Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Afiseaza

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a deschis la începutul anului primul restaurant în Franța, la Paris. Restaurantul este un Ramen Bar, care vine cu o vastă ofertă de ramen, dar și alte preparate calde (donburi, yakisoba, gyoza etc.), însă fără a include sushi, așa cum regăsim în restaurantele din România.

Localul din Paris este situat într-o zonă turistică a orașului, la câteva sute de metri de Les Halles / Luvru  (1, Rue Etienne Marcel, Arondismentul 1) și se întinde pe o suprafață de 150 mp + terasă (2 etaje), putând găzdui până la 70 de persoane.

În acest proiect, sunt implicați trei acționari: Gabriel Faflei (majoritar), Kana Hashimoto (acționar în cadrul Japanos Romania și Kanpai), precum și Ioan Moldovan (partener local, antreprenor român stabilit de peste 10 ani în Franța).

Astfel, acționarii au decis ca până la sfârșitul anului să deschidă încă 2-3 restaurante în Paris, dar și vânzarea de francize în alte orașe din Franța, în special Lyon și Nisa.

Diferențierea față de competiție se face pe baza designului și a conceptului locației, precum și a ingredientelor făcute în bucătăria proprie. Astfel, stocul de supa, yakibuta, dar și peștele sunt preparate în fața clienților.

Sistemul de franciză Japanos a fost conceput cu câteva luni înainte de începutul pandemiei. Și, deși piața Horeca a trecut printr-o perioadă dificilă în toată această perioadă, Japanos s-a bucurat de un succes din partea consumatorilor, astfel încât compania plănuiește să deschidă mai multe restaurante.

În prezent, Japanos operează 4 restaurante în București, dar și o franciză la Oradea, și urmează să mai deschidă încă unul în curând, în cadrul complexului imobiliar One Cotroceni.

Pe lângă acestea, compania a semnat contracte pentru deschiderea de restaurante în Algeria, Dubai și Malta. (Știre de presa – mai 2022)

Data actualizarii: 01/06/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close