Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Premium Barbecue BoxHard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lanț internațional, Premium Barbeque Box și Burger Box, sub umbrela unui concept nou pe piața restaurantelor din România: ”Do It Yourself”.

Cele două pachete conțin toate ingredientele necesare și instrucțiuni pentru a găti și savura, în confortul propriei case, celebrii steak burgeri sau delicioasele coaste de porc marca Hard Rock Cafe.

”Vremurile pe care le traversăm ne provoacă să ne reinventăm și să venim cu noi soluții pentru clienții noștri, aducându-le savoarea preparatelor Hard Rock cât mai aproape de ei, în propriile locuințe, fie că locuiesc la casă sau într-un apartament la bloc. De aceea, pentru a le oferi în continuare experiențele culinare unice cu care i-am obișnuit în restaurantul nostru, am pregătit două pachete premium ce conțin toate ingredientele necesare pentru a obține gustul consacrat al produselor noastre și toate instrucțiunile pentru ca rețetele să fie duse la bun sfârșit, chiar și de cel mai novice într-ale artei culinare”,  a declarat Marius Băban, Directorul General al Hard Rock Cafe București.

Pachetul Premium Barbecue Box conține:

  • 4 burgeri proaspeți din carne vită Angus (800 g)
  • 2 coaste de porc marinate și gătite la cuptor (550 g)
  • 12 aripioare de pui marinate și gătite la cuptor (350 g)
  • 4 chifle brioche, 8 felii bacon, 8 felii brânză Cheddar
  • sos Barbecue, Chipotle Aioli și sos picant pentru aripioare
  • felii de roșii, rondele de ceapă proaspătă, frunze de salată verde.

Pachetul are un termen de valabilitate de două zile de la data cumpărării și se recomandă păstrarea ingredientelor la frigider la o temperatură de 4 grade.

Pachetul Burger Box conține:

  • 4 burgeri proaspeți din carne vită Angus (800 g)
  • 4 chifle brioche, 8 felii bacon, 8 felii brânză Cheddar
  • frunze de salată verde, rondele de ceapă proaspătă, felii de roșii
  • sos Chipotle Aioli
  • toppinguri la alegere – bacon, ciuperci sote, dulceață de bacon cu whiskey, sos de brânză cu bere Guinness etc.

Pachetele ”Do It Yourself”, lansate de Hard Rock Cafe, sunt disponibile pentru pick-up sau prin aplicația Tazz by eMAG, cu livrare gratuită. Pot fi, de asemenea, comandate direct de la restaurant.

Pachetul PREMIUM BARBEQUE BOX are un preț de vânzare de 189 lei, în timp ce BURGER BOX costă 119 lei. (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Despre Hard Rock Cafe București

Cu locații în 75 de țări, care includ 185 de restaurante, 27 de hoteluri și 12 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global. Începută cu o chitară donată de Eric Clapton, Hard Rock deține acum cea mai valoroasă colecție de suveniruri muzicale din lume, care este expusă în toate restaurantele sale. HRI este, de asemenea, cunoscut pentru colecția sa de îmbrăcăminte și accesorii disponibilă în Rock Shop® și online. HRI deține marca comercială globală pentru toate locațiile Hard Rock, inclusiv pentru Hard Rock Live®. Compania deține, operează sau a oferit francize pentru restaurante în marile orașe ale lumii, inclusiv în Londra, New York, San Francisco, Sydney și Dubai. HRI deține, de asemenea, licențe și/sau gestionează proprietăți, hoteluri sau cazinouri din întreaga lume. Hard Rock Cafe București are o istorie de 12 ani pe piața din România, mai multe informații despre restaurant găsiți aici.

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 25/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close