Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi de la munca

Restaurant de peste si fructe de mare la Foisor

Revin din cand in cand La Kostas cand trec prin zona. Mancarea si ambianta la fel, doar atentia la detalii si dispozitia chelnerului e cu suisuri si coborasuri. Acum nu era in toane bune si s-a straduit sa ne strice ziua. Nici nu ar fi fost nevoie sa faca eforturi prea mari, ca au pus umarul si cei din bucatarie: ne-au trimis o supa atat de clocotita incat nu ne-am putut atinge de ea. A ramas pe masa si ne-a parut rau dupa bani, pentru ca am plecat, ne grabeam si nu aveam chef sa suflam in ea un sfert de ceas, pe putin, pana sa o poti atinge… (GB – februarie 2020)

Am revenit la destul de cunoscutul acum restaurant La Kostas dupa doi ani. Le-a mers bine, au extins spatiul, au mai facut amenajari. Au lungit mult si meniul, ceea ce trimite niste semnale contradictorii. Dar ne-am mai linistit cand ne-au spus ca nu au multe dintre felurile scrise acolo. Asta fiindca ne-am gandit ca asta inseamna ca sunt atenti la ce cumpara, ca incearca sa ia numai peste proaspat.

Am asteptat nepermis de mult sa vina cineva sa vorbeasca cu noi. Mai ales ca restaurantul era gol la acea ora. Si ca scaunele sunt de-a dreptul incomode. Dar, odata venita mancarea, ne-a mai trecut supararea, pentru ca a fost buna.

Despre crevetii in sos de unt am crezut la inceput ca sunt supa. Nu am vazut atata sos in viata mea. Dar ne-am bucurat pana la urma, au fost foarte buni. Si vanata la cuptor la fel, calamarii la gratar, si chiar un fel de mici. Ciupercile mai putin. Desertul interesant, cu masline in miere, a fost si el bun.

A aparut si Kostas la un moment dat, si ultimul stres a disparut, pentru ca e un barbat frumos si viril care te binedispune repede. La Kostas e unul dintre restaurantele de peste si fructe de mare cunoscute si de referinta ale Bucurestiului, si pe buna dreptate. Si e genul de local ce place oamenilor, cu patronul care e si chef acolo. Iar daca mai e si charismatic, cum e Kostas, serios si care nu se da inapoi de la munca, succesul e ca si asigurat… (GB – iulie 2019)

Pariul pe neconventional castigat de domnul Bodo

La Kostas a fost deschis acum vreo cinci ani intr-o magazie de langa Foisorul de Foc, o vulcanizare, un atelier sau ceva de felul acesta, cu o curte maricica alaturi. Era un fel de street food sau un mic loc de adunare pentru prieteni, nu cred ca s-au gandit de la inceput ca vor face o adevarata afacere cu asta. Au pus cateva banci de lemn, direct pe pietris, si gata terasa La Kostas.

Am inteles aceasta terasa ca a fost pariul unui membru al formatiei de muzica pop Proconsul, Bodo (cred ca e un pseudonim sau o porecla), fiindca ori de cate ori se vorbeste despre La Kostas, apare si Bodo in propozitie. In stirile care anuntau deschiderea La Kostasului scria ca investitia a fost de 5,000 de Euro.

Insa conceptul a prins bine, bucurestenii sunt foarte amatori de neconventional, oricare ar fi el, asa ca li s-a parut cool sa stea pe bancuta si manance ca la tara. Au inceput sa vina unii chiar de departe pentru o mancare banala La Kostas, si ajunsesera spuna ca vai ce buna e, stiti foarte bine cum e cu … (citeste tot)

Domnul Kostas, chef si patron

Domnul Kostas, chef si patron

Strada Traian unde e La Kostas Taverna, pe la Foisorul de Foc

 

Pariul pe neconventional castigat de domnul Bodo

La Kostas a fost deschis acum cinci ani intr-o magazie de langa Foisorul de Foc, o vulcanizare, un atelier sau ceva de felul acela, cu o curte alaturi. Era un fel de street food sau un mic loc de adun...

Data actualizarii: 05/03/2021

La Kostas Taverna  - Str. Traian, nr. 238 (Foisorul de Foc)

  • iuliana iatan :

    Buna ziua,
    Se spune (si este adevarat) ca in greci nu trebuie sa ai incredere nici cand vin cu daruri. Asa este. Desi nu avea clienti (un restaurant aproape gol), sau poate ca tocmai de aceea, domnul chef s-a gandit sa traga pe sfoara niste clienti. Deci: in loc de file lup de mare la gratar a adus o rondea prajita de lup de mare, dar. evident, la un pret de ti se taie aerul, adica 142 lei portia! Super, nu-i asa? Iar reactia ospatarului a fost geniala, cu tupeul de rigoare: „Nu putem, doamna, sa taiem un file numai pentru o portie!!!!!!” Am o recomandare: stati departe de aceasta taverna! Καλό απόγευμα!

  • Lasă un răspuns la iuliana iatan Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close