Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

De ce sa te duci sa mananci La Costas?

Restaurantul acesta de pe Calderon, care a luat locul fostului Mesogios, intre intersectia cu C. A. Rosetti si alt restaurant al zonei, Osteria Zucca, s-a numit la inceput La Coste. Acum vad ca isi spun La Costas – probabil numele cuiva de acolo.

La Costas au o casa mijlocie de pe frumoasa strada, fara eraj, cu doua saloane mai mici spre strada si cu unul ceva mai mare in spate, unde au si bucataria. Au o curte foarte mica in care au pus doua mese, restul e ocupat de un garaj in care cineva face servicii de copiere. Asa ca multi intra pe poarta, insa o carmesc spre stanga, spre garaj. Cat am stat noi acolo, nu a fost nimeni in restaurant si niciun intrat nu s-a dus catre usa lui La Costas.

Cred ca au preluat ce a lasat Mesogios in urma cu tot cu mobilier si amenajare. Nu-mi aduc bine aminte cum fusese, insa in mare mi s-au parut cam aceleasi lucruri, perdele, mobilier, decoruri. Nu m-au lasat sa fac poze.

Meniul e cam ciudat La Costas. E destul de bogat, cu de toate, nu poti depista un concept acolo. Mancarea a fost obisnuita. O salata de vinete fara absolut niciun gust, o vita mai bunicica si o pastrama de berbec rezonabila si ea, dar care s-a intarit in cateva minute.

Serviciul a fost cam stangaci, insa bine intentionat, un chelner amabil s-a straduit din rasputeri sa inteleaga ca nu mancam doi oameni cu furculitele din aceeasi farfurie, chiar daca suntem prieteni. Parea multumit la sfarsit ca a invatat ceva in ziua aceea.

Preturile nu sunt mari La Costas, dar data fiind banalitatea mancarii, nici mici nu ti se mai par. Clienti nu erau la pranz, dupa cum am spus.

Ce calcule si-au facut cei de La Costas, nu inteleg. Cine si de ce sa se duca la un astfel de restaurant, daca nu locuieste sau lucreaza chiar peste drum? Ma rog, e treaba lor, businessul lor, dar eu cred ca pana la sfarsitul anului vom vedea un alt nume pe casa aceea frumoasa. (GB – iunie 2018)

La Costas, restaurant cu specific multicuiine pe Jean Louis Calderon

Data actualizarii: 15/11/2019

La Costas  - Str. Jean Louis Calderon, nr. 49

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close