Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugurat un nou concept de brunch, intitulat Bubble On Sunday Sparkling Brunch. Punctul forte al acestui concept, asa cum puncteaza bine si echipa de marketing, este varietatea preparatelor pregatite de echipele de bucatari din cele trei restaurante: JW Steakhouse, Cucina si Vienna Lounge, sub atenta ghidare a Executive Chef-ului Nicolae Lica. Si, pe buna dreptate, dintre marile hoteluri ale Bucurestiului, JW Marriott ofera cea mai diversificata experienta culinara din cadrul acestor tipuri de evenimente specifice duminicilor sau unor momente de sarbatoare, fie ca e Craciun, Anul Nou sau alte momente din an.

In timp, brunch-ul (cu precadere cel organizat de marile lanturi hoteliere) s-a dezvoltat ca un eveniment  complex, care, pe langa aspectul gastronomic, include o intreaga experienta senzoriala, iar cei de la Marriott n-au neglijat catusi de putin celelalte detalii. Insa, ce mi-a placut – poate chiar mai mult decat diversitatea preparatelor, care treceau prin multe bucatarii ale lumii (SUA, Franta, Italia, China, Japonia, America de Sud, Orientul Mijlociu, Mediterana etc.), ambianta, muzica etc. – a fost reflexul de client service pe care cei de la Marriott l-au studiat si luat in calcul la modul cel mai serios.

Mai jos redam si comunicatul de presa in care veti regasi detalii mult mai elaborate despre experienta Bubble On Sunday Sparkling Brunch. (Daniel Catoi – decembrie 2019)


JW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează Bubble ON SUNDAY SPARKLING Brunch

JW Marriott Bucharest Grand Hotel isi invita clientii intr-o calatorie a gustului si a rafinamentului culinar in cadrul noului concept de brunch, Bubble On Sunday Sparkling Brunch. Cei care doresc sa-si petreaca duminica intr-un cadru deosebit, cu familia sau prietenii, sunt invitati sa traiasca o experienta gastronomica de top si sa se bucure de cea mai variata oferta culinara pentru un brunch din Bucuresti. Experienta este accentuata de cele zece statii de gatit live, dar si de atmosfera efervescenta, unica, de la care nu vor lipsi momentele de muzica live, dar si un club special conceput pentru copii. Spatiul dedicat brunch-ului se desfasoara pe toata suprafata celor trei restaurante si lounge-uri: Cucina – The Italian Kitchen, JW Steakhouse si Vienna Lounge. Acest spatiu le permite clientilor sa se bucure de toate specialitatile pregatite de chefi, adica de peste 200 de preparate din intreaga lume.

„Bucataria si mancarea sunt o modalitate de a comunica valori si sentimente. Am vrut sa subliniem acest aspect cu ajutorul noului concept de brunch care ofera clientilor o experienta culinara inedita, diversa si relaxanta. Ne propunem ca Bubble On sa fie acel moment al saptamanii pe care oamenii il asteapta cu entuziasm, deoarece stiu ca aici vor gasi o atmosfera extraordinara”, a declarat Tino Lindner, General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Brunch-urile de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel isi vor surprinde invitatii si prin diversitatea tematica internationala si locala. Actualmente, brunch-ul este compus din mai multe zone care o sa-i atraga pe oaspeti: sushi, mancare indiana, mexicana, chinezeasca, statie live de gatit peste si fructe de mare, statia iubitorilor de branza, statia de mezeluri italienesti si multe altele. O varietate mare de carne, inclusiv vita Black Angus este disponibila saptamanal la statia de carving. Bufetul de dulciuri este un taram de poveste care nu trebuie ratat, deoarece aici invitatii vor descoperi fantana cu peste 30 kg de ciocolata, faimosul JW Cheesecake, inghetata thailandeza, dar si o statie de vata de zahar, ce ii va duce cu gandul la un parc de distractii. In plus, vizitatorii fideli ai brunch-ului vor gasi saptamanal preparate noi, selectate de Nicolae Lica, Executive Chef, care-i vor suprinde cu fiecare ocazie.

De asemenea, in perioada sarbatorilor de iarna, brunch-ul va include si o varietate de preparate traditionale romanesti.

Pretul brunch-ului este flexibil si este inca un avantaj pentru cei interesati de astfel de evenimente. Clientii vor putea alege din trei pachete:

  • Pachetul REFRESH – 275 lei (cu bauturi non-alcoolice)
  • Pachetul CUVEE – 300 lei (cu bauturi non-alcoolice, selectie de vinuri)
  • Pachetul L’INSTANT TAITTANGER – 375 lei (sampanie, nelimitat)

Membri programului de loialitate Club Connoisseur beneficiaza de 25% discount la brunch, pentru patru persoane, sau 20% discount pentru un grup de pana la 20 de persoane. (Comunicat de presa – decembrie 2019)


Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Cu 402 camere, 12 sali de conferinta (cu o suprafata totala de aprox 2000 mp) si 6 restaurante si lounge-uri diverse, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai generoase, luxoase si versatile hoteluri din Bucuresti. Deschis in 2000, bucurandu-se de o pozitionare privilegiata, in imediata apropiere a Palatului Parlamentului, castigator consecvent a numeroase premii de excelenta internationale si locale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se bucura de a fi o destinatie preferata pentru personalitati din Europa, precum si pentru demnitari internationali. Hotelul se face remarcat atat prin decorul impresionant, cat si prin plenitudinea serviciilor reunite sub un singur acoperis: 6 restaurante selecte, un centru de conferinte cu dotari tehnice de ultima ora, o galerie de lux pentru cumparaturi, cazino, spa si fitness. Indiferent daca opteaza pentru o spatioasa camera de oaspeti, vin la cina sau pranz, sau organizeaza un eveniment important, toti oaspetii sunt rasfatati cu servicii complete, la standarde de exceptie, la orice ora.

Despre JW Marriott
JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International si este prezent in intreaga lume, in orase cheie si destinatii unice. Brandul se adreseaza calatorilor rafinati si prezenti, care cauta filozofia brandului – The JW Treatment ™ – potrivit careia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionati de ceea ce fac. Experientele create de acestia ii ajuta pe oaspeti sa fie pe deplin prezenti, sa creeze legaturi si sa-si revitalizeze mintea, corpul si spiritul.
Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspetilor sa se concentreze pe sentimentul de a fi intreg – prezent in minte, hranit in corp si revitalizat in spirit – prin programe si oferte care ii incurajeaza sa fie impreuna, sa actioneze cu intentie si sa experimenteze fiecare moment la maxim.
Astazi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente in peste 25 tari.
Vizitati JW Marriott online, si pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participa in programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care inlocuieste Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, si Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le ofera membrilor sai un portofoliu extraordinar de branduri, experiente unice prin Marriott Bonvoy Moments si beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la sederi gratuite. Pentru inrolarea gratuita sau mai multe informatii despre program, vizitati MarriottBonvoy.marriott.com.

Data actualizarii: 09/12/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close