Turul de degustare al Bucurestiului, cu meniurile de degustare „Restocracy” din cele mai bune restaurante...

Ord. dupa

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

La cel mai bun restaurant de sushi din Bucuresti, dupa clasamentul nos...

La Bistro Ateneu cu invitatul meu Misu Negritoiu pentru validarea Meni...

La Corto Maltese impreuna cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufe...

2 comentarii

La cel mai bun restaurant de fructe de mare din Bucuresti, dupa clasam...

La restaurantul cu cel mai bun foie gras din Bucuresti, si unul dintre...

La cel mai bun restaurant din Bucuresti dupa clasamentul nostru, Le Bi...

1 comentarii

La cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, du...

3 comentarii

La din ce in ce mai bunul restaurant cu specific japonez, Zen Sushi, i...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Bistro Ateneu cu Chef Alexandru Dumitru si Noua Bucatarie Romaneasca Fina La Bistro Ateneu cu invitatul meu Misu Negritoiu pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care s-au inscris in programul Bucharest Degustation Tour.  Si amandoi am fost oaspetii lui Alexandru Dumitru, head chef si asociat in Bistrou.

Chef Alexandru Dumitru a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare cu ceea ce stie el mai bine, adica Noua Bucatarie Romaneasca Fina, al carei creator este, alaturi de cei cativa tineri chefs care au inventat-o, incepand cu toamna lui 2017: Alex Petricean, Alexandru Iacob, Alexandru Antal. Nu poti sa nu observi ca in acest moment avem patru mari chefs creatori de bucatarie fina, Noua Bucatarie Romaneasca, si pe toti patru ii cheama Alexandru! Si sunt toti cam de aceeasi varsta… 🙂

Meniul de degustare de la Bistro Ateneu a intrat in programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil in restaurant si va ramane pe toata perioada anului 2019, la pretul detaliat in pagina urmatoare. (GB – mai 2019)

Data actualizarii: 23/06/2019