Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

De ce găsesc pe Hare tot timpul gol când nu e vară afară, să stea lumea pe terasă?

Hare e chiar în Parcul Herăstrău, la Piața Charles de Gaulle, unde a fost foarte mulți ani faimosul, pe vremea aceea, Quattro Stagioni. Bine amenajat, terasa frumoasă, chiar printre copaci. Meniu cuminte, mâncarea rezonabilă, în mare parte, însă nu toată. Pastele, antricotul de porc, vita, risotto și altele câteva acceptabile, însă caracatița oribilă, iar ceva fructe de mare au rămas în farfurie. Serviciul amestecat, chelneri foarte tineri, cel care s-a ocupat de noi foarte amabil și săritor, dar fără să înțeleagă care ar fi trebuit să fie rolul său acolo. Vara aveau clienți pe terasă, însă de cum s-a făcut rece afară, restaurantul este tot timpul gol. Dar gol-gol, de vreo două ori am fost singurul client acolo, nimeni altcineva în afară de chelneri – surprinzător de mulți pentru goliciunea locului. Surprinzător, de vreme ce sunt mii de corporatiști în zonă, care coboară în pâlcuri să mănânce la prânz, și adesea și seara, dar ocolesc cu grija Hare. Chiar dacă prețurile sunt rezonabile și ele. Păcat de loc, că ar putea avea un potențial imens… (George Butnoiu – decembrie 2023)

HARE a început cu un raport calitate-preț foarte bun.

Quattro Stagioni a fost unul dintre cele mai cunoscute restaurante din București, datorită frumoasei sale terase printre copacii bătrâni ai Parcului Herăstrău, dar și pentru că era un restaurant vechi, de care auzeai până la urmă, vrând-nevrând. Așadar, pentru mulți a fost o surpriză să afle că s-a închis.

Dar acum a locul a revenit la viață, sub alt nume, HARE. Salonul, complet renovat, arată mult mai bine decât cel al lui Quattro Stagioni, care se bazau aproape exclusiv pe terasă. Mobilier din lemn, mese cu blat marmorat, banchete din piele. Nu au socotit necesar să investească și într-un cuier, așa că toată lumea își ține paltoanele pe unde apucă. Muzica destul de agresivă pentru mine.

Mâncarea a fost o altă surpriză plăcută la HARE. Meniu cuminte de origine italiană, circumspect, fără pretenții de originalitate, însă destul de bună la gust. Caracatița bună, pastele la fel. Prețurile rezonabile.

Serviciul a fost bun, cu un chelner foarte inimos și săritor, care nu înțelegea din prima ce-i spuneam, însă care de fiecare dată se mobiliza și făcea ceea ce era de așteptat de la el să facă. Sigur, nu a fost vina lui că mâncarea a venit foarte târziu de la bucătărie.

De curând deschisul HARE, în plină pandemie, a fost una dintre surprizele plăcute ale ultimelor luni, cu un raport calitate-preț peste medie. Sunt sigur că vor avea succes dacă vor rămâne la același nivel, mai ales când vor redeschide și frumoasa terasă. (George Butunoiu – noiembrie 2021)

Bucătăria HARE
Salonul
Terasa cu pisici HARE
YouTube Video
Data actualizarii: 04/12/2023

HARE  - Bd. Constantin Prezan. nr. 1 (Parcul Herastrau - Charles de Gaulle )

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close