Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Prodan. Evenimentul de lansare este marcat printr-un tasting menu (cu selecții din noul meniu) pe care îl puteți încerca astăzi, 15 iunie, începând cu ora 19.00.
Descoperă noile preparate de sezon din colecția de gusturi primăvară/vară.

Meniu:

1. Carpaccio di Pomodori 50gr
roșii și busuioc proaspăt din Obor, măsline dezhidratate, pesto de busuioc, reducție de oțet balsamic, grana, semințe de pin trase în tigaie

Vino consigliato:
MARCHESI MAZZEI – 100ml
Marcello Del Majno Brut
Prosecco Treviso, DOC
2. Ceviche di Branzino 50gr
file de lup de mare, apio, fenel, coajă de lămâie, ulei de măsline, portocale
3. Spaghetti con Pesto di Erbe e Stracciatella 150 gr
spaghetti di Gragniano, pesto de casă făcut cu ierburi proaspete din Obor, grana, stracciatella
Vino consigliato:
MAROTTI CAMPI – 100 ml
Rosato 2015, Marche IGT, Morro d’Alba
4. Merluzzo con Risotto e Verdure 150 gr file de cod, fistic, broccoli, sparanghel verde, baby morcovi
Vino consigliato:
MAROTTI CAMPI – 100 ml
Luzano Verdicchio dei Castelli Di Jesi Superiore 2021
5. Pavlova 200 gr
bezea, cremă de mascarpone, cremă de vanilie și fructe proaspete din Obor
Pret meniu: 165 lei
Meniul de degustare include 5 farfurii, 3 dintre ele sunt asociate fiecare cu 1 pahar de vin (100ml) din partea casei.
Pe tot parcursul sesiunii de degustare puteți alege (contra cost) oricare din etichetele de vin din selecția noastră de vinuri italienești. Serverii noștri vor fi deosebit de încântați să vă ofere sugestii de pairing.
Rezervarea este obligatorie și recomandată.
Rezervări: +40729 520 111
Data actualizarii: 15/06/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close