Si lipsa totala a originalitatii iti poate tine restaurantul plin
Jadoo e un restaurant destul de vechi al Bucurestiului, bine asezat de peste zece ani in zona Clucerului, aproape de Arcul de Triumf. Tin minte ca se chema Jadoo Garden mai demult, insa acum vad ca au pastrat doar Jadoo, sau Jadoo Restaurant, mai precis spus. Si pe buna dreptate, pentru ca nu era nicio gradina acolo, nici macar una mica de tot.
Jadoo e intr-o casa veche, cu etaj, amenajata clasic si conservator. Insa lumea vede Jadoo ca pe o mare marchiza, lunga si ingusta, cu geamuri foarte multe, cred ca unii nici nu stiu ca au si saloane de interior.
Jadoo au ales sa mearga numai pe caile batute, in toate privintele. Meniul lung, bucatarie italiana traditionala, desigur, felurile arhicunoscute de-acum bucurestenilor. Mancarea pe la mijloc si ea, nici rea, dar nici ceva pentru care sa te intorci, fiindca iti aduci aminte a doua zi ce ai avut in farfurie. Preturile moderate si ele.
Serviciul a fost bun la Jadoo, cu niste chelneri silitori, deschisi, naturali. Restaurantul plin ochi, corporatisti tineri, dintre cei cu lefuri in urcare, de la „entry” spre „middle”, de la numeroasele cladiri de birouri din zona. Toti veneau si plecau impreuna, unele grupuri destul de mari.
Jadoo pare sa fie o cantina corporatista, cel putin pentru pranz. Un restaurant conservator, cuminte, asezat, atent sa nu iasa cumva in evidenta cu ceva. Sunt sigur ca il vom gasi exact la fel si peste alti zece ani… (GB – iunie 2018)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.