Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

O pozitionare corecta

Osteria Bella Toscana s-a deschis in ianuarie 2018 in strada Clucerului, acolo unde se termina in Maresal Averescu, in locul unui restaurant pe care nu l-am luat niciodata in serios, L’Esperance, ce-l stiu de multa vreme. Am vazut ca mai exista un Osteria Bella Toscana si in Centrul Vechi, asa ca acestuia i-am spus Osteria Bella Toscana Clucerului.

Osteria Bella Toscana arata destul de bine, in primul rand pentru ca amenajarile si decorurile sunt noi, conteaza mult asta. E un concept relativ simplu, nimic spectaculos, insa e placut, chiar face o atmosfera meridionala. Ne-au amuzat sticlele goale pe post de decor, le-am facut si o poza. Spatiul e destul de incapator, ar fi putut sa faca si o garderoba pe undeva, cu usurinta, insa nu au fcut-o, isi tine fiecare paltonul cum poate…

Meniul de la Osteria Bella Toscana e cuminte, nu iese cu nimic din specificul italian traditional, arhicunoscut de-acum bucurestenilor. Fetele de masa cu patratele si cu naproane de hartie arata destul de clar pozitionarea. Mancarea a fost ceva mai buna decat ne-am asteptat cand am vazut cum arata Osteria, cel putin din afara. Am luat melanzane parmigiana, care a fost buna, dar fiindca a avut mult parmezan si aproape deloc vanata, si nici bulionul nu a fost gretos ca in alte parti, apoi tagliatelle cu somon, bunicele, un muschi de vita cu sos (scaloppine al funghi porcini) chiar bun si fraged, si un orez cu ceva legume, care nu a fost bun deloc; si am primit si o pizza din partea lor, buna si aceasta.

Serviciul a fost rezonabil la Osteria Bella Toscana Clucerului, si-au facut treaba, insa fara atentie la detalii. Preturile sunt normale, cu 200 de lei ai o masa completa si cu niste vin pentru doi oameni.

Osteria Bella Toscana din Clucerului e un restaurant cu specific italia traditional de proximitate, pentru cei care locuiesc sau lucreaza aproape, e corect, cu mancare buna si preturi accesibile – suficiente motive ca sa mearga bine, o buna bucata de vreme, cel putin… (GB & Gabriel Iovu – februarie 2018)

Osteria Bella Toscana, restaurant italian in Bucuresti

 

Data actualizarii: 15/11/2019

Osteria Bella Toscana (Clucerului)  - Str. Clucerului, nr. 86

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close