun, servit alaturi de chiftelute cu carne de vita si Chorizo, bucati de avocado, Pico de Gallo si branza. Servit cu dressing cremos Chilli Lime si bucati de tortilla picanta.
  • JAMBALAYA CREOLE STYLE – Jambalaya cu creveti, carnati Andouille, carne frageda de pui, ardei, ceapa, rosii, telina si ceapa verde.
  • CHILLI LIME CHICKEN BOWL – Orez brun condimentat servit alaturi de pui la gratar, marinat cu Chilli Lime si garnisit cu bucatele de avocado, Pico de Gallo, fasole neagra si boabe de porumb copt.

“Hard Rock incearca mereu sa aduca in meniu noutati care reflecta ultimele tendinte culinare. Din acestea sunt inspirate si preparatele din meniul Rock’n’Bowl” a spus Darryl Mickler, Director de Cercetare si Dezvoltare. “Cele cinci produse incorporeaza ingrediente si arome deosebite pentru o reinterpretare unica a felurilor pe baza de orez”.

Meniul va fi disponibil pana pe 13 martie. Va invitam sa incercati noile produse la Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa vizitati site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii.

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 12/01/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close