Turul de degustare al Bucurestiului, cu meniurile de degustare „Restocracy” din cele mai bune restaurante...

Ord. dupa

La cel mai bun restaurant de sushi din Bucuresti, dupa clasamentul nos...

La Bistro Ateneu cu invitatul meu Misu Negritoiu pentru validarea Meni...

La Corto Maltese impreuna cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufe...

2 comentarii

La cel mai bun restaurant de fructe de mare din Bucuresti, dupa clasam...

La restaurantul cu cel mai bun foie gras din Bucuresti, si unul dintre...

La cel mai bun restaurant din Bucuresti dupa clasamentul nostru, Le Bi...

1 comentarii

La cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, du...

3 comentarii

La din ce in ce mai bunul restaurant cu specific japonez, Zen Sushi, i...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Isoletta restaurant in Parcul HerastrauLa cel mai bun restaurant de fructe de mare din Bucuresti, dupa clasamentul nostru, Isoletta din Parcul Herastrau. Astazi impreuna cu invitatul meu, marele Jean-Pierre Vigroux, un cunoscut connaisseur (sic!), pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care s-au inscris in programul Bucharest Degustation Tour. Si amandoi am fost oaspetii lui Viorel Nica, fondatorul si managerul restaurantului. Ne-a gatit Chef Domenico Presta, „my name is Domenico and I am from Calabria…”. El a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare din bucataria italiana clasica, la care a adaugat cateva tuse de originalitate.

Meniul de degustare de la Isoletta a intrat in programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil in restaurant si va ramane pe toata perioada anului 2019, la pretul detaliat in pagina urmatoare. (GB – mai 2019)

Data actualizarii: 23/06/2019

la-isoletta-cu-marele-jean-pierre-vigroux-video-restocracy